Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בשבוע האחרון אני נתקל בתופעה מוזרה של דיליי ואיחורים בקבלת הודעות בוואצאפ, לדעתי זה קרה לאחר עדכון התוכנה האחרון שהיה באפליקציה וזה קורה רק כשאני משאיר את המכשיר בצד במצב המתנה לכמה דק' (מכבה רק את המסך).

בן משפחה טוען שקרה לו משהו דומה והוא עשה עדכון APN דרך החברה, אצלי לא ניתן (אני ב 012) כי דרך החברה ניסיתי לשלוח הודעת SMS ל 999 וקיבלתי תשובה בהודעה שלא ניתן לעשות זאת במכשיר הסלולרי שלי.

אני לא יודע אם מדובר בתופעה שלאחר עדכון התוכנה בטלפון עצמו או האפליקציה כי ה-פלים 5 עודכן לפני שבועיים בערך.

עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזו? כרגע שמתי לב שזה קורה רק בוואצאפ.

תודה רבה.

Opel Adam S 2017

פורסם

גם בוויפיי יש דיליי. אותו הדבר. עכשיו שאני חושב על זה - הבעיה אמורה להיות תוכנתית לא?

אגב לא מופיע אצלי לפי המדריך Data usage.

Opel Adam S 2017

פורסם

לאחרונה גם לי יש דיליי מדי פעם בקבלת הודעות בוואטסאפ, אני גם ב 012. כשהייתי בגולן טלקום הבעיה הייתה חמורה יותר, הנה פתרון לבעיה שפרסמתי באתר IANDROID. לא בטוח שזו אותה התקלה אבל כשהייתי בגולן הפתרון הנ"ל עזר:

http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?t=129139

פורסם

הקטע הוא שזה רק כשהמכשיר בסטנדביי או שהמסך כבוי.

כל עוד לא נכנסתי לאפליקציה - אני יכול לשחק בו חופשי ולהכנס לאינטרנט פייסבוק וכו', ורק כשאני אכנס לוואצאפ אני פתאום אקבל את כל ההודעות במפתיע. ככה זה היה גם אצלך?

אייל - אכן כן הגרסה החדשה מותקנת אצלי.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

מה גירסת המכשיר?

מצאתי דיון בנושא ב XDA נסה את הפתרון המוצע.

http://forum.xda-developers.com/meizu-mx/general/meizu-mx5-push-notification-issues-t3196314

אצל זוגתי היייתה בעיה מאוד דומה עם אפליקציה אחרת מכשיר זן פון 2. פשוט אפשרתי לאפפ הסורר דרך אפפ אחר שחסם(משהו של אסוס) את הגישה להודעות הפוש

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

כן, היה משהו דומה אצלי, ברגע שפותחים את המכשיר או את האפליקציה ההודעות מתקבלות. אתמול קיבלתי הודעת וואטסאפ בדיליי של 6 דקות. גם יכול להיות שזו בעיה בסרברים של וואטסאפ אבל אני לא יכול להיות בטוח לגבי זה.

פורסם

שתי אפשרויות:

1. תנעל את האפליקציה, כך שהיא תעבוד כל הזמן.

2. תחפש בהגדרות חיסכון ותבטל את האופציה של לסגור את כל היישומים, כאשר המסך כבוי.

כן...זה מייזו...

פורסם

קראתי את כל הדברים שאמרתם ויישמתי אותם כבר מקודם (או שחלקם כבר פעלו מלכתחילה), זה עדיין אותו הדבר כי הוואצאפ עובד ברקע דרך ה security ולא שיניתי שום דבר מלבד עדכון התוכנה של המכשיר שבוצעה לפני שבועיים, שזו ה FLYME האחרונה שיצאה למייזו..

מעצבן לחלוטין ועוד מרוקאי שכמוני.

ג'וקר - איך אני נועל את האפליקציה שתעבוד ברקע? זה לא יאכל סוללה יותר מהרגיל?

הגדרות חיסכון לא מופיע שום דבר שקשור לצריכת סוללה מלבד פירוט על כמה אחוזים או שעות נשארו לי, המערכת הפעלה של מייזו פשוט על הפנים.

אייל - עברתי על זה גם מקודם..מה שהוא מתאר בהגדרות בכלל לא מופיע אצלי, לדעתי מייזו שינו משהו בהגדרות שלהם והעיפו הרבה אופציות שהיו בגרסה ישנה יותר וכעת לא מופיעות כלל.

אם הייתי יכול הייתי מעיף את המערכת הזו ומתקין משהו אחר, גם ככה אני עם לאנצ'ר של גוגל..

Opel Adam S 2017

פורסם

לוחץ כמה שניות ללא הפסקה בתפריט המשימות.

קיימת הגדרת חיסכון בפליימי 5, אני בטוח כי ראיתי אותה.

לא אהבתי את המערכת החדשה, אז חזרתי לישנה.

פורסם

המערכת החדשה דווקא חוסכת לי סוללה יותר מהקודמת, כנראה שזה חלק מהעניין.

תפריט המשימות? תוכל להדריך אותי בערך?

אני עדיין רגיל לנוחות והקלילות של ה SENSE, לפעמים בגלל ה FLYME אני מתלבט אם למכור את המכשיר ולחזור חזרה ל HTC אפילו אם זה יעלה לי עוד אלפייה..

אגב ראיתי שיצא עוד עדכון ל flyme אתמול, מתלבט אם לנסות להתקין גם.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...