Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעת נסיעה באוטובוס נעקפנו ע"י הונדה אינסייט בקטע דרך עם פס הפרדה רצוף כפול.

מצורפת התמונה המדוברת, פורסם פוסט על המקרה בדף הפייסבוק של משטרת ישראל כולל שעה, תאריך ומיקום מדוייק.

כפי שניתן לראות בתמונה, מספר הרכב ברור לחלוטין.

האם ניתן לעשות עוד משהו מעבר לכך? מה הם יכולים לעשות בעצם?

לא יאומן כמה זלזול בחוקי התנועה ובחיי אדם יש לנהגים מסויימים.

מקווה שיזמברו לו את הצורה כמו שצריך.

13301376_10209099537063573_3992069690673314944_o.jpg

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה בערבות הנגב, שם אין דין ואין דיין.

בסוף יסתבר שהרכב בכלל גנוב.

האמת מבחינת שדה ראיה , יש לו...

בטח מתכוון לעקוף את כל השיירה.

לא מן הנמנע שתצטרך לבוא ולהעיד, אם ירצו לעשות משהו כנגדו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא אמרתי זאת. מבחינתי קו לבן זה קיר בטון

מבחינת הנהג הספציפי כנראה שכן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבחור יכול לטעון שרואים בתמונה את הרכב מקדימה כלומר הוא נוסע בכיוון הפוך לשלך וזה תקין. :-(

איזה כייף לי :)

פורסם

המטומטם והאשם העיקרי הוא זה שהחליט למקם שם קו לבן רצוף. מטומטמים כאלה שקיבלו סמכות קובעים לנו את הנורמות שלפיהן אנחנו צריכים לנהוג ולהתנהג לפיהן, לא משנה כמה לא סבירות ולא הגיוניות הן.

זה מה שלי יש להגיד על התמונה המדוברת. אני לא רואה כאן עבריין מסוכן שצריך להוריד מהכביש, למרות שאני לעולם לא הייתי נוהג כמוהו, כי לי יש קצת יותר כבוד לחוק.

פורסם

אתה לא יכול לקבוע אם המקום מצדיק או לא מצדיק את התימרור, כי אתה לא יכול לראות אם יש או אין סיכון מהתמונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נראה איפשהו בכביש הבקעה.

אכן בכביש הבקעה.

הבחור יכול לטעון שרואים בתמונה את הרכב מקדימה כלומר הוא נוסע בכיוון הפוך לשלך וזה תקין. :-(

אתה רציני או מתלוצץ?

הרי רואים בבירור שזה אחורי הרכב.

פריג'י - לא הבנתי את טענתך.

לכל אחד יש זכות לבחור מתי לציית לחוקים ומתי לא בהתאם לשיקול דעתו?

פורסם
אתה לא יכול לקבוע אם המקום מצדיק או לא מצדיק את התימרור, כי אתה לא יכול לראות אם יש או אין סיכון מהתמונה.

אני חושב שניתן לראות שאין פה סכנה ויש שדה ראיה מצויין לכל כיוון. לא רואה טעם להתווכח על זה אם אנחנו לא נמצאים שם בפועל, אבל בוא נאמר שזה לא המקום היחיד שהשילוט לא תואם את הדרך.

לגבי ציות לחוקים:

1. לכל אחד מאיתנו הזכות להחליט מתי ואיך לציית לחוקים. יש מחיר שאנחנו צריכים לשלם אם נתפסנו. זה בינינו לבין החברה.

2. מעבר לכך, כל אחד מחליט על אילו חוקים הוא עובר ועל אילו לא, בינו לבין עצמו. נניח ואתה יודע שאין מצלמה, אין עדים, הכביש ריק ולא תיתפס - האם היית מציית כלשונן לכל החוקים כולם? מהירות, רמזור, שילוט? האם תמיד תשלם מע"מ? האם תמיד תשלם את כל המיסים? האם תמיד תלשין על מעלימי מס? (יש לך החובה למנוע פשע, לא כן?) האם תמסור למשטרת ההגירה פרטים על מבקשי מקלט? על מי שמחזיק עוזרת זרה?

