Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
זה לא הדור הבא.

זה PS4 על קצת סטרואידים כדי שיוכל לספק fillrate מספיק ל 4K, ובמקרה של נינטנדו- כן קונסולה חדשה, ואני מהמר שתיכשל גם כן אם הם עוד פעם ילכו על גימיק (שהקונסולה תהיה גם נייחת וגם ניידת)

זה אשכרה שידור חוזר של מה שקרה לסגה.

Wii U קונסולה נהדרת. מדובר בקונסולה האמיתית היחידה בדור הנוכחי כי PS4 ו-XBOX זה מחשב מבוסס מעבד וכרטיס מסך של AMD באריזה קומפקטית בלי שום ערך מוסף. אפילו משחקים בלעדיים כמעט ואין. עדיף לקנות מחשב שניתן לשדרג וזהו.

Wii U נכשלה בגלל השם - Wii U. צרכנים חשבו שמדובר בעוד תוסף ל-Wii האיומה ולא בקונסולה חדשה לחלוטין. חיישני תנועה ב-Wii באמת היו גימיק, אבל לבקר עם מסך יש ערך מוסף. אומנם כמעט אין משחקים שניצלו אותו, אבל מי משחקים שכן ניצלו ממש שיפרו את חווית המשחק. אם Nintendo NX תהיה שילוב בין קונסולה ניידת לקונסולה נייחת לא רק שזה לא יהיה גימיק, זה יהיה ערך מוסף עצום שאין ל-PS4 או XBOX One.

מה אומרים על Star Citizen? שווה משהו?

אולי משהו בסגנון כגון FREELANCER שהיה מדהים בזמנו?

מדובר בפיל לבן של עולם המשחקים שנמצא בפיתוח משנת 2011 ואולי יראה אור יום בסוף 2016. גיימרים השקיעו 65 מיליון דולר במשחק שלדעתי לא יצליח לקיים 10% מהבטחות המפתחים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין לי מושג למה אבל אני קונה משם תמיד, רוב המשחקים שלי מ G2A.

אולי אלו מפתחות למשחקים "משומשים" שנמכרים ע"י אנשים שכבר לא מתחשק להם מהמשחק

אתה מוריד משחק שלם או שנותנים מפתחות משחק משומשים?

זה נראה מאוד מוזר משחק בsteam עולה פי 4-5 ממה שעולה בg2a

404

פורסם

נותנים לך סריאל של משחק, ואתה עושה לו אקטיבציה בסטים, ואז מוריד אותו משם.

ככה קניתי את Mad Max, שעלה 15$ במקום 59$, ואת Season Pass של F4 ב27 יורו במקום 49$.

צרכנים חשבו שמדובר בעוד תוסף ל-Wii האיומה ולא בקונסולה חדשה לחלוטין.

הבנתי שהיא עדיין מכרה יותר מPS3 וXB360 ביחד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

Wii U קונסולה נהדרת. מדובר בקונסולה האמיתית היחידה בדור הנוכחי כי PS4 ו-XBOX זה מחשב מבוסס מעבד וכרטיס מסך של AMD באריזה קומפקטית בלי שום ערך מוסף. אפילו משחקים בלעדיים כמעט ואין. עדיף לקנות מחשב שניתן לשדרג וזהו.

PS וXBOX זה באמת מחשבים, למעשה כמו כל קונסולה שיוצרה עד היום. אין בזה שום דבר פסול, כי זה מחשב משחקים זול מאוד וכל משחק עובר אופטימזצייה כדי לרוץ חלק מאוד. כאשר יצא DEUS EX הקודם, אי אפשר היה לשחק במחשב עד שזה התקין את כל העדכונים (המשחק היה חדש ולקח מלא זמן להוריד את העדכונים שהוא יסכים לרוץ - תקרא בפורומים כותבים שזה היה בעיה). בGTA 4 המשחק קירטע עד שלא ביטלתי איזה סרויס (וזה היה מחשב משחקים חזק לזמנו, זה בגלל באג כלשהו, גם יש בפורומים מידע על זה) .

בPS אתה פשוט מכניס דיסק וזה עובד! זה שווה את החוייה מול מחשב, אלא אם כן יש לך מחשב משחקים יקר וחזק מאוד שבאמת שווה את ההבדל בגראפיקה, אבל לא כולם מחפשים להריץ את המשחקים ב4K ו120FPS על SLI.

כל הכבוד שPS וXBOX סוף סוף קיבלו מפרט נורמאלי יותר ביחס למחשב רגיל. יותר זיכרון ומעבד יותר חזק מאפשר להריץ משחקים מודרניים עם גראפיקה מעולה. מה רע?

לאומת זאת WII U זה פשוט קונסולה עלובה ביותר מבחינת מפרט, בערך שקולה לפנטיום II. המשחקים מתאימים רק לילדים קטנים בני 8 שמסתכלים סרטים מצויירים על רכבות מדברות, בימבות וכד'. משחקים טיפה יותר מודרניים שדומים למשחקים אמיתיים ניראים בגראפיקה כמו לפני 15 שנה במחשב.

