Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הימור ולכן מתחילים בשופל שמכין מסלול ראלי קרוס ולא מסלול אספלט מאושר fia ומורשה F1. אישית אני מאמין שעם מחשבה נכונה של ימי תרגול לחברות עם נהגים מקצועיים, ימי השתלמות לעובדי הייטק, ימי הדרכה מתואמים עם היבואן לרוכושי רכבים ספורטיביים (וגם לא)כו', אפשר להוציא פרנסה מכובדת גם ממסלול יקר.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון זה הסנונית הראשונה בשוק (להוציא את המסלול בכוכב יאיר), אם הם ייראו שיש פוטנציאל והענות, אני מאמין שהמסלול של ה2מייל יגיע אחריו, ואולי אחריו יגיעו עוד פיתוחים.

פורסם

כל התחום פה עדיין בחיתולים, מבחינת הציבור הרחב מדובר בעברייני תנועה, זה שיש כ1000 אנשים עם ראש מוטורי בארץ, אני לא רואה איך זה מפרנס מסלול בעלות הקמה כזו, אל תשכח שכל אחד בא למסלול כמה פעמים בשנה ולא פעם בשבוע.[...]איזושהי קבוצה\ליגה של מירוצים נכנסת לפרוייקט?

שוב, אתה חושב על מסלול מירוצים ל...מירוצים. בארץ סביר שהשימוש העיקרי יהיה לאימון נהגי כביש בציי רכב גדולים. שם נמצא הכסף הגדול, וגם התועלת הגדולה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אתם מוזמנים לראות מה באגים וקארט קרוסים יודעים לעשות על מסלול ראלי קרוס. גם אם יסללו אצלנו כזה ללא הקפיצות(בגלל המכוניות), ההנאה מובטחת, הן לצופים ובמיוחד לנהגים;

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
שוב, אתה חושב על מסלול מירוצים ל...מירוצים. בארץ סביר שהשימוש העיקרי יהיה לאימון נהגי כביש בציי רכב גדולים. שם נמצא הכסף הגדול, וגם התועלת הגדולה.

מצטער, אבל אני לא מבין את הכוונה שלך, אתה מדבר על נהגי משאיות?, נהגי אוטובוסים\הסעות?

פורסם

לאו דווקא, גם (אולי בעיקר) מכוניות פרטיות. גם בתקופת נס הרים (ואני לא מדבר רק על עידן מסלולים ז"ל) רוב הפעילות שם היתה כזו.

ושוב, לצרכים כאלו זה מסלול מצוין. לדימוי נהיגת כביש אתה רוצה מסלול הדוק, אטי, צפוף וצר. לא את ההוקנהיימרינג. גם עפר הוא מקום מצוין לתרגול שליטה ברכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לגבי העלות החודשית מי שזה התחביב שלו ישקיע בלי בעיה אני בטוח, מה שכן שאל תשכח שאם כלל יהיה מסלול אספלט, יש אנשים שבונים רכבים יעודים רק לזה, ואז "הדלק" ועוד כמה דברים מתגמדים לזה שאתה מגיע עם רכב ליסינג ורכב "מירוץ" על עגלה.

ואתה משווה מסלול מירוצים במדינה שיש בה בקושי מסלול קארטינג מאושר לדירה במרכז, ברור שדירה/בניין זה ללכת על בטוח.

אבל במסלול יש פוטנציאל אדיר, אל תשכח שזה לא מיועד רק לרכבים, יש עוד המון כלי תחבורה שרלוונטים לנושא.

כמובן המון יבואנים/חברות/מדריכים פרטים, שלדעתי ישמחו להגיע למסלול מסודר במקום לסגור חניה ולתת ללקוחות שלה לטייל בהם עם רכבי ספורט, מה שלא נותן לך באמת לנצל או להבין תרכב.

על כל מקרה הפוטנציאל אדיר, ובמחירים ושיווק הנכון, הוא גם ירוויח כסף, במיוחד שיש לנושא הזה תקציב מהמדינה, שמקווה מאוד שכל הבירקורטיה המיותרת תעלם וכספים באמת יזרמו אליו.

עד אז שוב נאחל בהצלחה ונשאר להחזיק את האצבעות.

פורסם

היום ראיתי בערוץ 59 של הוט (מוטורס) את הסבב השני של אליפות הראליקרוס הבריטית מלידן היל. בין היתר, התיחסו שם בקצרה למקצה הבאגים שרץ בין הקטגוריות השונות.

חיפשתי עוד קצת חומר - ואז נתקלתי בסרטון המדליק הבא;

ואם יש מישהו שזה מותיר אותו אדיש, כנראה שהוא לא נמצא בשרשור הנכון...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אלטרנתיבי טוענים ליותר ממאה אלף לקוחות בשנה הקודמת. נכון שחלקם רק השתתפו בחוויות נהיגה של שעות בודדות

המספר נשמע לי מופרך, אבל נגיד והוא אמיתי ונחלק אותו בחצי, שמגיעים פעם אחת בשנה למסלול תמורת 500 שקלים וקיבלת הכנסה של 25 מליון שקלים. אני לא מומחה גדול, אבל תחזוקה של מסלול אספלט בשטח פתוח לא אמורה להיות גדולה מדי. ב-500 שקל אנוכי, ואני בטוח שעוד רבים כמוני, ישמחו לוותר על הסיכונים שבנהיגה בכבישים הידועים. שווה לי הרבה יותר מ-500 שקל (ויותר).

מצד שני, אם כוכב יאיר ובית שאן מצליחים להיות רווחיים, אולי זה ריאלי שזה יעבוד גם למסלול קצת יותר גדול.

יש לך או למישהו אחר מושג מה היתה עלות הבניה שלהם? ואיך אנחנו יודעים שהם ריווחיים?

קשה לי להאמין שמישהו יוציא 8 ספרות שלא מתחילות ב1 וייהמר אם התחום הזה יתפוס בארץ או לא

8 ספרות נשמע לי מוגזם לגמרי. בשביל אספלט ושטח? נכון במרכז השטח יעלה הון, אבל אפשר למצוא מקומות בצפון או בדרום שהעלויות שם קטנות משמעותית.

יום במסלול עולה בערך 4000 שקל (יש יותר ויש קצת פחות), המדינות שם מאוד מפותחות בתחום הזה כבר עשרות שנים.

יום מסלול באנגליה במסלולים מקומיים (שהרבה יותר ארוכים ומעניינים מהטוב ביותר שיש או היה לנו להציע) יכול להגיע ל-200-250 פאונד שזה מאוד רחוק מ-4000 שקל.

רק אותי מעניין לאן נעלמו ה-4 מיליון שקלים, מהכסף שלנו, שקיבלה עיריית ערד?

ולמה לא להרים צעקה? מדובר פה על חתיכת סכום, שברור לנו לאן הוא הלך! זה מחדל שאסור לנו לשתוק עליו.

הימים הקשים חלפו :-)

• תוכן חדש...