Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 קרוס בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם המחיר הזה והשילוב מנוע/גיר הזה, למה שיקנו? ה 2008 שלהבנתי כבר משווק עם ה 1.2 טורבו ו 6 הילוכים אוטומט, אמור לעלות אותו דבר בערך ומציע הרבה יותר.

פורסם

כבר נטשו, הבעיה היא ביבואן שמתעקש על השילוב הזה (על פי הכתבות, רק בישראל הוא קיים). האמת היא שאני קצת יכול להבין אותם למרות שזה מעצבן. הם בטוח פוחדים שמנוע מוגדש/גיר קצת אחר יפגע במכירות כי קהל היעד מחפש ראש שקט בלי סיכון לתקלות וכו (סיכון קיים תמיד אבל מה לעשות, אנשים זוכרים את הפוקוס הקודמת, האורייס הרובוטית ההיא וכו׳). מה שאני אומר זה שיש סיבה קצת לזלזול בנהג הישראלי, רק לא מבין למה לא לתת לנו את האופציות לשילובים אחרים ולכבול לדגם אחד בלבד.

פורסם

הקרוסאובר מוצעת במבצעים במחיר דומה והיא גדולה וחזקה יותר ומציעה לדעתי תמורה עדיפה למחיר.

אני לא רואה את הרכב הזה מוצא יותר מדי קהל שיסכים לשלם את המחיר הגבוה ולקבל תמורה בינונית לכספו.

יחידת ההנעה באמת מיושנת אבל אני לא בטוח שזה מה שמעניין את הרוכשים. יהיו כאלה שהיו שמחים לאמץ אחד כזה מאובזר ב-עד 105 אלף שקלים, כרגע הוא יקר מדי.

תוך חצי שנה ב-95 אלף שקלים מליסינג 0 ק"מ לדגם הבסיסי?

פורסם

אולי אם בחרו צבע לא מוצלח או שחסר שם איזה 5ס"מ לפחות במרווח גחון אבל הרכב הזה נראה מכוער מהצד, כמו איזה ג'יפון עם קפיצים שעברו כמה מאות אלפי קילומטרים או גרסה מונמכת של ייטי.

פייר, לא אהבתי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קרמבו, האם העלו את הרכב על ג'ק כדי להניח את הקורה מתחתיו?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ניראית משמעותית טוב מהקרוסאובר שניראה די פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הידיעה המלאה וכן הרחבה בנוגע לאבזור כאן

לנוחותכם, אני מצרף גם צילום של המפרט הטכני:

IMG_4865.jpgIMG_4866.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

האמת שב110 אלף איבזור האינספייר די מאכזב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ממש מצליח להבין איך הוא מתחרה בקרוסאובר.

הרכב הזה משמעותית יותר קטן.

זה סופר מיני וזה משפחתית קומפקטית.

מנוע יותר חזק לסוזוקי.

תיבת הילוכים יותר חסכונית ומתקדמת.

איפה התחרות פה?

פורסם
לא ממש מצליח להבין איך הוא מתחרה בקרוסאובר.

הרכב הזה משמעותית יותר קטן.

זה סופר מיני וזה משפחתית קומפקטית.

מנוע יותר חזק לסוזוקי.

תיבת הילוכים יותר חסכונית ומתקדמת.

איפה התחרות פה?

להרבה מאוד לקוחות לא חשוב אורך הרכב, כוח המנוע או מספר ההילוכים בתיבה, מה שאכפת זה שבחנייה יעמוד רכב גבוה.

הרכב הזה מכוון לאנשים הללו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
קרמבו, האם העלו את הרכב על ג'ק כדי להניח את הקורה מתחתיו?

זה בשביל להראות שהוא יכול לעלות על מדרכות .:lol:

• תוכן חדש...