לא פלא שהם לא זכו להצלחה. איזה ערך מוסף כבר יש לדבר הזה? אם כבר, לXBOX יש משחקים טובים עם תנועה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper
שגיאות כתיב (אין עברית במקדת)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)
אתה מוריד משחק שלם או שנותנים מפתחות משחק משומשים?

זה נראה מאוד מוזר משחק בsteam עולה פי 4-5 ממה שעולה בg2a

אתה קונה משם כמובן תחת אבטחה את המפתחות למשחקים, וברגע שאתה משלם אתה מקבל את ה KEY, בתוך ה STEAM פשוט תכניס בתפריט שלמעלה activate new game וזהו, המשחק שלך.

רק לשים לב שאתה קונה משחק שפתוח בכל המקומות!!

קניתי כבר בטעות את TOMB RAIDER הקודם שנעול רק לפולין או משהו דומה, למזלי עלה רק 5 דולר ועד שהפעלתי אותו כבר עבר הזמן של הביטול..לצערי.

מדובר בפיל לבן של עולם המשחקים שנמצא בפיתוח משנת 2011 ואולי יראה אור יום בסוף 2016. גיימרים השקיעו 65 מיליון דולר במשחק שלדעתי לא יצליח לקיים 10% מהבטחות המפתחים.

CHEMGUY85 - זה נשמע עצוב, כל כך תכננתי על המשחק הנ"ל והסינגל + מלחמות חלליות פשוט נראה מדהים.

אבל ראיתי שאיכשהו אנשים משחקים בזה, איך זה ייתכן?

גרסאות דמו התחלתיות?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
PS וXBOX זה באמת מחשבים, למעשה כמו כל קונסולה שיוצרה עד היום. אין בזה שום דבר פסול, כי זה מחשב משחקים זול מאוד וכל משחק עובר אופטימזצייה כדי לרוץ חלק מאוד. כאשר יצא DEUS EX הקודם, אי אפשר היה לשחק במחשב עד שזה התקין את כל העדכונים (המשחק היה חדש ולקח מלא זמן להוריד את העדכונים שהוא יסכים לרוץ - תקרא בפורומים כותבים שזה היה בעיה). בGTA 4 המשחק קירטע עד שלא ביטלתי איזה סרויס (וזה היה מחשב משחקים חזק לזמנו, זה בגלל באג כלשהו, גם יש בפורומים מידע על זה) .

בPS אתה פשוט מכניס דיסק וזה עובד! זה שווה את החוייה מול מחשב, אלא אם כן יש לך מחשב משחקים יקר וחזק מאוד שבאמת שווה את ההבדל בגראפיקה, אבל לא כולם מחפשים להריץ את המשחקים ב4K ו120FPS על SLI.

כל הכבוד שPS וXBOX סוף סוף קיבלו מפרט נורמאלי יותר ביחס למחשב רגיל. יותר זיכרון ומעבד יותר חזק מאפשר להריץ משחקים מודרניים עם גראפיקה מעולה. מה רע?

לאומת זאת WII U זה פשוט קונסולה עלובה ביותר מבחינת מפרט, בערך שקולה לפנטיום II. המשחקים מתאימים רק לילדים קטנים בני 8 שמסתכלים סרטים מצויירים על רכבות מדברות, בימבות וכד'. משחקים טיפה יותר מודרניים שדומים למשחקים אמיתיים ניראים בגראפיקה כמו לפני 15 שנה במחשב.

לא פלא שהם לא זכו להצלחה. איזה ערך מוסף כבר יש לדבר הזה? אם כבר, לXBOX יש משחקים טובים עם תנועה.

ממש, אבל ממש לא נכון. אני משחק ב-Wii U עם אחיינים שלי ומאריו וזלדה הם משחקים מהטובים ביותר שיצא לי לשחק אי פעם. חווית משחק כל כך כיפית לא קיבלתי שנים. Mario Kart 8 יותר מהנה מכל משחק מירוצים ששיחקתי בו. מבחינת חומרה Wii U חזקה מ-XBOX 360. ממש לא "פנטיום 2".

אני מעדיף לקנות מחשב גיימרים אמיתי (שיש לי) ולא מחשב מסורס במארז קומפקטי שלא ניתן לשדרוג. במחשב ניתן להוריד הגדרות או להחליף כרטיס מסך (ולסבסד את השדרוג על ידי מכירת הכרטיס הישן). אם מדובר באותם משחקים בדיוק שיש במחשב, מי בכלל צריך "קונסולות"?

