Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פי'גו 2008 ACTIVE אוטומט 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מחיר של 98,000 ש"ח על ה 1.6 ליטר שמהווה הנחה של 20% כדאי או שעדיף לשלם יותר על ה 1.2 ?

פורסם

זה מחיר לא רע בכלל. הייתי מנסה ללחוץ עוד קצת (הרי הם מנסים לנקות מלאי כדי להכניס דגם מחודש), ואם אי אפשר או אולי גם במקביל, מנסה לקבל הטבות נוספות כמו 2 טיפולים ראשונים חינם, ביטוח לשנה עליהם וכו'. דברים שלהם עולה פחות מאשר לך. כך כולם מרוויחים.

פורסם

את המחיר אקבל דרך ליסינג ברכישת שובר ב MOTODEAL אז לא ניתן להוריד מחיר מעבר לכך . האם ניתן ללחוץ לקבל הטבות למרות שמדובר בעיסקת ליסינג דרך MOTODEAL ?

פורסם

המחיר שמציעים לך בהחלט אטרקטיבי, אין ספק לדעתי בנוגע לכך, אבל רכב עם מנוע מוגדש וגיר נורמלי זה עולם אחר לגמרי. אם הדברים הללו לא חשובים לך, לך על זה. אני באופן אישי הייתי מעדיף קטן מוגדש אבל ההפרש הוא מאוד משמעותי.

פורסם

ברור שאפשר. תעשה מעט שעורי בית ובדוק מה עוד הם יכולים להציע. כשאתה מגיע לסגור עסקה אם הם לא מציינים זאת, תזכיר להם.

• תוכן חדש...