Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כחלק מהחלטת "שיפור השירות" במשפחה - אנחנו נוסעים להולנד בפסח.

מדובר בכפר נופש ממנו נצא לטיולי "כוכב" יומיים ברכב שכור.

האם אני זקוק לרשיון של ממסי או די לי ברשיון הישראלי החדש.

תודה לעוזרים,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

על פי החוק - מספיק לך הרישיון הישראלי בהולנד ספציפית.

תקרא: http://rishuy.mot.gov.il/he/driving/licence/293-international

הבעיה, שלא תמיד הסוכנויות השכרה, או יותר גרוע, שוטרי התנועה באותה מדינה , יודעים את זה.

זה 5 דקוות להוציא את זה, לך תוציא, קח אותו איתך, יש לך שנה של שקט.

פורסם

אני גם הייתי באותה התלבטות. טסתי לפני שנתיים לגרמניה עם הרישיון הישראלי ולא היו בעיות. אני טס שוב עוד חודש וחצי, והחלטתי להוציא. למקרה שיהיה צורך. בנוסף אני טס למדינה שאני כן זקוק בה לרישיון בינלאומי (רומניה), עוד לא יודע אם אוכל לנהוג אבל תמיד טוב שיהיה. זה תקף לשנה ויישאר לך עודף מ20₪ לבקבוק מים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
על פי החוק - מספיק לך הרישיון הישראלי בהולנד ספציפית.

תקרא: http://rishuy.mot.gov.il/he/driving/licence/293-international

הבעיה, שלא תמיד הסוכנויות השכרה, או יותר גרוע, שוטרי התנועה באותה מדינה , יודעים את זה.

זה 5 דקוות להוציא את זה, לך תוציא, קח אותו איתך, יש לך שנה של שקט.

+1

אני תמיד מוציא רשיון בינ"ל כשאני טס לחו"ל. כמו שנאמר - מדובר ב5 דקות ופחות מ20 ש"ח אם אני זוכר נכון, שווה את השקט. עדיין לא יצא לי שביקשו את הרשיון הזה, גם כשעצרו אותי שוטרים (בארה"ב למשל), אבל עדיין - נראה לי שווה את השקט מפני הסיכוי הנמוך שמישהו איפשהו כן יציק לך על החוסר בנייר הזה.

פורסם

טס לחו"ל לפחות 12 פעמים בשנה , ומשכיר רכב בכל העולם עם הרישיון הרגיל ללא שום בעיות .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין בעיה לשכור בחו"ל רכב בלי רשיון בינלאומי, אבל מי שיכולות לעשות בעיות הן חברות הביטוח שפתאום יזכרו שהן דורשות רשיון בינלאומי כאשר תצטרך אותן גם אם לפי חוקי המדינה לא צריך כזה רשיון בשביל לנהוג. לכן אני תמיד מוציא רשיון בינלאומי, זה עולה גרושים ונותן שקט.

• תוכן חדש...