Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטנו לרכוש מאזדה 2 החדשה. כשהגעתי לסוכנות עם אשתי היא טענה שהתא מטען קטן עבור עגלה (כרגע אין לנו ילדים אבל גם זה יקרה..). האם עגלה ממוצעת לא נכנסת לתא מטען של סופר מיני?

אפשר לרכוש את הדמיו אבל אני מעדיף רכב קצר ונראה לי שבעתיד יהיה קשה למכור את הדמיו...

מה אתם חושבים?

פורסם (נערך)

יש סופרמיני עם תאי מטען גדולים יותר מהמאזדה כמו ה208 והג'אז.

התא מטען של הג'אז גדול יותר מתא מטען של פוקוס או מאזדה 3 5 דלתות.

מה יהיה קל יותר בעתיד למכור קשה לדעת ,אבל התא מטען של הדמיו בהחלט עדיף.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

ביקור בסוכנות לובינסקי - תפתור לך את בעיית אחסון עגלת תינוק ברכב קצר.

תאם נסיעת מבחן בפיג'ו 208 שתמחיש לך את כדאיות הרכישה וההתאמה לצרכים.

פורסם

אנחנו עם 208 כרכב שני. עגלה גדולה נכנסת בקושי, ולרוב אני מעדיף לשים את המושב של העגלה במושב האחורי ורק את השלדה בתא המטען; תלת אופן Smart Trike דורש פירוק מלא. אינני יודע איך תא המטען של ה-2 לעומת ה-208, אבל כמו שנאמר ל-208 תא מטען בין הגדולים בקטגוריה.

עם זאת, עגלה קטנה יותר תכנס בלי בעיה, בעיקר בסגנון קיפול "מטריה" (כמו האינגלזינה). עגלות זה נושא רגשי יותר מאשר פרקטי, בעיקר לאישה בהריון (או גבר חובב גאדג'טים), וייתכן שעדיף יהיה להתפשר על עגלה קטנה יותר מאשר לבחור רכב אחר. בנוסף, אם הרכב ראשי או משני משנה את התמונה - לרכב ראשי זה שיקול חשוב יותר (ובכלל התאמה לילדים באופן כללי, כמו כמה מקום נשאר לנוסע מקדימה כאשר יש סלקל מאחוריו). אם יש חברים/קרובי משפחה עם עגלות וכסאות בטיחות, הכי טוב זה לגשת לסוכנות ולבדוק בפועל התאמה.

פורסם

יש הבדלים בתאי המטען בין רכבי סופר מיני שונים. עם זאת, ההבדלים בגדלים בין העגלות השונות משמעותי יותר.

יש עגלות שיכנסו לכל סופר מיני ויש עגלות שיהיו בעייתיות בכל סופר מיני.

יש העדפה כמובן לסופר מיני עם תא מטען גדול ונוח יותר (לא רק הנפח אלא גם הצורה חשובים). אבל אין איזה רף מינימום שצריך לעבור.

אם החלטתם על המזדה 2 אז תלכו על זה. לא חושב שתגביל אתכם משמעותי יותר מסופר מיני אחרת.

אני חושב שהסופר מיני היחידה שבולטת ממש לרעה בהיבט הזה היא הסויפט של סוזוקי. שהיא מבחינת גודל סוג של "תת-סופר-מיני".

פורסם (נערך)

יש סופרמיני עם תא מטען נפרד ומעט יותר גדול - כגון הריו, האקסנט והמאזדה 2 (הוריאציה קרויה דמיו).

מבחינת תא המטען הגודל חשוב, אבל גם הצורה, דברים שבולטם לתוכו (למשל המוטות שעליהם יושב המכסה) וגם גודל וצורת הפתח.

רזי-פזי - טווח נפחי תא המטען של סופרמיני'ס נע בין כ-200 ליטר של הסויפט לבין למעלה מ-400 ליטר של הדמיו

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוצאתי את הסויפט מתוך המשוואה וציינתי שהיא חריגה.

לא הכנסתי למשוואה את הדמיו ואת כל קבוצת הסופר מיני סדאן או התת משפחתיות. אולי אותו מחיר אך לדעתי מובחנות מבחינת קטגוריה.

אני חושב שכל השאר נעות בין 270 ל 360 (וכדבריך הדמיו עם קרוב ל 450 לדעתי). אכן יש פערים, ועדיין הפערים בין העגלות משמעותיים בהרבה.

פורסם

לא מבין בעגלות - את האחרונה מסרתי ב-1997. אבל נושא גודל תא המטען חשוב לי מאד ולו בגלל נסיעות לנופש. נדמה לי שלדמיו יש 414 ליטר, כמעט כמו ה-430 ליטר בסוזוקי SX4 שהזמנתי לפני חודש, אם כי אני מנח שהגישה פחות נוחה.

האם להבחין בין סופרמיני בלי ועם ישבן? עניין אישי, אבל במקרה של משפחה צעירה מדובר בקריטריון חשוב, דעתי הרבה יותר חשוב מהעיצוב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם להבחין בין סופרמיני בלי ועם ישבן? עניין אישי, אבל במקרה של משפחה צעירה מדובר בקריטריון חשוב, דעתי הרבה יותר חשוב מהעיצוב.

אני מסכים שלמשפחה יש יתרונות רבים ברכב עם ישבן ותא מטען גדול יותר. אני פשוט לא חושב שהרכבים הללו עונים להגדרת "סופר מיני".

אם עבור פות"ש הם רלוונטיים אז ברור שהדמיו עדיפה על מזדה 2 רגילה בהיבט הזה. אבל מכך שהוא הולך על ה 2 הרגילה אני מבין שהכיוון שלו זה סופר מיני האצ'בק

פורסם (נערך)

רוצה להתוכח? אפשר. הדגמים האלה בהחלט אינם משפחתיים ומרביתם בעלי תא נוסעים של סופרמיני, לכן מבחינתי הם שיכים לאותה קטגוריה, גם אם תא המטען שלהם קת יותר מרווח.

גם אני חשבתי כמוך, עד שקניתי את האקסנט, שהיתה גדולה מכל רכב שבו נהגתי עד אז חוץ מהפיג'ו הצבאית (רנו 14, איביזה, סקודה פיבוריט, פיאט 127, פורד פיאסטה משני דורות). בכל זאת כאשר השתמשתי בה הבנתי שהיא אינה יותר מסופרמיני עם קצת יותר נפח למטען.

אני רואה ברכב קודם כל עניין פונקציונאלי. אם אתה במצב כלכלי שמאפשר לך להפוך את זה לתחביב - מה טוב. רכב לשימושיות ורכב להנאה. אבל רוב עם ישראל צריך להתפשר, הגישה שלי היא שצריך לתת העדפה לתכונות השימושיות על פני תכונות ה"כיף". אבל זה עניין אישי, ומי שמוכן להצטופף עם העגלה בתא הנוסעים - שיבורך ויזהר. זה גם סיכון בטיחותי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...