Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זה רכב ראשון בשבילי, ויש יותר מידי אופציות ולכן מתקשה להחליט. אז אחרי שבוע של מחקר וסיבובים בין מגרשים, אשמח לעזרתכם.

אני צריך את הרכב בעיקר לנסיעות ארוכות (כ350ק"מ פעם-פעמיים בחודש), שאר הזמן לרוב הוא כנראה יעלה חלודה או מקסימום יקפוץ לסופר.

אם מישהו יכול למקד אותי לדגמים בודדים, תבוא עליו הברכה

נקודות עיקריות חשובות:

1. אין לי עניין ביוקרה וכו' רק שיהיה הרבה מקום בבגאז' (לא רוצה סדאן בכלל) (נגיד גודל של פורד פוקוס או קיא סייד זה סבבה, לא יזיק טיבה יותר או טיפה פחות, אבל שלא יהיה ענק כמו נגיד וולו סטיישן)

2. שיהיה אוטומטי (לאשתי אין רשיון לידני)

3. שיסחב בעלייה

4. שלא יהיה צפוף מידי (לא חייב להיות מאד מרווח) במושב האחורי

5. צריכת דלק סבירה

6. כמובן כמה שפחות רואה מוסך

7. מכונית שכבר ירדה את ירידות הערך המשמעותיות ושעכשיו כבר לא יורדת הרבה משנה לשנה (על כן אני מניח שהמחיר בתחום ה10000-20000).

ממש מודה על העזרה!

פורסם

מספיק שאני מתערב כאן, או שצריך להגיד "רנו מגאן"? 2008-9, שמורה מאוד, תענה על כל הצרכים בכיף.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש האצ'בק או סטיישן חפש מכוניות כגון מאזדה 3 רכב אמין נח קצת יקר

ניסאן אלמרה קצת קשה יותר למצא בגרסאת האטצ' רכב זול אמין לא יודע לגביי כח כמובן חפש מנוע 1.8

כמובן שתמיד אתה יכול ללכת על פורד פוקוס תוכל למצא גרסת האצ'בק עם מנוע 1.6 מהצורה היותר חדשה או לוותר על המראה וללכת על הדגם המפואר עם הביצועים הטובים יותר בגרסת ה2 ליטר לגבי מחיר גם אותה אפשר למצא בזול ביחס למתחרות.

גילוי נאות אני מוכר במקרה פורד פוקוס ולכן עליה יש לי יותר חוות דעת.

עריכה כמו שרשמתי בנושא אחר : תא המטען בפוקוס 1 קצת קטן (מזוודה גדולה ועוד 2 תיקים) אם אתה לא משתמש במושבים האחוריים תמיד אפשר לקפל ולקבל תא מטען ענק פוקוס 2 תא מטען קצת גדול יותר עם אותה האופציה לקיפול מושבים.

מבין כל השלושה לדעתי למאזדה 3 יהיה לך בגאז' הגדול ביותר משם פוקוס 2 בין ניסאן לפוקוס 1 אני לא יכול להשוות כיוון שאני לא מכיר את תא המטען של הניסאן

עריכה אחרונה על ידי K4vK4Zi
8)
פורסם
מספיק שאני מתערב כאן, או שצריך להגיד "רנו מגאן"? 2008-9, שמורה מאוד, תענה על כל הצרכים בכיף.

הבחור רוצה רק סטיישן, ואין רנו כזו בשנתונים המדוברים.

פוקוס סטיישן תעשה את העבודה יופי, אבל התקציב שלך נמוך לדרישות.

• תוכן חדש...