Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

0488d1d4-ae37-4584-87d5-5cd7364ff386.jpge7fd1715-55e5-4aaa-b715-e12390a4a29b.jpg

תוסיף גם מייסבים ופרונט וזה עלה לאיזור ה37 38

זו שחיטה של הביטוח.. המוסך הזה אונס

אגב לפי כל מה שהוחלף - צריכה להיות ירידית ערך או משהו? אני אמור לקבל כסף?

לא אמרו לי כלום בביטוח/מוסך

והאם דבר כזה צריך להשפיע על מחיר הרכב במידה ואמכור? הרי שהכל הוחלף למקורי חדש.

פורסם

אני יודע שאני טיפה סוטה מהנושא , אבל מהחשבונית של התיקון אני מתרשם שהגזימו בטירוף שם !

למה לעזאזל צריך להחליף גריל קידמי ?

מה זה טאפט דלת קידמית ? (מעל 1000 ש"ח?)

החליפו חישוק בעלות של יותר מ 3000 ש"ח ועוד שיפצו שני חישוקים ב ~1400 ש"ח - למה ?? האם נפגעו חישוקים נוספים ?

פורסם

החישוק הימני קדמי הוחלף לחדש והזוג השמאלי (קדימה ואחורה) השתפשו במדרכה בניסיון שלי לברוח ממנו..

גריל באמת אין לי מושג למה הוחלף

לגבי הטאפט דלת - הדלת נוסע לא הצליחה להפתח מעבר ל5-10 ס"מ לאחר הפגיעה, כנראה בגלל זה.

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה הגעתי למשפט עם עו"ד מטעם חברת הביטוח. קח בחשבון שעו"ד של חברות הביטוח מכירים אחד את השני כולל את השופטים שמתעסקים בתעבורה על כל המשתמע. תבוא מוכן עם צילומים מוגדלים של האזור מיקום התאונה , מפת הצומת וכו' . תבדוק באמת ובגרסה שלך . תוכל לדחות כל טענה של נסיעה במהירות מופרזת עי כך שרואים בתמונה שעצרת קרוב לצומת דבר המעיד על כך שלא נסעת במהירות מופרזת צלם את שדה הראיה של הנהג הפוגע ותוכיח שיכול היה לראות אותך מרחוק. את היתר תשאיר לעוד. תתכונן להצגה שנראת על גבול הבדיחה....ואתה תבין על מה אני מדבר שתגיע למשפט.

פורסם

שאמרת תיקון ב40K, חשבתי שמדובר ברכב יקר,

אחרי שהעלת את החשבונית ניתן לראות שמדובר בסקודה ראפיד 2013 נפח 1400

וכאן לא ברור לי משהו ,

כל האוטו המחירון שלו הוא 77,000 ש"ח (או פחות תלוי ברמת הגימור , לפי מחירון יד 2 )

איך תיקון ב 37,000 ? מדובר על כמעט 50% נזק.

תיקון כזה לדעתי צריך לבדוק עם השמאי / סוכן האם יש ירידת ערך . לפי החשבונית גם בוצעה עבודת צבע.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אם הסכומים של ירון נכונים, ניתן היה לעשות מהרכב אובדן להלכה.

ובטח אובדן ערך אתה צריך לקבל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הרכב תוקן והוא נראה כמו חדש, אני מניח שאם היו רוצים לעשות ממנו אובדן להלכה כבר היו עושים - זה לא הנושא, הנושא כרגע הוא נטו משפטי..

נכון נעשו עבודות פחחות אבל נראה לי שמדובר על עבודות פחחות על החלקים החדשים (צביעתם בצבע המתאים) כי כמו שאתה רואה הכל הוחלף, לא שופץ/תוקן

עדין לא נקבע משפט, פשוט עדכנו אותי מהחברת ביטוח שהבן אדם שאשם לא מודה והם מגישים תביעה.

פורסם

מי מגיש תביעה?

אתה נגד הרכב השני, או הרכב השני נגדך?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

די נו

תגיש אתה תביעה ראשון, לפני שהשני מתעורר.

על ירידת ערך, על עליית הפרמיה , הפסד השתתפות עצמית, אלה נזקיך

וחברת הביטוח שלך ששילמה על תיקון הנזק שתתבע היא את נזקיה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...