Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש בשורות משמחות, בימים אלה מוקם מסלול ראלי-קרוס בבקעה ומבטיחים מרוץ ראשון כבר עוד חודש.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4795353,00.html

בהמשך תיסלל גם רצועת מסלול לטובת תחרויות דראג ומסלול אספלט באורך 3.2 ק"מ.

מעניין מה יהיה הרכב הנבחר לגרופ N, איביזה טורבו אולי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מחזיק למיזם הזה אצבעות.

ראליקרוס הוא תחום נהדר, להתחיל ממנו, ובאופן כללי.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

ואוו רעיון נהדר בעיקר בתקופת החורף.

מחזיק אצבעות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אמן!!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בהחלט מקווה שיסלל מסלול מסודר וטוב , כ"כ חסר לנו אחד כזה בארץ !

רעיון נהדר - וסיבה לנסיעה לאזור שכוח אל שזכור לי בעיקר ממילואים...

מסלול טוב, אגב, בנוי משילוב של קטעי אספלט ועפר. מאתגר יותר - וגם פחות אבק לנהגים ולצופים.

מסלול טוב, אגב 2, אמור גם לכלול טריבונות, מחסני איחסון לרכבים ולערכות הטיפול של הקבוצות, אזור פיטס בגודל סביר ובית ספר יעודי לנהיגה.

התקווה הגדולה שלי היא שניתן יהיה לשכור רכבים לאימונים ולמרוצי ליגה בעלויות נמוכות, נניח ליגת באגים.

לתשומת לב היזמים המבורכים, שאשמח אם יגיבו ויספרו לנו על תכניותיהם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מסלול ראלי קרוס זה מעולה.

זה ספורט מוטורי עממי באמת שלצד עלויות שפויות (יחסית לספורט מוטורי) מייצרות גם המון עניין ואקשן.

אני מאוד מקווה שזה יצליח, ואשמח בהצלחתו של היזם מיקי יוחאי שהוא הדלק והרוח מאחורי הרבה מאוד ממפעלי הספורט המוטורי שהיו כאן (ליגת האקסטרים של יונדאי, קרוס קאנטרי ועוד) אם כי אני כבר ממש קטן אמונה אחרי המסלולים שהיו אמורים לקום בחצרים/בית קמה/דלתון/ערד/באר שבע ועוד מקומות.

קרדיט ענק גם למועצה המקומית בבקעה שגם מארחת כמה ממירוצי הראלי רייד האחרונים

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)

ישר כוח! כן ירבו וכן יוסיפו!

מסלול ראליקרוס הוא גם מקום מעולה להדרכות נהיגה דווקא לנהגי כביש: הפניות ההדוקות מדמות תנאי כביש בצורה טובה יותר מאשר אלו של מסלולי מירוצי אספלט מהירים יותר.

מעבר לכך, עפר (בתנאי שהוא מהודק יחסית) הוא מקום טוב ללמוד בו כיצד מתקרבים למגבלות הרכב ומה לעשות כשמגיעים לשם...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני מאוד מקווה שזה יצליח, ואשמח בהצלחתו של היזם מיקי יוחאי שהוא הדלק והרוח מאחורי הרבה מאוד ממפעלי הספורט המוטורי שהיו כאן

Sent from my iPhone using Tapatalk

בהחלט שאפו גדול!

אני מקווה שיקום שם מסלול לתפארת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מחזיק אצבעות לפרוייקט הזה, הלוואי והתרבות המוטורית פה תעלה דרגה בזכות זה ותקבל הכרה מהרשויות שבנתיים רק מטרפדים.

מאוד מקווה שגם מסלול ה2 מייל יצא לפועל, הגיע הזמן שיהיה לנו מדידות 1/4 מייל כמו שצריך.

פורסם

מעבר לכך, עפר (בתנאי שהוא מהודק יחסית) הוא מקום טוב ללמוד בו כיצד מתקרבים למגבלות הרכב ומה לעשות כשמגיעים לשם...

בעפר, הרבה לפני מגבלות הרכב אתה פוגש את מגבלות האחיזה של הקרקע. אני מאמין שלזה התכוונת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נשמע טוב. האם זה בטוח לרדת לכיוון ים המלח בכביש 1 ואז לפנות שמאלה לכביש 90? אף פעם לא נסעתי בכביש הזה לכיוון צפון ושמעתי שהוא מסוכן.

• תוכן חדש...