Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://m.ynet.co.il/Articles/4783654

להלן הכתבה שפורסמה בווינט.

ההתחלה היא שהרוכבים אינם יוכלו לרכב יותר על המדרכות, מצד שני כשיעברו לכביש תתחולל חקיקה נוספת בוודאות שהם מסכנים את התנועה בכביש.

במקום להקים נתיבי אופניים בכל גוש דן מעדיפים פשוט לחסל את התופעה הזאת שמדי יום יותר ויותר אנשים מתחילים להשתמש בה וחוסכים הון עתק על רכב דלק אגרות וכו.

מתי אנחנו בתור ציבוא נצא נגד השלטון הדפוק הזה שדופק אותנו.

חייב לציין שיני משתמש בשום כלי תחבורה חוץמאכב אבל זה כבר מוגזם ומקומם.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על דבר אחד אני מסכים בהחלט

חייבים להעיף את כל רוכבי האופניים בלי יוצא מן הכלל מהמדרכה!

למה הולך רגל צריך עיניים בגב שלא יבוא איזה ילד משועמם או רוכב בוגר אפילו שיכנס בו?

מדרכה נועדה להולכי רגל נקודה.

פורסם

וייפר, אין קשר בין הדברים.

נתיבים לאופניים זו תופעה מבורכת. רוכבים על מדרכות לא כל כך. לא בא לי כמעט ולהדרס, בכל פעם שאני הולך על דיזנגוף או אבן גבירול.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

צריך להעיף את כל האופניים בכללי שיתחילו להשתמש בתחבורה ציבורית.

בכביש יוצרים פקקים ובמדרכות נוסעים כמו משוגעים ודורסים הולכי רגל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פחות מכוניות ויותר אופניים בערים הגדולות זה דבר נהדר. הדגש צריך להיות על תחבורה ציבורית ושבילי אופניים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
צריך להעיף את כל האופניים בכללי שיתחילו להשתמש בתחבורה ציבורית.

בכביש יוצרים פקקים ובמדרכות נוסעים כמו משוגעים ודורסים הולכי רגל.

אתה מתכוון לישראלים, לא לאופניים.

פשוט, כי, בכל העולם זה עובד.

פורסם (נערך)
וייפר, אין קשר בין הדברים.

נתיבים לאופניים זו תופעה מבורכת. רוכבים על מדרכות לא כל כך. לא בא לי כמעט ולהדרס, בכל פעם שאני הולך על דיזנגוף או אבן גבירול.

ניסית להחנות פעם באחד הרחובות שיצרו בהם שביל אופניים (שהרוכבים לא משתמשים בו כמובן) ושהרחיק את הרכבים החונים לכיוון מרכז הכביש ובכך מסכן את כל הנהגים שנכנסים ויוצאים מהרכבים החונים?.

רק תעבור לדוגמה ברחוב פינקס למשל, שהוא עמוס ותיראה את הסכנה של כל בעלי הרכב בכניסה ויציאה מהרכבים כאשר הדלת שנפתחת בולטת לתוך נתיב נהיגה עמוס, ונהגי האופניים - שמים פס ונוהגים בנתיבי הרכב ולא בנתיב שהכינו להם.

איוולת מצד מי שתיכנן - כאן יותר גרוע כי מדובר בסכנה ממשית לחיים של אנשים.

ואכן רוכבי אופניים הם סכנה להולכי הרגל (בעצמי הייתי עד לנהג כזה שפגע בשתי נערות ליד האוניברסיטה ושבר את ידו - נתתי לו מים ושטפתי לו את היד עד שהעזרה שהזמנתי לו הגיעה - אבל ששאלתי למה על המדרכה - לא היתה לו תשובה)

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

סוף סוף עושים משהו נכון בחקיקה.

מקום של האופניים לא על המדרכה, המדרכה היא להולכי רגל בלבד.

הדבר הבא נכון לעשות זה לבנות שבילים לאופניי כדי שיהיה אפשר להגיע מכל מקום לכל מקום במקומות מרכזיים בערים ולא רק במדינת תל אביב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם לא היה נתיב האופניים קיים בפנקס (לדוגמא, כי התייחסת אליו אתה), גם אז היית פותח את הדלת לתוך נתיב נסיעה עמוס.

הבעיה בנתיבים מהסוג הזה היא דווקא מהצד השני, הנתיב עצמו. קטנועים שנוסעים עליו, פחי זבל שחונים בו, ונוסעים שפותחים את דלתות הרכבים מבלי להסתכל ומסכנים את הרוכבים.

לגבי אישור החקיקה/אכיפה, צעד מבורך. גם יעיף רוכבים מהמדרכה למקום שבו הם צריכים להיות, השביל שלהם או בכביש, וגם יעיף הולכי רגל מהשביל של האופניים.

כבר יצא לי להיות עד למספר מקרים לא קטן של שוטרים שאוכפים רכיבה על המדרכה, בעיקר של חשמליים לצערי.

אני כותב כל זאת בתור מישהו שמשתמש באופניים לא מעט, להנאה ולתחבורה (גם למקום העבודה, חשמלי ולא חשמלי), משתמש בתחבורה ציבורית לא מעט גם כן, וברכב שמשמש בעיקר כתחביב.

רוב שבילי האופניים מסוכנים לרוכבים, להולכי הרגל ולרכבים מהסיבה הפשוטה שהם נוספו כלאחר יד, מבלי חשיבה של צעד אחד קדימה. על הכביש, במקומות בהם מותר על פי חוק כמובן, הרבה יותר נוח ובטוח לרכוב.

!AWDSOME

• תוכן חדש...