Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע מה מאחורי הקלעים, אך בוודאות אין לWRX תקינה אירופאית ולכן לא יובאה לארץ. (בדקתי זאת עכשיו).

יתכן שהיבואן בארץ יכול לייבא לארץ את הWRX האמריקאית ולא רוצה, ויתכן שהוא לא יכול לייבא את הדגם האמריקאי משיקולים זרים או אחרים.

פורסם

חוסר בתקינה אירופאית לא יכול להיות הסיבה שבגללה לא מייבאים את הWRX, כי ממילא צריך להעביר את הרכב תקינה. זו פשוט לא הסיבה.

אולי הם חוששים שיבוא WRX יפגע במכירות אבארט'.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חוסר בתקינה אירופאית לא יכול להיות הסיבה שבגללה לא מייבאים את הWRX, כי ממילא צריך להעביר את הרכב תקינה. זו פשוט לא הסיבה.

אולי הם חוששים שיבוא WRX יפגע במכירות אבארט'.

כל רכב חדש שמגיע מחוייב בהליך תקינה. השאלה היא רק על בסיס איזו שיטת תקינה מתקדמים.

יבוא WRX יפגע במכירות אבארת? :roll: מקווה שהאמירה הזו היא חלק מ"חגיגות" ציונה מול כל העולם...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא יודע למה, אבל סתם בא לי להעלות פרסומת משנת 1999 ל GT המיתולוגית (באדיבות קבוצת הפייס המדליקה "אוטו של פעם" - מוזמנים להצטרף).

אז בדיוק סיימתי י"ב וקיבלתי רישיון נהיגה וזה פחות יותר היה טווח הפנטזיה שלי!! כל פעם שראיתי אמפריזה התרגשתי מחדש.. אבל מה שמרגיז אותי זה עניין העלות/תועלת של הנינג'ה הכחולה - כ 140 א' ש"ח בזמנו כמשפחתית אפרורית עלתה בין 80-90 אלף (בעצם אז רכש אבי לגאסי 1.8 ידנית במחיר מבצע של 83 א' ש"ח -- הלגאסי עוד בועטת כמו נמר גם אחרי 400 א' ק"מ).

הלוואי ויביאו wrx בהפרש של 50-60 א' מהעגלות המשפחתיות..

כנראה שאמשיך לחלום..

FB_IMG_1460916866502.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אין לי מושג לגבי תקינה שהרכב עובר בארץ, אני מאמין (אם נלך לפי תקנים אחרים בתחומים אחרים שכן בתחום ידיעתי) שהתקינה שבארץ מתבססת על דברים שבלעדיהם אין תקינה אירופאית ולכן, אם אין תקינה אירופאית אזי בוודאות לא יקבל תקינה ישראלית? (שוב, השערה בלבד).

פורסם

עכשיו פתאום מחיר של אוקטביה סטיישן 1.4 אלגנס נראה לא כזה יקר. אולי ההגעה של לבורג נועדה לעלות מכירות של אוקטביה. :roll: על הנייר אוקטביה עולה על לבורג בכל פרמטר, אולי חוץ מאיבזור - לא השוותי. גם בסיס גלגלים עדיף, גם הרוחב, גם תא המטען, גם יותר זריזה, גם חסכונית בהפרש ניכר, גם מבחן ריסוק מעולה, כאשר לבורג בכלל לא נבחנה. אפילו עיצובית סקודה עדיפה לטעמי(!). מי צריך בארץ הנעה כפולה כדי לשלם עליה פרמיה הזויה שכזו? בהפרש הזה נראה לי גם אפשר להחליף DSG אחרי שהרכב יוצא מאחריות. :lol:

פורסם
אין לי מושג לגבי תקינה שהרכב עובר בארץ, אני מאמין (אם נלך לפי תקנים אחרים בתחומים אחרים שכן בתחום ידיעתי) שהתקינה שבארץ מתבססת על דברים שבלעדיהם אין תקינה אירופאית ולכן, אם אין תקינה אירופאית אזי בוודאות לא יקבל תקינה ישראלית? (שוב, השערה בלבד).

למה אתה סתם מסתבך עם עצמך ומשער על סמך מעוף היונים בשמיים לפני שהן מתיישבות על חוט חשמל ומחרבנות?

בתחום הרכב גם התקינה האירופית וגם האמריקאית תקפות בישראל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
עכשיו פתאום מחיר של אוקטביה סטיישן 1.4 אלגנס נראה לא כזה יקר. אולי ההגעה של לבורג נועדה לעלות מכירות של אוקטביה. :roll: על הנייר אוקטביה עולה על לבורג בכל פרמטר, אולי חוץ מאיבזור - לא השוותי. גם בסיס גלגלים עדיף, גם הרוחב, גם תא המטען, גם יותר זריזה, גם חסכונית בהפרש ניכר, גם מבחן ריסוק מעולה, כאשר לבורג בכלל לא נבחנה. אפילו עיצובית סקודה עדיפה לטעמי(!). מי צריך בארץ הנעה כפולה כדי לשלם עליה פרמיה הזויה שכזו? בהפרש הזה נראה לי גם אפשר להחליף DSG אחרי שהרכב יוצא מאחריות. :lol:

אין קשר בין שתי המכוניות.