פורסם

יותר כיף לשחק עם קונסולה. יש לי מחשב חזק ולא נגעתי בו לצורך בידור מאז שקיבלתי ps4. לא מזיק גם שהאקסקלוסיבים של ה-ps4 מעולים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

איש איש והעדפתו

אני נהנה יותר ממשחק על מסך טלויזיה גדול ואודיו ממערכת קולנוע, אפילו שאני מחורבן ב-call of duty או ברוקט ליג בקונסולה בהשוואה למחשב

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
ממש, אבל ממש לא נכון. אני משחק ב-Wii U עם אחיינים שלי ומאריו וזלדה הם משחקים מהטובים ביותר שיצא לי לשחק אי פעם.

OK, אז זה לא כמו פנטיום II.

אם זה המשחקים שאתה אוהב, באמת הקונסולה הזאת תספיק לך. לא יודע לגבי 360, אבל לWII מעבד 3 ליבות 1.2GHZ ולPS3 המעבד 3.2 8 ליבות. וזאת הסיבה למה בתקופה של PS3 העדפתי מחשב כי היה יותר RAM ושאר דברים (זה אפשר DRAWING DISTANCE הרבה יותר גדול במחשקים כמו GTA). בכל אופן 360 וPS3 זה דור קודם. מי שרוצה לשחק משחקים מודרניים, צריך קונסולה מודרנית (או מחשב מודרני).

למה צריך קונסולה? אני לא רוצה לעבוד כשאני רוצה לשחק, אני רוצה להכניס דיסק ושזה יעבוד לי מיד. לא רוצה להתעסק חצי יום בהתקנות של דרייברים, ביטול סרויסים והתקנות עדכונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איש איש והעדפתו

אני נהנה יותר ממשחק על מסך טלויזיה גדול ואודיו ממערכת קולנוע, אפילו שאני מחורבן ב-call of duty או ברוקט ליג בקונסולה בהשוואה למחשב

גם לי יותר כיף על מחשב וכמובן שזה קשור להעדפה, אבל אם תחבר את המחשב לטלויזיה או צג מחשב איכותי בגודל של 40' ויותר אתה תראה מדהים, אני משחק ככה מדי פעם כשאני אצל ההורים וזה תענוג.

אצלי בדירה הלפטופ מחובר תמיד למסך 39' ואני משחק שם תמיד, תצרף לזה שלט של XBOX 360 שמתחבר למחשב ויש לך קונסולה :p

מה שמדכא זה המשחקים האקסלוסיבים ל PS/XBOX, מה לא הייתי נותן בשביל לשחק GEARS / GOD OF WAR על הווינדוס.

Opel Adam S 2017

פורסם

ה-ps4 עלה לי 400 וקצת דולר עם שני שלטים

לפטופ שיריץ לי משחקים מודרנים ב-1080 ושידע להתממשק עם מערכת קולנוע בצורה טובה יעלה "טיפה" יותר, מה גם שיש לי כבר מחשב לדברים היומיומיים

בכל מקרה ה-פיסי הוא כבר לא בשבילי למטרות גיימינג

פורסם

למה צריך קונסולה? אני לא רוצה לעבוד כשאני רוצה לשחק, אני רוצה להכניס דיסק ושזה יעבוד לי מיד. לא רוצה להתעסק חצי יום בהתקנות של דרייברים, ביטול סרויסים והתקנות עדכונים.

להכניס דיסק? לא נגעתי בדיסק כבר שנים. סליחה, בעצם כן. יש לנו PS4 בעבודה עם כמה משחקים וכשאני מתיישב מולו בנוחות ומפעיל, ואז נזכר שהמשחק הלא נכון נמצא בפנים, אז אני מתבאס כשאני צריך לקום ולהחליף דיסק, לחכות שיעלה ואז לחכות בממוצע עוד דקה וחצי עד שאני מצליח להגיע למצב שאני יכול לשחק. או זמן ההמתנה בין שלבים או בין ראונדים של מכות ב-tekken. זה פאקינג איטי!

אין בכלל השוואה למשחקיות של מחשב עם מקלדת ועכבר. לטעמי הרבה יותר טוב מכל קונסולה. אני שוקל לשדרג את העמדה שלי. המסך קטן מדי (24) והרמקולים מצ'וקמקים מדי (סתם לוג'יטקים פשוטים). גם המחשב כבר בן 3...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדיוק מה שסרוניס כתב ^^ זו הסיבה למה אין לי קונסולה..

יש לי במשפחה XBOX ONE - זה אחלה מוצר, אבל כשכל משחק עולה גם לא פחות מ200-300 ש"ח זו בעיה רצינית.

ניחא להוריד בחינם למחשב, אני משתדל לקנות את כולם בזמנים של היום כי יש דילים מטורפים בחמישית מחיר.

Opel Adam S 2017

פורסם

איזה דיסק צריך לקונסולה, היום הכל בהורדות דיגיטליות וגם ב-psn יש אחלה סיילים, קניתי עכשיו את arkham knight ב-40 ש"ח

חבל שהטופיק הדרדר ל-console war

• תוכן חדש...