Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, רמה קשה זה יותר מידי מסובך בשבילי :oops:

אני באמת יותר בקטע של עלילה וקצת אקשין, במשחק הספציפי הזה רמה קלה זה מה שמתאים לי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סקיירים זה משחק אחר לגמרי, ללא ספק הכי טוב בתחומו למרות שאהבתי יותר את אובליביון ומורווינד, מקווה שהפרויקט של ה" REMASTER " יצא לפועל (או כבר יצא??)

אני דווקא העדפתי את פולאאוט 4 על פני סקיירים, אפילו ששיחקתי סקיירים פעמיים. אני פשוט סאקר של רובים (במיוחד רובי צלפים). בנוסף העלילה יותר מערבת והמשחקיות טובה יותר (קרבות, כלי נשק, מנגנון ההשתפרות של הדמות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אהבתי מאוד את פולאאוט 4 בהתחלה אבל אני באמצע שלו ואפילו לא סיימתי, פשוט פרשתי ממנו כי הוא דיי התחיל לשעמם אותי. המשימות נהיו דומות והנשקים אותם נשקים האויבים אותם אויבים, איפשהו המשחק איבד את זה, כנראה צריך להתחיל להתקין מודים מוקדם מהצפוי.

גם כן אצלי יש SLI והמשחק עושה טובה שהוא עובד בינוני פלוס על צמד הכרטיסים עם לאגים הזויים במקומות לא צפויים.

אגב איזה רובי צלפים כבר יש במשחק הזה? כולם נראים אותו הדבר אני בעיקר משתמש ב Gauss Rifle עם מוד לצלף, הוא ממש ממש אוברקיל רציני.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
אני בעיקר משתמש ב Gauss Rifle עם מוד לצלף, הוא ממש ממש אוברקיל רציני.

כדי להגיע אליו צריך להיות בLEVEL גבוה, זה כבר יותר לקראת סיום העלילה העיקרית. וגם כדי לשדרג את הנשק צריך שיהיו רמות גבוהות מאוד של היכולות.

אני מאוד אוהב את המשחק ולפעמים משחק אותו. אני כבר LEVEL 79 ויש לי את השיריון הכי חזק. עם התקדמות בLEVELים גם המפלצות נעשות חזקות יותר וגם מקבלים דברים יותר יקרי ערך.

אני אוהב את בניית היישובים - בניתי בכולם וה"תושבים" מרוצים :D. יש שם ממש מערכת ניהול משאבים וכלכלה. בונים חנויות, מספקים אוכל ומים לתושבים, מקומות שינה - נחמד מאוד. צריך גם להגן על היישובים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אהבתי מאוד את פולאאוט 4 בהתחלה אבל אני באמצע שלו ואפילו לא סיימתי, פשוט פרשתי ממנו כי הוא דיי התחיל לשעמם אותי. המשימות נהיו דומות והנשקים אותם נשקים האויבים אותם אויבים, איפשהו המשחק איבד את זה, כנראה צריך להתחיל להתקין מודים מוקדם מהצפוי.

גם כן אצלי יש SLI והמשחק עושה טובה שהוא עובד בינוני פלוס על צמד הכרטיסים עם לאגים הזויים במקומות לא צפויים.

אגב איזה רובי צלפים כבר יש במשחק הזה? כולם נראים אותו הדבר אני בעיקר משתמש ב Gauss Rifle עם מוד לצלף, הוא ממש ממש אוברקיל רציני.

אם עושים יותר מדי פעמים משימות צד אז הן הופכות רפטטיביות. אני התמדתי באלו שעניינו אותי, וויתרתי על המשעממות. זה נכון שגם האויבים הופכים לרפטטיביים, במיוחד כשחלק מהם לא נעשים חזקים יותר (סופר מוטנטס למשל).

דווקא נשקים יש מבחר גדול והמון אפשרויות קסטומיזציה כך שלי בכלל היה קשה לבחור אילו נשקים לקחת איתי (לרוב הייתי לוקח 6-7 נשקים בו זמנית ומשאיר כמה כבדים במחסן כדי לא להעמיס על עצמי).

חלק גדול מהרובים יכול לשמש בתור רובה צלפים כשמשדרגים אותו עם כוונת טלסקופית ושאר תוספות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

יש משימת צד שבסיום מעניקה רובה צלפים עוצמתי במיוחד .50 שניקרא REBA II. אם הLEVEL נמוך, אז הרובה יהיה לא .50.

והסופר מוטנטס כן נעשים חזקים יותר.

דווקא הנשק הכי שימושי אצלי זה DELIVERER - אקדח מושתק, הסיבה שהוא משתמש בכדורים 10ממ מאוד נפוצים וזולים. אחרי שידרוגים של יכולות הנזק שהוא עושה גדול מאוד.

