Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה ימים במילואים,

קיפלתי את הציוד והלכתי לשים ברכב, מיד שמתי לב שבהשתקפות על דלת תא המטען יש שקע,

מעניין מי הבנאדם עם הלב הטוב שדאג לסדר לי את זה..

הבנתי שמחירי PDR בארץ לא שפויים ולא הגיוניים בכלל..

רציתי לשאול האם יש דרך או רעיון שאפשר לנסות להוציא את השקע מבלי לגרום נזק לפח או לצבע,

או אפילו מקום שפוי שלא שוחט.

מצרף תמונה:

http://www.interload.co.il/upload/6197721.jpg

אפשר לראות עיוות בהשתקפות בצד ימין לפני הפנס.

זה הכי טוב שיכולתי לצלם, קשה מאוד לתפוס את זה במצלמה [אוכל לנסות שוב בלילה אולי זה יבלוט יותר]

Seat Ibiza FR

פורסם

בקושי רואים את הדפיקה. למה אתה חושב שמחירי ה PDR בארץ לא שפויים? מכה של פתיחת דלת עולה באזור ה 200 ש"ח בערך, כל זה במידה ויש גישה לאזור ואפשר להשחיל את מוטות היישור מתחת לדפיקה.

בכל אופן, ממליץ על PDR+ שיושבים בפ"ת ועשו לי עבודה יפה מאוד על דפיקה בכנף של הרכב.

פורסם
בקושי רואים את הדפיקה. למה אתה חושב שמחירי ה PDR בארץ לא שפויים? מכה של פתיחת דלת עולה באזור ה 200 ש"ח בערך, כל זה במידה ויש גישה לאזור ואפשר להשחיל את מוטות היישור מתחת לדפיקה.

בכל אופן, ממליץ על PDR+ שיושבים בפ"ת ועשו לי עבודה יפה מאוד על דפיקה בכנף של הרכב.

לחבר היה מכה בדלת תא מטען,

אין כלכך גישה, פירקו פלסטיקה בדלת כדי להגיע, עשו עבודה יפה מאוד

אבל לקחו 600 שקל, לדעתי זה לא שפוי.

תודה על ההמלצה!

Seat Ibiza FR

פורסם

תן לי עכשיו מקום שיוציא לי דפיקה שנגמרה מדלת ב200₪ ואני נוסע אליו עכשיו. יש לי מעיכה בכנף מדלת שנפתחה עליי בחוזקה, רוצים בסביבות 500-600₪ בלי לעשות תיקון מכחול נקודתי, רק להוציא את המכה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אכן מחירי PDR מאוד יקרים מהסיבות שפרטתי כמה פעמים.

לפי מה שאני מצליח להבין מהתמונה (לא ברורה וגדולה) זה מכה בכנף האחורי שיש אליו גישה מעולה

מתא המטען. אם זה המצב? ניתן לעשות יישור פח לבד עם בוק עץ או פחחים רגילים ( לא PDR)

שיכולים לעשות תיקון פחחות כפי שתיארתי. (עדיף כדי שלא תעשה נזק)

הבעיה בשיטה המסורתית שהפח לא יחזור למצב של ל100% יישור. (יישארו גלים קטנים)

• תוכן חדש...