Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני טסט ויש לי חבר שעובד במוסך שאמר שהפנסים שלי די דהויים וכנראה אני לא אעבור טסט, האם זה נכון? יש משהו לעשות עם זה?

דבר שני, האוטו די רועד בנסיעה.. לפעמים זה מרגיש כאילו המנוע עוד שנייה נכבה מרוב מאמץ, וגם התגובה שלו די איטית ברמזור ומעמידה בכללי, אמרו לי שזה המחלה של המאזדה וצריך להחליף תושבת מנוע, כן לא כמה איפה מי מו מה?

ועוד דבר, נדלקה לי נורת Check Engine, הכנסתי למוסך והוא חיבר למחשב ואמר שזה חיישן חמצן, אמין? קריטי לתיקון?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

כמה עולה איפה כדאי להחליף? כבר איבדתי אמון במערכת המוסכים..

תודה על התגובה, למרות שהרבה אמרו שאין קשר בין החיישן לרעידות כי זה תושבת.. בכללי נראה לי שיש יותר בעיות שאני לא יודע עליהם.. ומפחד לגלות אם בכלל אפשר..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

כמו שאמרו לך, תושבת מנוע כנראה גמורה.

תחליף רק למקורית - סביבות 900 החלק ועוד 200 עבודה.

חיישן חמצן גם כנראה הלך. החלק 500 ועבודה גרם ככה. צריך לפרק הרבה חלקים כדי להחליפו ולכן המחיר הגבוה.

כל אלה מחלות של המאזדה הזו.

כל הדברים הנ"ל נכתבים מניסיון.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

פורסם

מה קוד התקלה של check engine ?

לגבי התושבת זה המחיר .

לגבי פנסים - יש לפתור את הבעיה לבטיחותך ולא כדי לעבור טסט . אני הולך למישהו בקריית אונו . 120 שקל לטיפול

כמה זמן האוטו אצלך ?

• ספונסר פורום
פורסם

היי

אתה מתאר תקלות שצריך להרגיש בנסיעה.

מאמץ/חוסר סחיבה/רכב רועד יכול להיגרם מכמה סיבות שכבר ציינו לפניי שיכולות לגרום לחלק מהתוצאות.

בנוגע לפנסים כמעט כל מוסך יבצע ליטוש לפנסים בטווח מחירים די דומה.

לחברי הפורום אנחנו עושים ליטוש פנסים ב-100 ש"ח, אוטו דיפו עושים ב-99 ש"ח וכו'...

אתה יותר ממוזמן להגיע אלינו לבדיקה של התקלות שציינת, כמובן ללא עלות בדיקה (ציין שהנך חבר קארספורום).

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
מה קוד התקלה של check engine ?

לגבי התושבת זה המחיר .

לגבי פנסים - יש לפתור את הבעיה לבטיחותך ולא כדי לעבור טסט . אני הולך למישהו בקריית אונו . 120 שקל לטיפול

כמה זמן האוטו אצלך ?

שנה וחצי, ולגבי הקוד אין לי שמץ של מושג..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
כמו שאמרו לך, תושבת מנוע כנראה גמורה.

תחליף רק למקורית - סביבות 900 החלק ועוד 200 עבודה.

חיישן חמצן גם כנראה הלך. החלק 500 ועבודה גרם ככה. צריך לפרק הרבה חלקים כדי להחליפו ולכן המחיר הגבוה.

כל אלה מחלות של המאזדה הזו.

כל הדברים הנ"ל נכתבים מניסיון.

לאחר שבעזרת ה' אחליף את שניהם (צריך להתחיל לחסוך חחח) מה הדרך הטובה ביותר ''לעלות'' על עוד תקלות במידה וקיימות?

והאם כן כדי להחליף את הבעיות כרגע (תושבת וחיישן חמצן) או שהם לא קריטיות ואפשר להמשיך לנסוע כרגיל..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

תזמין מתאם ELM327 בארץ או מ EBAY ותחבר אפליקציית torque אן ENGIE וכך תוכל לקרוא את קודי התקלות

כמובן תושבת בלויה לא תדווח - רק תקלות שהמחשב מודע להן

פורסם
לאחר שבעזרת ה' אחליף את שניהם (צריך להתחיל לחסוך חחח) מה הדרך הטובה ביותר ''לעלות'' על עוד תקלות במידה וקיימות?

והאם כן כדי להחליף את הבעיות כרגע (תושבת וחיישן חמצן) או שהם לא קריטיות ואפשר להמשיך לנסוע כרגיל..

קנה מתאם לקריאה של תקלות, תכלס יש לי ואני לא משתמש בו הרבה.

אצלי כשהתושבת הייתה גמורה, כל החלק הימני של הרכב היה רועד בצורה מטורפת.מה שגם זה פוגע בנוחות הנסיעה.

וכאשר הייתה תקלה עם החיישן חמצן, הרכב לא הגיב בכלל לדוושת הגז.

פורסם
תזמין מתאם ELM327 בארץ או מ EBAY ותחבר אפליקציית torque אן ENGIE וכך תוכל לקרוא את קודי התקלות

כמובן תושבת בלויה לא תדווח - רק תקלות שהמחשב מודע להן

האם זה תואם לי לרכב? איך אדע איזה רכיב טוב ומתאים? אשמח לשמוע עוד על הנושא התעניינתי בו בעבר..

היכן הכי זול לקנות? כי מה ששלחת לי זה 21$ ללא משלוח. האם יש יותר זול?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
קנה מתאם לקריאה של תקלות, תכלס יש לי ואני לא משתמש בו הרבה.

אצלי כשהתושבת הייתה גמורה, כל החלק הימני של הרכב היה רועד בצורה מטורפת.מה שגם זה פוגע בנוחות הנסיעה.

וכאשר הייתה תקלה עם החיישן חמצן, הרכב לא הגיב בכלל לדוושת הגז.

ממש שמח לשמוע, אתקן את זה בהקדם.

בנוגע למתאם קריאה, כפי שרשמתי בתגובתי הקודמת - איך אדע מה מתאים לי לרכב? ואיזה מתאם כדי לקנות? והיכן הכי זול?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
האם זה תואם לי לרכב? איך אדע איזה רכיב טוב ומתאים? אשמח לשמוע עוד על הנושא התעניינתי בו בעבר..

היכן הכי זול לקנות? כי מה ששלחת לי זה 21$ ללא משלוח. האם יש יותר זול?

אני הזמנתי דרך engie .

38 שקל באיסוף עצמי + 15 משלוח

• תוכן חדש...