Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן Z370

itay1995
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית הרכב , והייתי רוצה לשמוע קצת חוות דעת מאנשים בעלי ניסיון עם הרכב.

מאוד חשוב לי עלויות טיפול במומצע..כגון בלמים,שמנים וכ'ו.

וחשוב מכל , מחלות נפוצות של הרכב.

ולמי שלא מכיר,מדובר על רכב ספורט , מנוע 3,700 עם הספק של 332 כ"ס [דגם PACK]

תודה מראש לעוזרים:lol:

פורסם (נערך)

לא החזקתי אחת, על פניו ה-Z אמינה מאוד.

קיימת בעיית התחממות, לא רלוונטי למי שלא נוהג חזק, ומי שכן נוהג חזק לא מסיים לקרוא את מה שכתבתי וכבר מזמין קולר שמן.

אם אתה רוצה להיות קטנוני על עלויות הטיפולים השוטפים אני לא יכול לעזור לך, ממה שסיפרו לי (מספר בעלים שמנצלים את הרכב, אז אני נוטה להאמין) העלויות בין הזולות בסגמנט.

בכל מקרה ההוצאות הגדולות והמשתנות הן צמיגים ובלמים, והנהיגה שלך תקבע אם תחליף אותם כל חצי שנה או כל 4 שנים.

ההוצאות הגדולות והקבועות אגרת רישוי (שפוחתת כל 3 שנים על הכביש) וביטוח.

לדעתי? אם אתה על הקשקש (כתבת שמאוד חשוב לך להבין עלויות טיפול סטנדרטיות) אל תתקרב.

אם אתה מתעקש להיכנס לעולם הספורט תקנה לך מיאטה (אם אתה מתעקש גם BRZ/GT86), זה הכי ספורט שתקבל עם כניסה רכה לעולם הזה (אמינה, זולה לאחזקה שוטפת, וחסכונית בהשוואה לנבלות הגדולות בדלק\ביטוח\אגרה).

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory
עברית שפה קשה

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אתה מדבר על רכב חדש?

סוף שנת 2011 :)

לא החזקתי אחת, על פניו ה-Z אמינה מאוד.

קיימת בעיית התחממות, לא רלוונטי למי שלא נוהג חזק, ומי שכן נוהג חזק לא מסיים לקרוא את מה שכתבתי וכבר מזמין קולר שמן.

אם אתה רוצה להיות קטנוני על עלויות הטיפולים השוטפים אני לא יכול לעזור לך, ממה שסיפרו לי (מספר בעלים שמנצלים את הרכב, אז אני נוטה להאמין) העלויות בין הזולות בסגמנט.

בכל מקרה ההוצאות הגדולות והמשתנות הן צמיגים ובלמים, והנהיגה שלך תקבע אם תחליף אותם כל חצי שנה או כל 4 שנים.

ההוצאות הגדולות והקבועות אגרת רישוי (שפוחתת כל 3 שנים על הכביש) וביטוח.

לדעתי? אם אתה על הקשקש (כתבת שמאוד חשוב לך להבין עלויות טיפול סטנדרטיות) אל תתקרב.

אם אתה מתעקש להיכנס לעולם הספורט תקנה לך מיאטה (אם אתה מתעקש גם BRZ/GT86), זה הכי ספורט שתקבל עם כניסה רכה לעולם הזה (אמינה, זולה לאחזקה שוטפת, וחסכונית בהשוואה לנבלות הגדולות בדלק\ביטוח\אגרה).

וואו , לא יכלתי לבקש תגובה מפורטת וטובה יותר מזו. תודה רבה לך אחי.

אני לא על הקשקש , והקטע הוא שאני בשלב מעבר מרכב "ספורטיבי(GTI)" לרכב ספורט אמיתי. הZ.

הוצאה סטנדרטית של טיפול מהמשתמע מדברים נע בין 2K ל3K , סכום בהחלט נמוך ביחס לשאר המתחרות בקטגוריה. (פורש קאיימן S,קורבט Z06, מוסטנג וכ'ו)

אשמח לקצת יותר פירוט על הקטע של ההתחממות. כיצד את מגדיר נהיגה חזקה? אם אני אחד שאוהב להאיץ מ0 ל100 , הסבירות שאצטרך קולר שמן חדש היא גבוהה?

פורסם

לא יודע לענות לך, תמיד תוכל לקנות את הרכב ואם תגלה שחום שמן עולה תוסיף קולר, לא מסובך וכבר עשו את זה מספיק בארץ ובחו"ל כדי שתמצא מידע.

לדעתי, אם האחזקה של GTI לא שחטה אותך ואתה יכול להוציא יותר על רכב, לא יקרה כלום אם תקנה Z, תחזיק כמה חודשים ומקסימום תשחרר אם תגלה שבכל זאת אתה מתקשה (בתנאי שלא שברת כלום בדרך).

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה אוהב מאבקי רמזורים לדעתי לא יהיה לך בעיה, הכוונה של מונלייט לנהיגה חזקה זה לרד לנס לסיבוב של חצי שעה עד שעתיים של נהיגה אינטנסיבית.(תקן אותי אם אני טועה)

פורסם

בוקר טוב לכולם , תודה רבה על התגובות!!

קניתי את האוטו ועד כה מרוצה מאוד!! המשך יום נעים

נ.ב. אם תיהיה בעיה לקולר שמן , אעדכן פה :lol:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

וכבר אתה מוכר ?!?!?!

את זה כתבת היום:

היום, 14:54

itay1995

נהג חדש (> 40 הודעות)

למכירה Z370 שנת 2011

שנת 2011 קבריולט מהיחידות בארץ , דגם PACK.

ספר טיפולים , קנייה בארץ. ללא תאונות.

77 אלף ק"מ. יד 4.

לעוד פרטים בטלפון.

052-4439391 איתי

פורסם
וכבר אתה מוכר ?!?!?!

את זה כתבת היום:

היום, 14:54

itay1995

נהג חדש (> 40 הודעות)

למכירה Z370 שנת 2011

שנת 2011 קבריולט מהיחידות בארץ , דגם PACK.

ספר טיפולים , קנייה בארץ. ללא תאונות.

77 אלף ק"מ. יד 4.

לעוד פרטים בטלפון.

052-4439391 איתי

עוד מעט יעלה סט תמונות מדהים.

• תוכן חדש...