אם כבר, ההשוואה היא בין אוקטביה סקאוט 4X4 ללבורג'.

זה סגנון המתחרות שלה, לא ג'יפונים ובטח לא ג'יפים 2X4.

פורסם

אם כבר, סקאוט להשוות כדאי לאוטבק, שבאופן כללי לדעתי בחירה יותר אטרקטיבית מאשר ה"בורג" :lol:.

אני חושב שבמחיר כזה הרכב היה יכול להיות יותר מענין אילו היה לו מנוע גדול יותר עם טורבו, למשל 2.0 נשמע ממש טוב. לא חייב 300 סוסים, עם 280 גם יהיה בסדר :twisted:. עם מראה אגרסיבי ופתח של האינטרקולר, צריך מנוע אחר, ורצוי אופציה גם לגיר ידני (זאת עם חלוקת מומנט 50/50 בין הסרנים כמקובל בסובארו).

ואם לא ממש חייבים סטיישין, יש הרי אוקטביה 1.8 זולה ממנה (חבל שלא מיבאים גירסת הסטיישין אגב עם מנוע הזה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אין קשר בין שתי המכוניות.

אם כבר, ההשוואה היא בין אוקטביה סקאוט 4X4 ללבורג'.

זה סגנון המתחרות שלה, לא ג'יפונים ובטח לא ג'יפים 2X4.

אני חולק עליך. למה מי צריך את ה4*4 הזה בדיוק?

הרכבים מתחרים גם - אם לא בעיקר - לפי מחיר.

ובגזרה זהו הרכב מפסיד. מה הוא כבר מציע? לא מרחב מי יודע מה, לא תאוצה מי יודע מה, ולא שטח מי יודע מה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם כבר, סקאוט להשוות כדאי לאוטבק, שבאופן כללי לדעתי בחירה יותר אטרקטיבית מאשר ה"בורג" :lol:.

אני חושב שבמחיר כזה הרכב היה יכול להיות יותר מענין אילו היה לו מנוע גדול יותר עם טורבו, למשל 2.0 נשמע ממש טוב. לא חייב 300 סוסים, עם 280 גם יהיה בסדר :twisted:. עם מראה אגרסיבי ופתח של האינטרקולר, צריך מנוע אחר, ורצוי אופציה גם לגיר ידני (זאת עם חלוקת מומנט 50/50 בין הסרנים כמקובל בסובארו).

ואם לא ממש חייבים סטיישין, יש הרי אוקטביה 1.8 זולה ממנה (חבל שלא מיבאים גירסת הסטיישין אגב עם מנוע הזה).

האוטבק מקבילה,אם קיים כזה דגם, לסופרב סקאוט. שוב, אין קשר בין הקטגוריות, אוטביה רגילה לא שייכת לכאן, היא מתחרה באימפרזה אם כבר.

אני חולק עליך. למה מי צריך את ה4*4 הזה בדיוק?

הרכבים מתחרים גם - אם לא בעיקר - לפי מחיר.

ובגזרה זהו הרכב מפסיד. מה הוא כבר מציע? לא מרחב מי יודע מה, לא תאוצה מי יודע מה, ולא שטח מי יודע מה.

זה לא ענין של לחלוק או להסכים, הלבורג' שייך לקטגוריה שאמנם כמעט לא מיוצגת בארץ אבל קיימת, סטיישן 4x4. זה לא ג'יפ ולא סטיישן רגילה.אם להשוות לאודי שיש לה ליין כזה באירופה אז הג'יפון מיוצג על ידי סדרת ה q שאם תרצה מקבילה לxv שלך וסדרת הallroad שמקבילה לאוטבק/לבורג' וסקאוט.

פורסם (נערך)

פונקציונלית 4x4 כזה נותן משהו מעבר להרגשה טובה בשיחות סאלון עם חברים (״יש לי רכב 4 על 4״)? לא מקבל טיעון של אקסטרא אחיזה בסיבובים, זה לא ממש רכב ספורט שזקוק לזה, אין לנו בארץ שלג.

אם אין ערך פונקציונלי כזה, אז צריך להשוות עם שאר רכבי סטיישין. אימפרזה הישנה שהייתה 4 על 4, היה לה הילוך כוח בגירסא הידנית.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

4X4 לא נותן אחיזה, אלא משיכה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...