Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי סאב שלפי רב מודד הוא בעל שני סלילים של 2.5 אום, גם במקביל וגם בטור הוא יוצר 1.5 , משהו פה מוזר או שהסאב נדפק?

תודה רבה!

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם (נערך)

אני חושב שהרב מודד שלך תקול.

המדידות נשמעות לי כמו סוללה חלשה במכשיר.

תחבר את המוליכים של הרב מודד ותראה כמה אוהם הוא מציג. אם זה מציג מספר מעל 0.1-0.4 אז זה בוודאות המד.

עריכה אחרונה על ידי ReZ0

פורסם (נערך)

הdc הוא ישב פה בבית מלא זמן

צודק, הרב מודד מביא לי 0.3

גם לאחר החלפת הסוללה הוא נותן לי נתון שגוי, הרב מודד נדפק

עריכה אחרונה על ידי asmily

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

זה כנראה סלילים כפולים 2 אוהם. אם תמדוד בDC תקבל קריאה של כ 1.7-1.9 אוהם, שזה תקין.

כמובן שתחלק ב 2 בשביל חיבוק במקביל, ותכפיל ב 2 בשביל חיבר בטור.

פורסם

זה מובן לי, אח חיבור למגבר מהווה קצר, נדפק אחד הסלילים? כי מוזר לי הוא עבד כמו שצריך שפרקתי אותו

פורסם

זה מקצר לך כשאתה מחבר למגבר?

תחבר כל סליל בנפרד ותראה איך המגבר מתנהג. תחבר סאב אחר ותראה איך המגבר מתנהג.

פורסם

כל סליל מתפקד טוב, במקביל עובד בטור מקצר, כנראה משהו המוח שלי נדפק חחח

פורסם

תצחק תצחק. ראיתי כמה סאבים של דיסי שהורכבו עם טרמינלים הפוכים.

ייתכן ואתה מקצר את המגבר לא בכוונה.

פורסם

אז אין לי אפשרות לחבר אותו בטור?!, אני חייב לחבר אותו בטור כי המגבר שלי לא יציב מתחת ל1.5 אום

פורסם

ברור שאתה יכול לחבר בטור!

אני רק אומר, תשים לב שאתה מחבר בצורה הגיונית ולא הולך לפי הצבעים/צדדים.

אם טרמינל אחד מורכב הפוך זה יכול לבלבל אותך המון.

תנסה שוב.

פורסם (נערך)

אני מחבר פלוס למינוס ומינוס לפלוס בין הסלילים לא?

יותר נכון פלוס לפלוס צד אחד מינוס למינוס צד שני ופלוס למינוס בגישור

עריכה אחרונה על ידי asmily

פורסם

ליגה, עכשיו יצא טוב, תודה רבה לכם, יצאתי פיתה

פורסם

אתה מחבר פלוס אחד לפלוס של המגבר. את המינוס שלו מגשר לפלוס השני.

המינוס השני, שפנוי, מתחבר למינוס של המגבר. זה חיבור בטור.

מה שתיארת למעלה נשמע הצלבה של פאזות הפוכות (בשורה הראשונה)

וחיבור במקביל בשורה השניה.

תום בא להציל אותי עם סרטוט. אני עם האייפון וקצת עצלן כרגע ;)

• תוכן חדש...