Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עט. כל מה שאני רוצה זה עט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנקודה קצת פחות היי-אנד ויותר פרקטית, במשרד אני משתמש בעטי Schneider Slider Memo XB. מאד נוחים לאחיזה ולכתיבה וגם לקוחות דואגים להדגיש את זה לאחר חתימה או שתיים. מאד מומלץ.

בכיס של החולצה פארקר, לאחר שהבנתי שאני מאבד עטים סדרתי.

אתה קונה אותם בחנות בארץ או מזמין מהאינטרנט?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קניתי כמה בחנות שמול המשרד שלי בחיפה, לחנות קוראים גימו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תראה, עט זה משהו שמתחיל בחצי שקל, עובר ב-6,8 אלף לעט מייצור סדיר וקופץ ל20-50 למהדורות מוגבלות, אז כדאי להינעל על תקציב :D

אם אתה פשוט רוצה עט נובע שגם יראה יפה, יש לך את האופציה של עטי Lamy. סה"כ אלו עטים טובים במחיר סביר ומהם תוכל לטפס הלאה אם תרצה. ההמלצה שלי בקניית עט, היא ללכת על F, כש-M זה באמת רף עליון מבחינת עובי הציפורן.

באתר הבא תוכל למצוא עטים ודיו במחירים טובים (אני מזמין משם דיו). שים לב שאתה מזמין דיו מתאים לעט (כלומר, קסת לדיו עם מנגנון שאיבה, קרטריג'ים לכאלו בלי): http://www.gouletpens.com

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עניין של אחיזה. אני כותב ביד ימין ואין לי שום בעיה של מריחה.

קוריוז - אבא שלי למד בגימנסיה קלאסית בברלין. כיון שהיד הדומיננטית שלו היתה השמאלית אילצו אותו לכתוב בימין (מן הסתם, כדי שלא ימרח את הדיו). תוצאה - לא היה מסוגל לעבוד לא בימין ולא בשמאל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איך אתם כותבים בעברית בלי למרוח את הדיו?

שילוב של עט, ציפורן, דיו ונייר מתאימים.

אחרת זה מאוד קשה ודורש אחיזה די מעצבנת.

פורסם
איך אתם כותבים בעברית בלי למרוח את הדיו?

חלק מהעניין זה האופן בו מחזיקים את העט, ששונה מהדרך בה מחזיקים עט כדורי (או עיפרון, בשביל הדוגמא). *ברמת העיקרון* צריכה להיות זווית של 45 עד 60 מעלות בין הציפורן לדף, כאשר העט (עם או בלי פקק, בהתאם להעדפה) מוחזק ע״י האגודל, האצבע והאמה ונח (דגש על נח, העט אמור להיות מוחזק בצורה קלה ביד) על החלק בין האגודל לאצבע. כמו כן, חשוב לזכור שלא מפעילים לחץ בעת כתיבה; אם אתה מוצא את עצמך מפעיל לחץ אזי או שהדיו נגמר/התייבש, או שסובבת את העט מבלי להבחין, או שישנה סתימה (משימוש בדיו לא מתאים).

אפשר להיכנס גם לאיך צריך לכתוב, אבל זו כבר סטייה אחרת לגמרי...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אחרי קריאת האשכול ומתי שהוא ישקע בין דפי האתר, תצפו לאשכול "מסרק, כל מה שאני רוצה זה מסרק"

למה לבנאדם משנה באיזה עט הוא כותב, כולה עט, לעולם לא אבין.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באותה מידה, מה אכפת לאדם איזה שעון הוא עונד. כולה שעון.

מתברר כי עט הוא כלי פונקציונלי שצריך להתאים למשתמש ולשימושים, ובנוסף עשוי לשמש גם כתכשיט או הצהרה כלכלית או דומה. סיבה טובה לדיון, בדיוק כמו שרשורי השעונים והטלפונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעבר לפונקציונליות של העט, הוא גם 'סמל סטטוס' כלשהו כשזה עובר רמה מסוימת. ומלבד זה - כמו כל דבר אחר גם לאסוף עטים ו/או להתעניין בעטים על סוגיהם יכול להיות תחביב

פורסם

לפני 25 שנים הייתי חובב עטים. כל ביקור באירופה הייתי קונה כמה על הדרך.

יש לי אוסף די מכובד, אבל הם נמצאים בעליית הגג מעלים אבק. פעם עוד הייתי מסתובב איתם בכיס "בגאווה". אחרי שאבדתי כמה וכמה טובים/יקרים (תביא רגע לרשום משהו...) החלטתי שעטים איכותיים?

זה טוב רק בתוך מגירה סגורה - לעולם לא גלויים לעין. אז בשביל מה צריך עטים יקרים?

הכי טוב פשוטים -נעלמים? לוקחים אחר.

פורסם

אני לא נותן לאחרים לכתוב בעת נובע. פשוט אנשים לא יודעים לכתוב איתם ויכולים לדפוק אותו. קרה לי כמה פעמים.

אבל הם כן הולכים לי לעיבוד. אני לוקח אחר וכעבור זמן מה האבידה נמצאת. נדיר שדברים באמת הולכים לעיבוד.

לפחות אצלי. כך גם היה עם מצתים. היה לי איזה 7-8 שהיו ברוטציה מתמדת, חוץ מדופון. זה ישב בתוך נרתיק במגירה והיה בשימוש לעיטים רחוקות ביותר.

• תוכן חדש...