Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום בהיר אחד רואה מכתב מוצמד לדלת ביתי ע"י המעקלים.

 

פותח ומגלה שניתנו לי 3 דוחות חניה ע"י עירית פ"ת ב-2013

 

בעירית כמובן שלחו אותי למשרד עו"ד (פרנקל קורן).

 

משרד עו"ד שלחו מספרי מעקב של דואר רשום שנשלח אליי כנדרש בחוק בתוך שנה מרגע ביצוע העבירה (אגב למיטב ידיעתי חוקית הם חייבים להציג הודעות המשלוח המקוריות של המכתבים הרשומים ולא פלט ששלחו לי ....)

 

בכל מקרה לעניינינו....

 

נכנס לאתר הדואר ומגלה .....

 

מידע על פריט דואר רשום: RR********123

דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 19/12/2013 באמצעות יחידת הדואר הראשית אשר בפתח תקוה. דבר הדואר האמור נמסר בחזרה לשולח בתאריך 26/12/2013 באמצעות יחידת הדואר הראשית אשר בפתח תקוה.

 

מידע על פריט דואר רשום: RR*******623

דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 03/11/2013 באמצעות יחידת הדואר הראשית אשר בפתח תקוה. דבר הדואר האמור נמסר בחזרה לשולח בתאריך 12/11/2013 באמצעות יחידת הדואר הראשית אשר בפתח תקוה.

 

המכתבים רשומים נשלחו לרעננה (לכתובת מגוריי שנכונה)

 

כיצד יתכן בתוך 7 ימים רגילים מכתב ראשון נשלח מפ"ת לרעננה, מגיע לרעננה, אינני מגיע לאסוף אותו כיוון שכמובן לא קיבלתי הודעה וחוזר חזרה לפ"ת , כל זה תוך 7 ימים (כולל שישי שבת)

 

כנ"ל אותו סיפור עם מכתב השני - הכל כולל הכל - 9 ימים

 

ועכשיו השאלה:

מה עושים?

חוקית חברת גבייה ביצע את הנדרש ושלחה את המכתב בתוך שנה מרגע העבירה, מעשית לא קיבלתי את המכתבים.

פורסם

מתוך אתך הדואר.

מידע נוסף על אופן המסירה לנמענים

 

חשוב לדעת* יש לבוא אל יחידת הדואר אליה הוזמנת , רק למחרת קבלת ההודעה.

* יש לבוא עם תעודה מזהה.

* במידה ומצוין כי דבר הדואר נשלח בשירות גוביינא שים לב לגובה הסכום שעליך לשלם. התשלום במזומן בלבד!

* דבר הדואר ישמר ביחידת הדואר עד 14 יום ממשלוח ההודעה הראשונה.

 

 

נסה ליצור עמך קשר עם העיריה ולהסביר את הטענות שלך . בטוח שיש פה איזו תקלה ( או רצון של המשרד עו"ד לגבות את החוב בכל מחיר)

פורסם

מאחל לך הצלחה רבה (בלי ציניות), אבל לדעתי אתה עומד לגלות את התחושה איך זה להלחם בתחנות רוח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

פורסם

חזקת מסירה

44א. בעבירות תעבורה שעליהן חל סעיף 239א לחוק ובעבירות קנס רואים את ההודעה על ביצוע העבירה, ההודעה לתשלום קנס או ההזמנה למשפט לענין עבירת קנס כאילו הומצאה כדין גם בלא חתימה על אישור המסירה, אם חלפו חמישה עשר ימים מיום שנשלחה בדואר רשום, זולת אם הוכיח הנמען שלא קיבל את ההודעה או את ההזמנה מסיבות שאינן תלויות בו ולא עקב הימנעותו מלקבלן.

 

עכשיו בשקט שאף אחד לא שומע

 

האם ניגשת עם הפתק להוציא את המכתב ונאמר לך כבר חזר לשולח? כנראה שלא...

 

אבל מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים.

 

מוזר שהדואר החזיר את המכתבים אחרי תקופה כל כך קצרה

 

ברגיל זה תמיד מוחזר אחרי יותר משבועיים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ובאותו נושא מהצד ההפוך. שלחתי להזוי ששרט לי את הרכב מכתב רשום עם אישור מסירה, היום קיבלתי הודעה בה נאמר כי "דווח כלא נדרש". איך כדאי להמשיך כאשר המטרה היא לתבוע אותו (ולנקנק אותו היטב) בתביעות קטנות?

 

-האם אוכל לטעון כאילו הבקשה הומצאה כדין גם בלא חתימה על אישור המסירה עקב אי רצון/רשלנות הנתבע לאסוף אותה? הרי הסיבה לקיומו של דואר רשום הוא הצורך להוכיח כי המכתב הגיע/יצא, כל אדם החושש מסיבה כלשהי פשוט לא יאסוף דואר רשום.

-האם אני צריך לשלוח SMS בנוסף כדי כדי להמנע מהטענה כי לא נעשו כל המאמצים המקובלים למצוא את הנתבע או שניתן להתלות בטענה כי דבר הדואר דווח כלא נדרש?

פורסם

לא לקח את המכתב הרשום,

 

למה שייקח את כתב התביעה? שמגיע גם בדואר רשום עם אישור מסירה?

 

או שתוציא שליח שידביק לו על דלת הבית?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לכל המגיבים.

 

בחברת גביה טוענים שכיוון שמכתב נשלח (תוך שנה מרגע ביצוע העבירה), הם כבר מילאו את חובתם.

 

כיוון שלי הוא לשלם ולהסיר את העיקול מהבית (אחרת אי אפשר להתנהל) ואחרי זה לתבועה בתביעות קטנות גם גם את רשות הדואר וגם את העיריה וגם את עו"ד מטעם העיריה על פעילות גבייה אגרסיבית

×
×
  • תוכן חדש...