Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי סמס. אני משער באופן סביר שמדובר בספאם, אלא שתמיד הוא מגיע ממספר טלפון.

היום קיבלתי ספאם ומופיעה לי האות n. כאילו שיש לי איש קשר כזה. אחרי שתהיתי בסוגיה נזכרתי שאחרי תביעות מילואים גם ביטוח לאומי שולחים סמסים ואז גם מופיע bituah leumi מבלי שיש לי את המספר שמור.

אני מאוד סקרן לדעת איך חברות שולחות מייל לאנשים עם זיהוי מסוים מבלי שהן שמורות אצלו כאיש קשר?

אם אני רוצה לעשות מתיחה לחבר, אני יכול לשלוח אליו סמס כזה עם שם זיהוי שאבחר לעצמי?

תודה למסבירים.

נ.ב. - הבדיחה הבינונית מינוס בכותרת היא כי לפי גוגל המספר שהתקשר אליי הוא מספר מאסטוניה :lol:

11112.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם כבר ספאמים...

אני מקבל סמס ספאם על החזרי משכנתא, קרקעות להשקעה וכד' ממספרי טלפון שהם מילים:

money2you, Bank4u, israelTax ועוד....

העניין הוא שהאנדרואיד שלי לא יודע לחסום מספרים כאלו בתואנה:"מס' טלפון לא חוקי"

אשמח אם מישהו יאיר את עיניי כיצד לחסום אותם?

תמונה לדוגמא:

Screenshot_2016-02-25-12-57-17.jpg

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מצטרף לבקשה, פעם בכמה ימים אני מקבל הודעת SMS על הפסקת עישון, הזדמנויות נדל"ן וכו'

כמובן שמייד עם קבלת הSMS אני חוסם את המספר מיד. האם יש אפשרות לסנן אותם כמו שצריך אחת ולתמיד?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם אני מצטרף לבקשה. הלוואות,השקעות,קרקעות כבר לא יודע מה לעשות

אפילו התחלתי לקלל למרות שאף אחד לא שומע אותי מעבר לשפופרת. אבל לא חשוב העיקר להוציא קיטור.

פורסם

זה קורה בגלל אפליקציות מהגוגל פליי, על ידי הורדה אנחנו מאשרים תנאי שימוש שבין היתר כוללים ספאם ובלבולי מוח

פורסם

כן, רק לא עניתם על השאלה, איך מי שלא נמצא אצלי ברשימת המזוהים מגיע אלי מזוהה?

כאמור, זה לא רק בספאמים, אני מקבל קבוע עדכונים מביטוח לאומי וחברת ביטוח והSMS מגיע קבוע כמזוהה למרות שאינו מזוהה אצלי.

אני אומר, אם יש כזה טכנולוגיה, יואילו בטובם כל הבנקים/ חברות/מוסדות מדינה לפעול כך וחסל סדר הלא מזוהים שמתקשרים אליך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי,

מספר הטלפון של השולח מתורגם לאותיות ולכן זה נראה כאילו קיבלנו את זה מאיש קשר שבזכרון לכאורה.

הם שולחים את הסמס דרך מערכת מסוימת שמציגה את מספר השולח באותיות לועזיות כגון Bank4u ושות'

אני לא חושב שיש דרך לחסום אני פשוט מנסה רק לוודא זאת כאן בפוסט.

לצערי אני חושש שניאלץ להשלים עם הגזירה ולהמשיך לקבל את אותן מסרונים.

כמו כן,

אני לעולם לא מחזיר להם תשובה שיסירו אותי כך הם מקבלים אינדקציה שמישהו קורא את הודעותים וגם יעבירו את מספר הטלפון שלי לעוד חברות טלמרקטינג וכאלו... וזה לא משהו שאני רוצה שיקרה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יש לי TrueCaller ולא מסנן לי

פורסם

רק דיברנו - 2 SMS רצופים על הצטרפות לוינר. בחיים לא היה לי איתם מגע, גם לא ניסיון למגע.

אין לי מושג איך הם מקבלים את המספר שלי? ממש חוצפה.

רק חקיקה בנידון תפסיק את ההטרדה הזו.

פורסם (נערך)

בפרוטוקול GSM/SMS בעת השליחה ניתן להגדיר את המוען כשם או כמספר טלפון.

הם יכולים לכתוב גם Harta-Barta, זה לא באמת "מזוהה" כי זה לא נמצא באנשי הקשר שלך, אלא פשוט כינוי שהם בחרו.

לפי משרד התקשורת - זה לא חוקי.

בתור מפרסם,

1. אתה מחויב לשלוח SMS אך ורק לרשימת התפוצה מאושרת כשהלקוח ביקש מפורשות להצטרף

2. אתה מחויב לשלוח את מספר הנמען כאשר ניתן להתקשר או לשלוח בחזרה SMS למספר

3. אתה מחויב להשתמש אך ורק במספר טלפון ששייך לך

המפרסם הזה לא עונה על אף אחד מהתנאים האלו.

יוגב, יש חקיקה בנידון (חוק הספאם) ותקנון משרד התקשורת, אבל אין אכיפה, כי אנחנו גרים ברפובליקת בננות.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

ישנם חברות הרוכשות מספקי הסלולר אפשרות לשלוח הודעות סמס בכמויות, ומוכרות ללקוחות שלהן את האפשרות לשלוח הודעות סמס בתפוצת נאטו. לשם כך, הן מספקות כלי הפצה.

הלקוח של אותן חברות משתמש בכלי ההפצה לצורך משלוח הודעת SMS, כאשר הוא קובע מה יופיע בפרטי השולח.

רק להדגיש - המשלוח לא נעשה מטלפון סלולרי (לכן אין מספר טלפון), אלא תוכנת מחשב אשר מתחברת לספק הסלולרי ומעבירה דרכו את ההודעות.

דבר דומה קורה גם במקרים של משלוח אימייל בכמויות.

פורסם

גם אלי היו שולחים המון SMS ספאם כמה שחסמתי את המספרים והם שוב שולחים את אותה פרסומת עם מספר אחר.

כעבר מספר שבועות טלפון אחד לחברת הסלולר עם בקשה לחסימת הודעות ספאם ואני לא מקבל אפילו פרסומת אחת.

למי שלא יודע חברת הסלולר יכולה לחסום את הספאם לפי בקשת הלקוח וזה ללא תשלום.

• תוכן חדש...