נגד אויבים כבדים ומפלצות אני משתמש בRAILWAY RIFLE, זה יורה מסמרים ענקיים ועושה נזק גדול מאוד. יתרון נוסף: אפשר לאסוף את החימוש חזרה מהגופות והוא מצמיד את האויבים לקיר סמוך, יעיל מאוד גם נגד רובוטים גדולים :D

יש גם כלי לחלוטין מטורף: GATLING LASER לאחר כל השדרוגים הוא אוכל מעט מאוד חימוש ועושה נזק מטורף - מוריד ASSAULTRON בכמה יריות בודדות. זה פשוט כלי שובר שיוויון. אבל כדי להביא אותו לרמה של נזק מעל 100 בכל יריה, צריך רמות מאוד גבוהות של SCIENCE. יש גם גירסאות מיוחדות שמוסיפות נזק של פלאזמה או דברים אחרים.

בGAUSS RIFLE יש לי את הכי חזק שאפשר עם כל השדרוגים, הבאסא שצריך "להטעין" כל יריה לנזק מקסימלי.

יש לי גם תותח כמו של אוניות ממאה ה16, יש לי גם JUNK JET (אפשר להטעין אותו בזבל,עושה נזק גדול) ועוד כמה נשקים ייחודיים.

יש גם משגר פצצות אטום קטנות, יש בלאסטר של חוצונים (כלי מגניב, יכול להפוך אויב לאבק), יש חרב שניקראית שישקה-קבב שהיא גם מבעירה את המטרות.

באמת שלא חסר נשקים מענינים במשחק.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם

This War Of Mine.

משחק מלחמה, אבל לא במובן של עוד משחק יריות.

אתה שולט בקומץ אזרחים לכודים בעיר נצורה במלחמת אזרחים במדינה מזרח אירופאית, ביום הם צריכים לטפל בעצמם, בבית שהם הסתגרו בו, לבשל, לדאוג לחימום, לטפל בפצועים, להתעדכן בחדשות, ובלילה יוצאים לחפש מזון/חומרי בניין/חלקי נשק בבניינים נטושים.

בהחלט משחק מעניין, מלחמה מנקודת מבט של אזרח פשוט, אווירה קודרת ודכאונית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הצלחת להתקדם בזה? אני שרדתי איזה יומיים במשחק והתייאשתי.

נראה שזה הפך לסגנון פופולארי לאחרונה, ראיתי עוד כמה משחקים דומים בסטים

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הצלחת להתקדם בזה? אני שרדתי איזה יומיים במשחק והתייאשתי.

אני מדי פעם חוזר אליו.

איפשהו באמצע יש חורף, אז צריך גם לחמם את הבית ולסתום את החורים בקירות, אם אחת הדמויות שלך הורגת מישהו, אז היא נכנסת לדיכאון, וצריך להרגיע אותה, אפשר להכין אלכוהול בבית (מזרח אירופה לא?), צריך להתחמק משודדים וצלפים כשיוצאים מהבית, ובסוף נכנסים לעיר כוחות קואליציה בינלאומית, ונגמר המשחק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

Fallout 4 משחק טוב, אבל לצערי המשחק ממשיך את המגמה של בטסדה בהורדת אלמנטים של משחק תפקידים לטובת ייריות. איפה הערים והיישובים שהיו ב-Fallout 1&2? פוליטיקה? עימותים בין ארגונים?

הביקורת של angry joe מסכמת מצויין את דעתי על המשחק

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אני מקווה שיוציאו משהו כמו New Vegas.

בסדרת פולאאוט של בת'סדה הוא היה הכי טוב.

זה מה שמציק לי במשחקים האלה. בחוף המערבי מקימים מדינות, מדפיסים שטרות כסף, בונים פסי רכבת, משקמים את הציוויליזציה בכללי, ובחוף המזרחי כאילו כלום לא קרה ב200 שנה מאז המלחמה.

פורסם (נערך)

New Vegas פותח על ידי Obsidian. חלק מעובדי החברה פיתחו את Fallout 1&2.

Fallout 3&4 פותחו על ידי Bethesda.

New Vegas פותח ברוח המשחקים המקוריים. Fallout 4 זה RPG Shooter בסגנון Borderlands. המשחק לא גרוע, אבל הוא גם לא משחק Fallout אמיתי.

דרך אגב, Angry Joe חשש מתגובות זועמות לכן נתן למשחק 8/10. לדעתי 7/10 ציון יותר הולם.

תסתכלו בסרטון בין 20:00 - 24:00 ג'ו עושה השוואה בין דיאולוג ב-Fallout 2 לדיאולוג ב-Fallout 4.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
נינטנדו משיקה מיקרו קונסולת NES מודרנית עם 30 משחקים :

https://hwzone.co.il/%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a2%d7%a6%d7%9e%d7%9b%d7%9d-%d7%90%d7%97%d7%aa-%d7%9b%d7%96%d7%95-%d7%a0%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a0%d7%93%d7%95-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7/

כל חובבי הרטרו זה הדבר המושלם .

מגניב ביותר,אני כבר יודע מה לבקש מסנטה קלאוס השנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התחלתי לשחק INSIDE בסופ"ש, נראה לי אסיים מחר או מחרתיים.

משחק... מעניין, אבל לגמרי לא בטוח שהוא באמת 10 מתוך 10 כמו שחלק מהמבקרים התייחסו אליו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...