Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עוד כמה הבדלים כמו נכפיים מנופחות, אינטריור, בלמי ברמבו ועוד כמה פיצ'יפקעסים.

בלמי הEndless שעל הרכב שלי הם בעצם שיפור גם לGTR וגם לGTS-T, וטובים בכמה מונים מהברמבו של הGTR כך שהם מבטלים את ההבדל בבלימה.

באינטריור גם ככה מתוכנן כסאות FIA וכלוב, כך שגם הבדל זה מבוטל. גם הבדלי המנועים דיי זניחים ברגע "שמשחקים" איתם.

אם מצמצים את זה, באמת נשארים עם הנעה כפולה מול אחורית והכנפיים המנופחות.

בנוגע לשיפורים, הפוטנציאל אדיר והשוק רווי בכל חלק שתחשוב לשדרג. כרגע, הרכב מתאים לי- בכוונה רכשתי רכב עם בלמים משודרגים, קוילאוברים וBPU כדי להתחיל להנות על המסלול בלי התעסקות מרובה.

כרגע המקסימום יהיה כסאות FIA ורתמות, בהמשך כלוב.

מה שכן, שיפור אפשרי יהיה remap, עם הטורבו המקורי מגיעים ל300 כ"ס בגלגלים האחוריים, במיוחד כשיש E85 זמין בכל תחנות הדלק.

עם טורבו בולט-און, ניתן להגיע ל350-400 כ"ס בגלגלים בצורה בטוחה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה אתה הולך להתחרות?

אני מתכוון להתחיל בקטן, עם ימי מסלול חופשיים וטעימות ממקצי חובבנים בקטגורית roadsport C שהיא קטגוריה שמאפשרת למתחילים ו/או רכבים ספורטיביים משופרים קלות להתחרות.

במילים אחרות הקטגוריה של העניים:lol:

אחרי קצת שפשוף והתקנה של כלוב אני מתכנן להכנס ל Time Attack.

במקביל אני מעוניין גם בימי דריפט, סה"כ הנושא פה הוא לא התחרותיות אלא ההנאה מספורט מוטורי, דבר שאני יכול לקבל בקלות גם בימים פתוחים.

והנה היא לפני העליה לספינה

IMG-20160419-WA0029.jpg IMG-20160419-WA0030.jpg

תסתכלו מסביב, היצואנים האלה עובדים חזק...

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מה היתרון של הגה ימני? אקזוטיקה יפנית?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
מה היתרון של הגה ימני? אקזוטיקה יפנית?

58136499.jpg

סתם, סתם... כמו שאביה ציין, לא יוצרו כאלה בהגה שמאלי.

ורק כדי לתבל קצת:

DSCN6462.jpg DSCN6484.jpg

פורסם

המחירים משתנים מאוד בהתאם לרכב עצמו, מצב, טיפולים, שיפורים וכו'.

בגדול, עבור r33 ו- rx7 מהדור האחרון עם נתונים דומים המחירים פחות או יותר מקבילים.

אבל, לדעתי קיימות rx7 בעלות הגה שמאלי, ככה שהייתי מנסה לאתר כזאת.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

סתם שאלה שעניינה אותי ואני מוצא אותה רלוונטית לכאן, שקלת לעשות לה הסבה ל-LHD?

כמה מסובך זה יכול להיות? כי כבר ראיתי כמה סקייליין שעברו שינוי כזה.

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם

בהחלט יש כאלו, אפילו אחת בעיר.

הסבה כזאת, בכל רכב, מצריכה הרבה עבודה וחלקים, על אחת כמה וכמה ברכב שלא יוצר בהגה שמאלי ודורש גם התאמות וקומבינות נוספות.

מדובר בהון קטן, אפילו יותר מעלות הרכב- שלא משתלם להשקיע, בטח שלא כאשר מדובר ברכב מסלול. את הסכום הזה עדיף להשקיע במקומות אחרים.

אולי ב2027, יחד עם שילוח לישראל. יש קונים?

פורסם

תתחדש ותעשה חיים! בהחלט רכב מהמם.

למי ששאל על הRX7, היא יותר נפוצה מהסקייליינים מהסיבה הפשוטה שנמכרה באופן סדיר באירופה ואמריקה, ולכל יבשת יש את הגרסה שלה. בפלורידה למשל, FD3S נעה בין 14-22 אלף דולר +- תלוי במצב של הרכב. לשם השוואה, סקייליין לא חוקית עולה 18 אלף ומעלה.

ממה שהסביר לי בעלים של R33, אפשרי לבטל את ההנעה כפולה בGTR R33 ע"י הוצאת פיוז.

אם היית מחליט לייבא סילביה S15 למשל, ההסבה להגה שמאל הרבה יותר פשוטה וזולה כי את כל המכלולכים לוקחים מS14.

אגב, לא בהכרח תצטרך להזמין הכל מיפן, שמעתי שיש שוק אפטרמרקט לא רע בUK.

פורסם (נערך)

אם הייתי מעוניין בהסבה להגה שמאלי, הייתי רוכש S14 מקומית ותוקע לה rb25det.

אבל אני לא...

גם לגבי חלפים ושוק אפטרמרקט אני בכלל לא מודאג.

מעבר לחלקים מאנגליה, גם השוק המקומי מאוד מפותח בכל הקשור לשיפורים ובסצינת הסקייליינים לשוודים יש ידע רב ולפורום המקומי מגיעים מכל העולם בשאלות שהאנגלים לא מסוגלים לענות (למשל, איך להתאים את הפנסים) .

מתוך ההרגל של להזמין מחו״ל בדקתי מחירים ליבוא חלפים מיפן ואפילו המחירים המקומיים דיי הוגנים, מעט ולא משתלם להזמין מחו״ל.

אגב, בנתיים יש מצב שמצאתי את הגראז' שלי...

uploadfromtaptalk1461840265083.jpg uploadfromtaptalk1461840254885.jpg

uploadfromtaptalk1461840244636.jpg

חניה מאובטחת ומצולמת ל33 רכבים, גישה בטביעת אצבע בלבד.

ליפטים, כלי עבודה, כלי אויר, ציוד דיטיילינג וכו'.

סלון עם טלויזיה, פלייסטיישן, מטבח ומקלחות.

בקיצור, ה man-cave האולטימטיבי.

כל שנשאר זה לעבור ראיון קבלה ולקוות שהמחיר לא גבוהה בהרבה מהתקציב.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פורסם

הלוואי שהגראז' היחיד שיסכים לקבל אותך יהיה מלא בדאצ'יות חלודות ומוסכניקים ישראלים.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...