Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, תוך נסיעה בכביש 6 שמעתי רעש חריג, הסתבר שכל מגן הבוץ הימני התפרק ממקומו, חלקו פשוט נשחק ע''י הצמיג.

אלמרה מודל 99 אמינה שבמשפחה כבר הרבה מאוד שנים.

חתכתי את המגן בוץ והמשכתי נסיעה. אני מדבר על כל הפלסטיק שמסביב לגלגל, ככה שרואים עכשיו חלק מהתא מנוע מהצד...

אני צריך לעשות טסט בקרוב.

שאלות - האם חוסר במגן בוץ משמעותו כשלון בטסט?

איפה משיגים כזה? האם כדאי לקחת חלק כזה מפירוקיה? או ש15 שנה בשמש הישראלית יחסלו את זה?

להזמין את זה בקרסו? לא ישחטו אותי? יש סיכוי לייבא את זה עצמאית?

פורסם

אני לא יודע אם הבנתי נכון, אבל אתה מדבר על הבטנת פגוש/כנף?

אם כן, פשוט תוציא אותה [כמה ברגים], ותנסה למצוא בפירוקיות, דרך אגב איך הגיע מצב שזה משתפשף בצמיג?

פורסם

בדיוק - בטנת כנף.

נראה כאילו חלק מהברגים שמחזיקים נפלו/נקרעו, והחלק הקדמי שלה השתחרר על הגלגל שפשוט טחן את הפלסטיק... השאלה אם חלק מהבלאי זה לא יובש של הפלסטיק והאם חלף מפירוקיה מצבו יהיה תקין אחרי שנים בשמש?

פורסם

ברור שחלק כזה אחרי 15 שנים לא יהיה במצב אידאלי וכל מכה יכולה לשבור/לקרוע אותו.

תנסה למצוא תחליפי חדש אצל מוטופרטס או המאגר.

פורסם

הרמתי טלפון לכמה וכמה פירוקיות במרכז, אין לאף אחד.

שווה לפתוח יוזר במאגר או מוטופרטס? הם עונים לטלפון? ניסיתי אחרי שעה 17, לא ענו לי.

פורסם

המון המון תודה תום !!

הרכב יעבור ככה טסט במצב הנוכחי?

אני לא מתכנן לא לטפל, אבל זמני מוגבל ואני מעדיף לסיים עם הטסט קודם ולוודא שאני לא חוטף שם איזה הוצאה לא מתוכננת שאולי תתחיל להעמיד בשאלה את המשך אחזקת הרכב הזה.

אם אלו המחירים, כנראה אני אקפוץ למרכז של ניסאן פה בראשון לציון. לא חושב שחלופי יחסוך לי משהו משמעותי. השאלה אם יש להם פריט במלאי...

הם יכולים לוודא איתי את המקט''ים של החלפים, או שבשביל זה אני צריך לטפל אצלם?

חסרים לי גם הרבה תופסנים, שזה כנראה מה שגרם לביטנה להשתחרר ממקומה וליפול על הצמיג.

אני אעבור מחר על הרכב עם השרטוט שנראה תואם לרכב וצריך להזמין את כל או חלק מהתופסנים. באותה הזדמנות שווה לעבור על שאר החלקים, לראות שצד שמאל והצמד האחורי יושב היטב במקומו.

מניח שזה פחות משעת עבודה למכונאי עם ידיים נורמליות, נראה כמו עבודה שאם שני אנשים עושים לוקחת רבע מהזמן (בהנחה שצריך למקם את האום/תושבת בורג מהצד של הרכב, לשים את המגן ולהבריג מהצד של הגלגל).

פורסם

לא יודע להגיד לגבי טסט.

בקש תגובתו של kompy.

לא יודע איך זה עובד אצלהם, אבל מחסנאי אמור לדעת אם יש למק"טים האלו מלאי וצריכה להיות אפשרות להזמין את החלקים.

כל קליפס שם זה עוד איזה 10-20 ש"ח :roll:

אם יש לך עדין את החלק הישן, אולי אפשר לעשות עליו טלאי ולחבר אותו חזרה עם כמה ברגים.

פורסם

פעם אחת נכנסתי למרכזי של רנו בת"א על מנת לקנות אטם מכסה שסתומים לאלמרה מהדגם הזה והם לא מחזיקים במלאי אלא רק במרכז הלוגיסטיקה שלהם.

בכל מקרה תצטרך לההזמין דרך מוסך או חנות חלפים, אין טעם לנסוע מבלי להודיע מראש.

פורסם
לא יודע להגיד לגבי טסט.

בקש תגובתו של kompy.

לא יודע איך זה עובד אצלהם, אבל מחסנאי אמור לדעת אם יש למק"טים האלו מלאי וצריכה להיות אפשרות להזמין את החלקים.

כל קליפס שם זה עוד איזה 10-20 ש"ח :roll:

אם יש לך עדין את החלק הישן, אולי אפשר לעשות עליו טלאי ולחבר אותו חזרה עם כמה ברגים.

בעקבות מקרה דומה עם פיאט פונטו גרנדה - עובר טסט בלי בעיה.

מה שכן - תנסה גם לבדוק בחנויות חלפים.

אני הזמנתי מחנות חלפים רגילה ב 180 ש"ח.

פורסם

תודה על התגובות. אני אתחיל בטיפול שוטף שתוכנן במוסך שלי השבוע, נתייעץ גם איתו ואבדוק לגבי הזמנת חלפים. אחרי זה טסט שחייבים לסגור עד סוף החודש, ובמקביל אני אנסה לקדם את השלמת החלקים החסרים. היתרון שהמרכז של קרסו בראשון קרוב אלי יחסית.

יש חנות בראשון (או באיזור) שיכולה לתת לי מחיר יותר זול מהיבואן?

• תוכן חדש...