Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

אני מעוניין ברכב ממודל 2015 ומעלה ומתלבט בין פג'ו 208 דיזל ידני לבין הונדה ג'אז ידני

חשוב לי אמינות(שלא יופיע תקלות קטנות בהמשך) אחזקה נמוכה,נוחות,צריכת דלק וסחירות.

לגבי הונדה מדובר במוניטין מוכח ומותג מוכר.

לגבי פג'ו יש סטיגמה וזה משפיע על הסחירות שלה במעמד מכירת הרכב.

רוב הנסיעות שלי הם מעורבות 50% עירוני 50% בינעירוני.

מה יותר מומלץ.

בעיית סחירות של הפז'ו, ככל שיש כזו בכלל, היא יתרון. זאת מאחר ואתה רוכש רכב משומש.

האם ההתלבטות הינה תיאורטית, או שיש מועמדות בשוק? אני שואל מתוך סקרנות כמה רכבים כאלו כבר עומדים למכירה

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם מדובר בדיזל ידנית - הייתי הולך על הפיג'ו

גם יותר חסכונית, גם יותר נוחה וגם יותר חזקה.

הניסיון שיש לי עם פיג'ו זה בעיקרון פרטנר או ברלינגו למיניהם

אבל איך המיכלולים שברכב ? (מה קורה מסביב למנוע) ? למיטה הבנתי הכל שם פלאסטיק זול ולא איכותי כמו בגרמני /יפני לדוגמא...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

לא חלילה שהבנתך אינה מספקת, אבל היא תוצאה של אגדות אורבניות בעיקרה. אין שום דבר נחות בפלסטיק של פז'ו, ודאי יחסית למכוניות בקטגורית המחיר שלה.

פורסם
לא חלילה שהבנתך אינה מספקת, אבל היא תוצאה של אגדות אורבניות בעיקרה. אין שום דבר נחות בפלסטיק של פז'ו, ודאי יחסית למכוניות בקטגורית המחיר שלה.

האמת שהרבה מוסכניקים אמרו לי את אותו הדבר גם על הקליאו החדשה

פורסם

מוסכניקים זה נשק אולטימטיבי, אין ספק, הם גם יודעים שאין על יפניות מבחינת אמינות, שהפח בגרמניות עבה, שכל האיטלקיות מחלידות, ועוד כהנה וכהנה סיפורים שגם כשהיה להם סוג של בסיס במציאות, אי שם בשנות השישים של המאה הקודמת הם היו לא מדויקים, היום הם סתם קישקוש. ולענין של הפלסטיק, יצרנים מאמצים סוגי פלסטיק לפי האוטו שהם מוכרים, אוטו קטן וזול יקבל לרוב פלסטיק זול, קשה, חלול בצלילו ולא איכותי במיוחד, יקרים יותר יקבלו פלסטיק איכותי יותר, רך ונעים, במיוחד באזורים הניראים והנגישים, אין לזה שום קשר למוצא האתני של האוטו, גם לא לסמל שעל הגריל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר התלבטויות אני במגמה לרדת מהפגו דיזל בגלל הסחירות הבעייתית מאוד בארץ ושמירת ערך נמוכה

יש חלופות דיזליות אחרות ?

פורסם

מעבר להנחה הסבירה שהמילה "דיזל" מנצחת בענין הזה של הסחירות וירידת ערך, את המילה "פז'ו" או אפילו את הקללה הידועה כ"צרפת", גם מעבר להנחה המשוערת שהמוסכניקים שוב ניצחו, אין מחלוקת על זכותך ל"פספס" יופי של אוטו. אז אם נפסול את כל מה שמגיע מצרפת או מאיטליה, נדמה לי שיש לך קאיה סיד עם מנוע דיזל, יקרה יותר, אבל גם מרווחת יותר ולניסיוני הקצר עם I30 מקבילה מדובר ביופי של מנוע. יש גם אוקטביות וכאלו, אבל שם באמת המחיר בשמיים.

פורסם

פורטה דיזל. גם יותר יקר

נראה לי שבגדול הדיזל הטובים היום הן צרפתיות

וקח את פלואנס למשל יש לה סחירות סבבה, אפילו שזה רנו

כנ"ל מגאן דיזל

פורסם

אם אני אכניס למשוואה את הקפצ'ור דיזל ?

מה אומרים עלייה לעומת ה 208 דיזל ? חוץ מההבדלים שזה ידני וזה אוטומט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מבין

אני מציין שאני לאחר מחשבות הגעתי למסכנה שאני מעוניין להחזיק את הרכב כ 3 שנים ואז למכור

ואני כבר לא בטוח שהפג'ו כזו פייבוריטית.

פורסם

צרפתיות לא כדאי לקנות... חדשות. בגלל ירידת הערך הגבוהה, שווה לחפש אחת שמורה מיד ראשונה, שכבר אכלה את ירידת הערך הראשונית המשמעותית. ואז, אם קנית במחיר הוגן, ירידת הערך כבר פחות משמעותית. שלא לדבר על זה שתמיד יש מי שיודע להערך רכב מוצלח שמחירו נמוך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)
מישהו פה פיתח יכולות נבואה?

הרכב פחות מחצי שנה על הכביש וכבר קוברים אותה כאילו פיג'ו 307 1.6 אוט'.

אגיד לך גם מה הסיבה לכך

תסתכל על העבר של פג'ו ...זה הכל

זה הסיבה לדעתי למה פוסלים את הרכב בין אם בנזין או דיזל ואני לא מדבר על המנועים כי בדיזל של פג'ו אין וויכוחים זה מנוע אמין אבל הבעיה זה מה שמסביב ...צינורות , מיזוג ,רדיאטור וכו... זה לא שיא האיכות

ודבר שני שבגללו ירדתי מהפג'ו זה הסחירות הנמוכה ושמירת ערך בעייתית .. אני מתכוון להחזיק את הרכב כ 3 שנים ולמכור , לא להתקע איתו , אבל אם הייתי מחזיק את הרכב 5 שנים +

זה כבר היה סיפור אחר .

לכן אני מתלבט עדיין מה לקחת , האם הונדה ג'אז או פולו (אני מגיע מעולם הדיזל של רנו מגאן 2) אז אני מצפה לצריכת דלק נמוכה ככל האפשר.

אם יש לכם רכבים אחרים להציע אני אשמח.

אני זה ram4000 פותח השרשור אני שכחתי את הסיסמא :/

עריכה אחרונה על ידי ramos7626

• תוכן חדש...