Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באמת מקנא באנשים שעושים פה דילים מעולים,אישית לי קשה לרכוש משחקים ישנים בגלל גרפיקה לא מעודכנת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב, זה כבר מתחיל לדגדג לי את בלוטות האושר ואת הפייפאל.

נרכשו כל החבילות של serious sam ב10 דולר :shock:

מכיוון שרכשתי כבר ממקודם את serious sam the first encounter+serious sam the 2nd encounter במהדורות HD

והם מופיעים גם בחבילה החדשה, יש לי עותק אחד מכל שני הכותרים האלה להביא בsteam כמתנה.

מי שרוצה מוזמן ליצור עמי קשר בה"פ.

yulianx, לחלק מהמשחקים יש מהדורה מחודשת בHD שנראית לא רע.

פורסם
+1

מה גם שמבחינתי הכותרים של CodeMasters הם דוגמא ומופת לאיך משחק צריך להיות מבחינת אופטימיזציה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

אכן, כמה הייתי מופתע להריץ את המשחקים האלה כשהם היו חדשים על מחשב עגלה שלי דאז. גרפיקה על פול וFPS בשמיים.

לגמרי הסטודיו האהוב עליי מכל הבחינות.

פורסם

5 דקות של משחקיות כצלף בBF1, נראה מבטיח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בנתיים התקנתי לו טימפורטרס 2, תאכלס השיג את מבוקשו(מין הסתם רץ מעולה), התכוונתי לדברים מומלצים בסיגנון, לא למשחקים ל980ti.

ד"א, עד מתי הסייל בסטים? ומתי בדרך כלל הם מתקיימים?

אם אתה אוהב משחקים כגון דיאבלו אז ממליץ גם את 3 וגם את path of exile לא אמורה להיות בעיה איתם על המחשב.

יש גם את van helsing - אחלה משחק ובאותו סגנון.

אולי גם CS:GO

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

5 דקות של משחקיות כצלף בBF1, נראה מבטיח.

נראה שסוף סוף DICE מצאו פתרון לבעיית ה Z-Fighting שזיהמה את באטלפילד 4.

לא מבין איך אנשים יכלו לצלוף במשחק הזה מבלי להתחרפן, כל האופק היה מרצד.

למי שלא יודע על מה מדובר -

מצד שני, יכול להיות שהבעיה תחזור כשהמשחק המלא ישוחרר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

ברור לך שזה סרטון משנת 2014 וזה כבר לא קיים מזמן כן?

באגים היו בהתחלה אבל נעלמו מזמן.

• תוכן חדש...