Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתלבט בין להזמין חלקים של ragazzon מחול , לבין לעשות בניה אישית בארץ .

יש פה מישהו שהתנסה עם יבוא של מוצרי רגזון והרכבה ויכול לעזור לי להתאים קיט ללא ממיר ?

חשבתי ללכת על סטרייט פייפ עם משתיק , ואגזוז H2 של רגזון בלי משתיק אחורי

מחפש בעקרון שיפור זרימה .גם סאונד לא יזיק

עריכה אחרונה על ידי 1nfected
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סאונד יותר ממה שכבר יש בג'ולייטה (שהוא מעולה) לדעתי יהיה מעיק.

בנוגע לביטול ממיר, לא רק שלא חוקי, גם לא תוכל לעבור טסט.

גם האחריות תלך לפח ופה זה כבר משהוא שאי אפשר (לפחות בקלות) "להוריד ולהחליף לחלקים מקוריים אם קורה משהוא".

זה לא שאני לא ממליץ לעשות, אני פשוט באופן אישי לא הייתי עושה את זה כל עוד הרכב באחריות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תראה יש לה סאונד חוויה אבל תמיד רוצים עוד (במקרה שלי )

ואין כמו להרגיש זרימה חופשית בלי הממיר המעיק, בכל מקרה זה פרוייקט שאני מתכנן והוא לא יקרה מחר

האחריות לעוד שנה וקצת...אני יתאם את הפרוייקט כנראה ללקראת סוף האחריות

אבל עדין עושה כבר מעכשיו שעורי בית

טסט נסתדר :-P

פורסם

יש כמובן ממירים FREE FLOW.

פורסם (נערך)

גם אופציה , לגבי הדודים איזה מהם היית מבטל בשביל לקבל קצת פיצוצים ? אחורי או אמצעי

פורסם

אישית, לא הייתי מבטל אלא אם הייתי יודע שאחד מהם גורם לירידה משמעותית של נתוני הזרימה וגם אז, מחליף לדוד טוב יותר.

פורסם (נערך)
אישית, לא הייתי מבטל אלא אם הייתי יודע שאחד מהם גורם לירידה משמעותית של נתוני הזרימה וגם אז, מחליף לדוד טוב יותר.

כן יש עוד מה לקרוא ...באתרים של היצרנים מעט מאוד כתוב על נתונים של זרימה והספקים \= על הפנים

גם הנציגים שלהם במייל (רגזון לפחות) בקושי מדברים אנגלית ועושים טובה שעונים לך

פורסם

ממליץ לך ללכת על בנייה מקומית אני עשיתי ללאון שלי אצל אור fab .צנרת שלמה דאון פייפ כולל ממיר ספורטיבי 200 תאים שעבר לי טסט לפני 3 שבועות בלי שום קומבינות וכמובן קאטבק. והכל כמובן בנייה איכותית וחומר איכותי שאני בספק אם תמצא באפטרמרקט.

לדעתי זה יהיה הפתרון המושלם .

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

האמת שפחות מעשירייה. לפחות אצלי באוטו. והנירוסטה כמובן הכי איכותית שניתן למצוא. אתה גם יכול לבחור כמה יציאות ואיזה סוג סופיות.

לדעתי לך על בנייה עצמית לא תתאכזב אם תרצה שלח לי בפרטי טלפון אני אסביר לך כבר

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

בלי חו"ח לפגוע באף בונה צנרת מקומי, צריך למדוד נתוני זרימה ונתוני טמפרטורת גזים בסעפת והכי חשוב, דינו של הספק ומומנט לפני ואחרי ההתקנה בכדי לדעת אם העבודה שווה משהו.

זה שיש נירוסטה יפה ויש אחלה רעש לא אומר כלום.

אגזוז זה לא "סתם" צינור שפולט גזי פליטה, זה ה-ר-ב-ה יותר מורכב.

פורסם (נערך)
בלי חו"ח לפגוע באף בונה צנרת מקומי, צריך למדוד נתוני זרימה ונתוני טמפרטורת גזים בסעפת והכי חשוב, דינו של הספק ומומנט לפני ואחרי ההתקנה בכדי לדעת אם העבודה שווה משהו.

אמת.

בכמה לדעתך הספק אמור להשתנות אחרי שמחליפים את כל מערכת הפליטה חוץ מסעפת בעבודה שנעשתה כמו שצריך ? ברור שזה משתנה בין רכבים אבל יש הערכה גסה? :lol:

פורסם
אמת.

בכמה לדעתך הספק אמור להשתנות אחרי שמחליפים את כל מערכת הפליטה חוץ מסעפת בעבודה שנעשתה כמו שצריך ? ברור שזה משתנה בין רכבים אבל יש הערכה גסה? :lol:

ממליץ לך לגשת לאחד ויחיד לירן Argonetics בן אדם תותח עם יידי זהב.

עשיתי אצלו קאטבאק לאאודי A3 והסאונד פשוט נפלא.

מוזמן לראות סרטון

פורסם

אני גם לא מבין איך אנשים מעדיפים ללכת על בניה עצמית מאשר לקנות משהו של חברה מוכרת ואיכותית כמו REMUS ושות'.

אני לא כל כך מבין בכל הדברים האלה אבל עדיין נראה לי שאם הייתי משפר את הרכב שלי הייתי קונה משהו שבנתה חברה רצינית עבור הרכב שלי ששם סביר להניח שכמו כתבת, בדקו את כל הנתונים והתאימו לפי המנוע של הרכב.

פורסם
אני גם לא מבין איך אנשים מעדיפים ללכת על בניה עצמית מאשר לקנות משהו של חברה מוכרת ואיכותית כמו REMUS ושות'.

אני לא כל כך מבין בכל הדברים האלה אבל עדיין נראה לי שאם הייתי משפר את הרכב שלי הייתי קונה משהו שבנתה חברה רצינית עבור הרכב שלי ששם סביר להניח שכמו כתבת, בדקו את כל הנתונים והתאימו לפי המנוע של הרכב.

באיטלקיות אתה משלם הון תועפות על ייבוא של החלקים האלו ...הסדנאות בארץ לא מחזיקות חברות כמו supersprint ו ragazzon

שלא נדבר על המכס

• תוכן חדש...