Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 207 שנת 2012 מליסינג 142000 קמ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעוד יומיים אני אמור להגיע לסכנות לראות את הרכב פיג'ו 207 Active אוט' 1.6 (120 כ"ס) שנת 2012 מליסינג עם 142000 קמ'.

המחיר המוצע אחרי התמקחות טלפונית הוא 31000 ש"ח.

יש בבעלותי סוזוקי יורוסוויפט משנת 1998 עם 107000 קמ'. עסקת הטרייד אין, כך הם מספרים, תעלה 27000 ש"ח.

אבא שלי מתחננן לא להתקרב לרכב צרפתי ועוד עם קילומטרג' כל כך גבוה, אבל המחיר לדעתי משתלם ואני יותר אופטימי ממנו לגבי רכבים צרפתיים.

בשיחת טלפון נמסר שהרכב ללא תאונות, ללא פגמים ותקלות. נותנים אחריות על מנוע-גיר-שלדה חצי שנה אחרי הקנייה, אני רשאי לבדוק את הרכב בעצמי במכון.

האם לדעתכם העסקה משתלמת? מה אתם יכולים להגיד על הדגם הנ"ל?

בבקשה תעזרו לי עם עצות

פורסם (נערך)

המנוע אמין מדובר באותו מנוע שיושב ב308 והC4 לפני מתיחת הפנים אחרונה שעשו לשניהם,אם אני לא טועה מדובר בשרשת טיימינג ולא רצועה(אל תתפוס אותי במילה על זה).

הגיר הינו AL4 אחריי כמה דורות של שיפורים מפ'גו גם כן אמין יחסית.

אכן מודבר ברכב עם קלימטרז' יחסית גבוהה.

הדגם הזה ספציפית ניתן לקנות בזול יותר וגם עם מד נסועה נמוך יותר.

הרכב שלך באופן אישי לא הייתי מוכר לטרייד אין אלא מעביר למישהו אחר במשפחה כי הרכב שלך במידה והוא תקין שווה יותר מ4 אלף ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

עסקת הטרייד אין הספציפית הזו אינה משתלמת מכה סיבות:

1) לרכב ק"מ גבוה יחסית לשנתו

2) ניתן למצוא בסכום דומה או פחות ממנו אקזמפלרים יותר טובים ממנו

3) הרכב במקורי הוא מליסינג, מה שיקשה ואת מכירתו ויוריד באופן משמעותי את שוויו כשאתה תרצה למכור

אם הינך נעול 207 ממליץ לחפש רכבים אחרים, עם ק"מ יותר נמוך ומיד פרטית.

עוד משהו קטן, ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על הרכב כי יש אנשים שיגידו שהוא"מרגיש כבד" להם.

עוד דבר קטן.. אם אינך נעול על הקטגוריה תוכל למצוא באותו סכום 308 שלדעתי זה רכב הרבה יותר מהנה מה-207

פורסם

הייתי יורד מה-207 והולך על סופר מיני אחרת (מאזדה2 דיינמיק נניח, אתמול ראיתי אחת בלוחות במחיר של 35 אלף שנראית אטרקטיבית).

פורסם

מושב אחורי מצומצם, תא מטען לא מאוד שימושי, משקל כבד (מעל 1.2 טון), היגוי חסר תחושה, ניהוג לא כמו פיג׳ו ״של פעם״, המנוע והגיר לא להיט ביחד ורגישים להזנחה, דבר שעלול לזמן עלויות בלתי צפויות גבוהות יחסית.

פורסם

רק אני לא רואה שדרוג ברכישת רכב עם קילומטרג' גבוה יותר ממה שיש לבעל הרכב.

תעשה טובה לעצמך ותחפש אחת כזאת עם קילומטרג' יותר נמוך או מידיים פרטיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מושב אחורי מצומצם, תא מטען לא מאוד שימושי, משקל כבד (מעל 1.2 טון), היגוי חסר תחושה, ניהוג לא כמו פיג׳ו ״של פעם״, המנוע והגיר לא להיט ביחד ורגישים להזנחה, דבר שעלול לזמן עלויות בלתי צפויות גבוהות יחסית.

הסיבה הכי משמעותית שאני רואה כאן זה באמת שמשקלו של הרכב כבד וזה מורגש בנסיעה.

לגבי המנוע והגיר אפשר להתווכח על כך, יש שיחשבו שהוא טוב ויש כאלו שלא.

עם כל החסרונות הללו ישנן גם יתרונות שבמחיר כזה המתחרות שלו באותה קטגוריה לא נותנות את אותה הרגשת נוחות ויורדות מה-207 באיכות החומרים

פורסם

כמובן שיש יתרונות וזו לא מכונית גרועה, אבל יש טובות ממנה. במילא זה לא שה-207 היא כמו C5 בקטן או מרצדס בפנים, כל המתחרות בקטגוריה הזו בשנתונים האלו די בינוניות.

פורסם

תודה לעונים, עקב תגובות לא מעודדות שלכם לגבי העסקה לא הגעתי לסוכנות לראות את הרכב. אחפש רכב יפני גם כדי להרגיע את אבא שלי.

פורסם

זה בכלל לא מה שכתבנו!

כתבנו שהרכב הספציפי הזה לא משתלם ושיש לחפש אותו רכב רק עם נתונים יותר טובים

עכשיו מה זה יפני?! אני מניח שאתה פוזל למאזדה 2 שזה רכב טוב לקטגוריה לכל הדעות אבל.. ולדעתי זה אבל גדול!

הרכב שתיין דלק בצורה אכזרית ויותר גרוע מכך שטנק הדלק שלו קטן מה שמצריך ממך לבקר בתחנת הדלק יותר מפעם בשבוע (בנסיעות של אדם ממוצע). טרטור לא קטן.

בשורה התחתונה אל תפסול ותחפש רכב אחר מהעסקה הזו, וזה יכול להיות גם 207

• תוכן חדש...