Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי על קו תאילנד ישראל כ3-פעמים בשנה. הוא חוזר רק כי נגמר לו הכסף והויזה. הסיבה שהוא מרבה בכל הטיסות האלה כי בטיול הראשון שלנו הוא הכיר לאוסית, ומאז אי אפשר להפריד ביניהם.

אני יודע מה הדעה הרווחת לגבי "אהבות" מהסוג הזה. והאמת? גם אני חושב כך. אבל זה המצב.

שאלתי היא מה הפרוצדורה לכל ההליך? מדובר על שהות של חודש. מקריאה ברשת הלכתי לאיבוד. יש המון מידע, והמון סתירות. האם מישהו התנסה בהליך כזה של אירוח תייר/ת מהמזרח?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מהמזרח, אבל יש לי חבר אזרח ישראלי אבל גר חי ועובד באוקראינה ויש לו שם חברה.

לפני כשנה הוא ביקר בישראל, לקח אותה איתו וכשנחתו בשדה התעופה בישראל, הפרידו בניהם ושניהם עברו תחקיר בנפרד

לגביה, התחילו לשאול מי היא, איך הם מכירים, לכמה זמן הגיעו, כמה זמן ביחד ועוד. היא בכלל לא יודעת עברית וגם לא התכוונה להגר לכאן אלא רק לבקר, אבל את ההלם שלה בשדה התעופה היא קיבלה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה לא קשור לחשש מהגירה לא חוקית, נשים שמגיעות ממדינות של "תיירות זנות" כמו אוקראינה עוברות היום תחקורים מאוד מעמיקים בכניסה לארץ, בטח ובטח כשהן צעירות ומלוות ע"י גבר ישראלי.

זה לא נעים, אבל זה חלק מהמלחמה בתופעה.

חברה שסבתא(!) שלה הגיעה לביקור בארץ מרוסיה (היא מגיעה בכל שנה לכמה חודשים) נתקלה ביחס חשדני ומשפיל במשרד הפנים, כשניגשו לבקש הארכה של אשרת השהייה.

בכל אופן, מניחה שלתיירות מלאוס יש בעייתיות אחרת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אותו סיפור עם קולומביאנית,

קודמיי צודקים.

שלא יתפלא אם יעקבו אחריהם (כמובן שהוא לא ישים לב)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

רציתי לעדכן שהושג אישור שהייה ל30 יום, ולמרבה הפלא לא נדרש דמי ערבות (לרוב מדובר על סכום של 30,000 ש"ח!)

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

באיזו לשכה הוגשה הבקשה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...