יש מי שעונה כן. מיד ללא חשיבה. גם חלק מהנאצים הם דוגמה לזה.

ויש מי שיגיד שלחלק יציית ולחלק לא.

אני טוען שכולנו מהסוג השני. כל ההבדל הוא איפה אנחנו שמים את הגבול. אפילו רמזתי שאני שם את הגבול אצלי הרבה יותר מאחורה לעומת מי שבתמונה.

פורסם

על משקל הרבי שאמר (כנראה אגדה אורבנית) - אם לאכול חזיר, אז שייזל ריר,

אם כבר מבצע עבירה שכזו, אז לפחות שלא ידרוך על הברקס.

אותי כל הממהרים משעשים ברמות - לאן כבר נוסעים? זה לא שעד הערב הוא צריך להגיע לפגישה באסוואן.

להנות מהנהיגה אי אפשר, כי אתה מוקף באנשים שמתפעלים מכונית ותו-לו. כל מי שרוצה לנהוג, נוסע בשעות שהציפורים מתעוררות בהן, ובכבישים ספציפיים, ובד''כ אנשים אלו לא מצווידים במכונית כזו.

פורסם

1. לכל אחד מאיתנו הזכות להחליט מתי ואיך לציית לחוקים. יש מחיר שאנחנו צריכים לשלם אם נתפסנו. זה בינינו לבין החברה.

ככה בדיוק מתחילה אנרכיה. כשאנשים חושבים שזכותם להחליט אם לציית לחוק או לא.

מעניין אם אותו עוקף בפס רצוף היה נכנס חזיתית ברכב עם משפחה תמימה זו עדיין הייתה זכותו להחליט.

פורסם
אני חושב שניתן לראות שאין פה סכנה ויש שדה ראיה מצויין לכל כיוון. לא רואה טעם להתווכח על זה אם אנחנו לא נמצאים שם בפועל, אבל בוא נאמר שזה לא המקום היחיד שהשילוט לא תואם את הדרך.

לגבי ציות לחוקים:

2. מעבר לכך, כל אחד מחליט על אילו חוקים הוא עובר ועל אילו לא, בינו לבין עצמו. נניח ואתה יודע שאין מצלמה, אין עדים, הכביש ריק ולא תיתפס - האם היית מציית כלשונן לכל החוקים כולם? מהירות, רמזור, שילוט? האם תמיד תשלם מע"מ? האם תמיד תשלם את כל המיסים? האם תמיד תלשין על מעלימי מס? (יש לך החובה למנוע פשע, לא כן?) האם תמסור למשטרת ההגירה פרטים על מבקשי מקלט? על מי שמחזיק עוזרת זרה?

יש מי שעונה כן. מיד ללא חשיבה. גם חלק מהנאצים הם דוגמה לזה.

ויש מי שיגיד שלחלק יציית ולחלק לא.

אני טוען שכולנו מהסוג השני. כל ההבדל הוא איפה אנחנו שמים את הגבול. אפילו רמזתי שאני שם את הגבול אצלי הרבה יותר מאחורה לעומת מי שבתמונה.

ביטוי מצוין לארוזיה בשלטון החוק.

פורסם (נערך)

אולי ביטוי מצוין לחשיבה ביקורתית כלפי החוק עצמו?

בלי קשר למעשה הנידון, כמובן.

יש צומת והרמזור לא מתחלף כבר מזה שני מחזורים. לא תעבור?

יש קו לבן אבל רכב עומד על נתיב הנסיעה, אתה מחכה והוא לא עומד לזוז לשום מקום, לא תמצא דרך לעבור אותו?

אני ממליץ להתעמק במשמעות המקורית שאפלטון נתן למונח אנרכיה (ἀναρχία), כי הוא נעדר לחלוטין את ההוראה השלילית שאתה מעניק לו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מעניין אם אותו עוקף בפס רצוף היה נכנס חזיתית ברכב עם משפחה תמימה זו עדיין הייתה זכותו להחליט.

מסכים לגמרי.

אין לך שום זכות להחליט מתי ואיך לציית לחוקים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...