Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נקנה מכשיר חשמלי בארה"ב שהנתונים שלו הם 1600W, 125V, 60HZ. אנו מעוניינים להפעיל אותו ברשת החשמל שעובדת בישראל שכמובן עובדת על 220V. אין על המכשיר שום מספר שמעיד על אמפרים.

איזה ממיר אנו צריכים ? מ-220 ל-110 ? מ-110 ל-220 ?

האם יש משמעות ל-W ? אם נקנה ממיר של 1500 או 1700 W האם ייגרם נזק למכשיר ?

על מה חייב להקפיד בקניית הממיר ?

יש מקום מומלץ בארץ לקניית מוצר כזה ?

תודה מראש

פורסם

על איזה מכשיר מדובר ?

לפעמים עלות של שנאי מתח להספק של 1600 וואט עשוייה להיות יותר יקרה ממכשיר חדש.

אתה צריך שנאי מ-220 ל-110 וולט.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה צריך יותר מ 1600W, בשום אופן לא פחות. אני לא הייתי מספק בשנאי של פחות מ-2000W

ישנם מכשירים שבנויים לתדירות 60HZ שלא יעבדו טוב ב 50HZ פה בארץ.

פורסם

מדובר במייבש שיער יקר, עלות הממיר כנראה תהיה שווה את החיסכון שבקניית מייבש שיער איכותי.

האם יש סיכוי שהמכשיר יינזק כתוצאה מה-HZ הלא נכונים (60 שהמכשיר עובד לעומת ה-50 בארץ) ?

פורסם

פעם הביאו לי טוסטר לחיצה 1600w מארהב.

חיברנו אותו עם ממיר 220-110 קטן כזה (חצי קופסאת סיגריות שמתחבר לקיר) שהיה רשום עליו 1600

אחרי איזה חמש-שש שנים יום אחד כל העסק הזה הפסיק לעבוד.

פתחתי את הממיר וכל מה שהיה בו זה נגד אחד, וזה הפסיק לעבוד כי התנתקה לו ההלחמה ואחרי סידורה זה המשיך לעבוד עוד חמש-שש שנים עד שהטוסטר שבק חיים

מה שאני מעלה פה זה למה בכלל צריך מתאמים עצומים לעוצמות כאלו (לא נמוכות) אם קופסא ריקה עם נגד עשתה את העבודה?

נראה כזה כמעת בדיוק (זכור לי זה היה פחות מלבני)

f6e7763893847ed2c727e5f44290eb8b.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

נצילות מאוד נמוכה ורוב ההספק מתבזבז על הנגד. אל תשכח שנצילות של שנאי היא בין 85-96 אחוז.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

מה זה אומר?

הטוסטר עבד כמו גדול יותר 10 שנים על הדגר המצוקמק הזה

נ.ב.

עכשיו אני רואה שגם עליו רשום 1600w ויתכן שזה היה אותו מתאם אם ערפול זכרוני לא מטעה אותי.

הגוף אלומיניום והכיסוי פלסטיק.

גם לא זכור לי שהוא היה מתחמם כלכך

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם
מה זה אומר?

זה אומר שאם הטוסטר צרך 1600 וואט, אז הממיר שלך צרך באותו זמן 1600 ואט נוספים. חצי מהצריכה היתה לריק.

אם הדברים נכונים, הוא היה חייב להתחמם.

:turn-l:
פורסם
אתה צריך יותר מ 1600W, בשום אופן לא פחות. אני לא הייתי מספק בשנאי של פחות מ-2000W

ישנם מכשירים שבנויים לתדירות 60HZ שלא יעבדו טוב ב 50HZ פה בארץ.

המינוח הנכון עבור שנאים (Power ratings) הם VA ולא W. את ההפסדים בנחושת ובברזל של השנאי מציינים בוואטים W.

פורסם
מה זה אומר?

נ.ב.

עכשיו אני רואה שגם עליו רשום 1600w ויתכן שזה היה אותו מתאם אם ערפול זכרוני לא מטעה אותי.

הגוף אלומיניום והכיסוי פלסטיק.

גם לא זכור לי שהוא היה מתחמם כלכך

אז לאן נעלם ההספק שנוצר כתוצאה מההמרה מ-220V ל-110 וולט ? האטיופים גנבו לך אותו ?

פורסם

שטויות במיץ,

נראה לך ש״נגד קטן״ יכול לפזר 1600w?! כנראה שהכותב לא הבין מה הוא בדיוק ראה שם.

לעניין השאלה המקורית, אתה צריך ממיר מתח 220 >110 בהספק 1500VA, בהמה לא קטנה. לא הייתי לוקח שנאי גדול מזה כיוון שבמייבש שיער השימוש קצר יחסית ועד שגוש הנחושת והברזל הזה יתחמם יסתיים השימוש. האמת-הייתי שוקל לרדת מהעניין.

פורסם

בכל פעם שסיימנו שימוש עם הטוסטר היינו מוציאים מהחשמל ומאכסנים בארון.

לא זכור לי שהשנאי היה חם יותר מכל שנאי אחר שמשתמשים בו בבית (טלפונים וכו')

בכל אופן בוודאות היה בתוכו רק נגד אחד (הרי הלחמתי אותו כשהוא ניתק מאחד הקטבים) שהיה מוצמד לגוף הקירור.

פורסם

אשמח אם תפרט על המוצר, מכיוון שישנה אופציה שהמיבש שיער עצמו מוזן מDC ויש לו שנאי חיצוני ולא בתוך הגוף. (כמו מחשב נייד לדוגמה, שהספק כוח שלו היינו חיצוני.) ואז אולי יהיה יותר זול להזמין רק את השנאי החיצוני מאשר להשתמש בממיר מתח.

פורסם
לא זכור לי שהשנאי היה חם יותר מכל שנאי אחר שמשתמשים בו בבית (טלפונים וכו')

בכל אופן בוודאות היה בתוכו רק נגד אחד (הרי הלחמתי אותו כשהוא ניתק מאחד הקטבים) שהיה מוצמד לגוף הקירור.

אין מצב שזה היה נגד. סביר שזה היה אמצעי שהוליך רק מקטעים של הסינוס כך שהמכשיר 'ראה' בפועל רק 110 וולט.

אחד מאנשי האלקטרוניקה בטח יתנדב להסביר לך איך הכישוף פועל.

במכשיר שכולו נגד אומי (וטוסטר מכני פשוט הוא כזה) זה פועל היטב גם אם המשמעות היא שתדר ההזנה בפועל שהוא חש כפול, כלומר 100 הרץ.

יוסי

• תוכן חדש...