Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שנהג בפראות שיפשף את הרכב כשאשתי נהגה. מהלחץ היא לא לקחה פרטי ביטוח אבל צילמה ת.ז.

דיברת עם הבחור ואמר לי שאני אלך לקבל הצעת מחיר ואגיד לו- ביררתי בכמה מקומות וזה היה עניין של 300-350 שקל. עבר כבר מעל לחודש, אני מתקשר אליו והוא מסנן אותי, מבטיח שיפקיד את הכסף ושאין לי מה לדאוג אבל לא קורה כלום. אפילו שזה קצת כסף אני מעוניין כן לקחת את זה צעד קדימה רק בגלל העיקרון. מה עושים? אין לי את פרטי הביטוח שלו, כדאי ללכת לתביעות קטנות? יש לי אסמס שלו והקלטה שהוא אומר שיעביר את הכסף ושאני צודק וכו'..

אשמח ליעוץ מהחברים פה :)

פורסם

שלח לו סמס:

למרות שהסכמת לפצות אותי, בנזק שגרמת בנהיגתך הפרועה, למכוניתי, שמספרה 0000000, אינך מפקיד את הסכום שהסכמנו עליו, 350 ש"ח, בחשבוני ואתה ממשיך להתעלם מבקשותיי החוזרות לנשנות לסיים את הסיפור הזה. לצערי אינך מותיר לי ברירה אלא לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות, כדי לקבל את מה שמגיע לי. לידיעתך, אדרוש בתביעתי לקבל פיצוי עבור ההוצאות הנוספות שנגרמו לי בעקבות הנזק שגרמת, כגון ימי עבודה ונסיעות במוניות, למוסך וחזרה, כסף שאתה יכול לחסוך במידה ותפקיד את הסכום שסגרנו עליו תוך שלושה ימים בחשבוני.

ארז רונן

פורסם

תודה על התגובה. רשמתי לו שאני מפסיק לרדוף אחריו ושאני מעביר את זה לטיפול משפטי.

יש צורך בניסוח כמו שלך לצורך בית משפט? אם זה רק להרתעה, לא נראה שזה מפריע לו יותרת מדי..

הוא מהערסים האלה שאין צורך להרחיב יותר מדי, הבנתי שעשה תאונה נוספת אחר כך. בקיצור הוא סכנה בכביש..

• תוכן חדש...