Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניים לתלות את הטלויזיה על הקיר. על מנת לא לפגוע בחוטי החשמל שעוברים בתוך הקר, אני צריך את עצת מומחי הפורום!

אני מצטער מראש על הציור הגרוע.

14644419828968.png

תדמיינו קיר: א' יהיה צד של הסלון, ב' צד של חדר שינה. בציור רואים את צד ב' של הקיר. כל המדידות הן כאשר אני עומד בחדר שינה עם הפנים לקיר.

גובה הקיר הוא 2.4מטר.

בשתי הצדדים באותה הנקודה בדיוק יש נקודת חשמל (ככה שאני מאמין שאם אני מפרק את נקודות החשמל יהיה לי חור בתוך הקיר), בגובה של כ 90 סנטימר מהריצפה וכ 1מטר משמאל לקצה הקיר.

אני מעוניין לקדוח בצד א' של הקיר בגובה של כ 1.1 מטר מהריצפה (כלומר כ 20 סנטימטר מעל נקודת החשמל) וכ 50 סנטמטר שמאלית (ימנית אם מסתכלים מתוך חדר השינה) לנקודת החשמל. בצד א' של הקיר אין פתחי גישה לחוטי חשמל. אבל בצד ב' של הקיר יש 2. שניהם בגובה של כ 40 סנטימטר מהתקרה ופתח ראשון נמצא שמאלית מאט לנקודת החשמל.

אני משאר שחוטי החשמל עולים מהנקודת חשמל למעלה לפתח הראשון ואז ימינה לפתח השני.

הבניין יחסית ישן (שנת 60 בערך), ככה שאני לא יודע אם יש הבדל בין הצורה שבה מניחים חוטי חשמל היום בהשוואה לעבר הרחוק.

אם אני קודח במיקומים שסימנתי, מה הסיכוי שאני עומד לפגוע בחוטי חשמל?

תודה רבה!

פורסם

לפי חוקי החשמל היום ,ואם הקבלן שלך לא היה חאפר גדול אז או היום אתה לא אמור לפגוע בשום דבר

פורסם

אתה לא יודע איזה עברו על הבית הזה ולכן לפחות לפני שאתה קודח במקום מסויים למרות שהסיכוי קלוש עד לא קיים שתםגע במשהו

הייתי מנסה למשוך מעט את החוט מהקופסה העליונה ובודק שאני מגיע לשקעים המדוברים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תפתח את הקופסאות ואת השקע ותראה לאיזה כיוון הצינורות הולכים, זה יתן עוד קצה חוט למה שמסתתר בקיר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש טסטרים מודדי השארה שעולים 10-30 שקל ועושים את העבודה די טוב. יש מוטימטרים שגם עושים את העבודה אבל עולים 100 +.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...