Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה כולל את ה DLC של וויצ'ר 3?? ממה שזכור לי זה לא כולל והמחיר כפול עם כל התוספות..אם זה לא אני קונה עכשיו :p

לדעתי הוא מדבר על הראשון והשני.

השלישי עולה 35, או 50 עם כל ההרחבות.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב התחלתי לשחק בWITCHER 3.

וכמה שאלות על carfting.

1-יש אופציה לקנות מרכיבים מוכנים כבר לציוד שיריון למשל מאותו הסוחר,משתלם?

כלומר מתחת לשיריון מסוים היו לי את המרכיבים שאני צריך ואפשר היה פשוט לרכוש אותם.

2-האם משתלם לעשות dismantle?

1. זה תמיד יהיה פחות משתלם מלצוד את החלקים לבד מאויבים או מפלצות. אבל, זה עניין של כסף מול זמן.

2. פירוק משתלם בעיקר אם יש חלקים שאת זקוק להם, בעיקר בין מגנים וחרבות. אם אין לך צורך בחלקים עדיף למכור בשביל כסף. לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

bioshock 1+2+3 ב 10 דולר

לא שיחקתי מעולם אבל תמיד שמעתי דברים טובים על הסדרה. השאלה אם אני לא ישתעמם כי הגרפיקה מיושנת וכו'?

פורסם
bioshock 1+2+3 ב 10 דולר

לא שיחקתי מעולם אבל תמיד שמעתי דברים טובים על הסדרה. השאלה אם אני לא ישתעמם כי הגרפיקה מיושנת וכו'?

Would you kindly buy the bioshock series?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
bioshock 1+2+3 ב 10 דולר

look at this guy eh?

what are you, some kind of a joker? we dont take kindly to jokers around here

smigul says it buys them. smigul says they is good

oh hell no, is this boy seriouuuus? boy youll better buy that shit befou yo get rekt!

arent you a cheeky little bastard? course yo gotta buy them!

טוב אני יכול להמשיך שעות. תקנה בלי להסס לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

The Witcher 2 enhanced edition ב2.99 דולר.

מטורף.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
Would you kindly buy the bioshock series?

Stop, would you kindly? 'Would you kindly'... Powerful phrase. Familiar phrase? Sit, would you kindly? Stand, would you kindly? Run! Stop! Turn. A man chooses, a slave obeys. Kill! A man chooses! A slave obeys! OBEY!

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Stop, would you kindly? 'Would you kindly'... Powerful phrase. Familiar phrase? Sit, would you kindly? Stand, would you kindly? Run! Stop! Turn. A man chooses, a slave obeys. Kill! A man chooses! A slave obeys! OBEY!

אל תהרוס לבחור :)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

Bring us the girl, and wipe away the debt.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

בנתיים התקנתי לו טימפורטרס 2, תאכלס השיג את מבוקשו(מין הסתם רץ מעולה), התכוונתי לדברים מומלצים בסיגנון, לא למשחקים ל980ti.

ד"א, עד מתי הסייל בסטים? ומתי בדרך כלל הם מתקיימים?

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
  • תוכן חדש...