Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר להתקנת צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אשמח לדעת כמה אמור לעלות התקנת צמיגים על רכב. אני מביא את הצמיגים ואת הגאנטים. תודה

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

לא בטוח שזו רמאות. תדייק.

זכותו לדרוש סכום מסויים (אנו מאמין שהרוב ידרשו גם יותר מזה). זכות הלקוח לסרב ו/או לשאול השאלות המתאימות.

רמאי זה מי שביקש למשל 100 לפני ובתואנות שונות ומשונות אילץ את הקונה לשלם 200 אחרי.

alfa 156 2.5.

פורסם
לדעתי כמו מחיר פאנצ'ר, 30ש''ח לצמיג כולל איזון. גג 150 ש''ח כולל הכל. יותר מזה זה רמאות.

מעניין לדעת איפה היום מתקנים פאנצ'ר ב 30ש''ח לצמיג כולל איזון.

מה הכתובת או שם של המקום ?

פורסם

למי תלכו אם תהיה בעיה בצמיגים ? הוא בכלל לא מוכר אותם, איזה אינטרס יש לו אחר כך שתגיע אליו עם בעיות של "משיכה לצדדים ובלבולי מוח של איזונים לא תקינים וכו'.

אני לא הייתי עושה את זה, אז לכן לדעתי כל מחיר שהפנאצ'ר מאכר יקבע יהיה ראוי.

• תוכן חדש...