Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני מעוניין בהחלפת מסך בסיאט לאון שלי מהמסך הקטן למסך היותר גדול המגיע עם פיצרים קצת יותר רציניים כמו apple car play ועוד, בעיקרון מצאתי אחד משומש מחו״ל רק הפחד הוא כמובן לקנות ובסוף לגלות שהחלק לא מתאים, מק״ט החלק הוא 5f0 919 603 a

מישהו יכול להגיד לי אם חלק זה מתאים בדיוק לאותם חיבורים של המסך הקטן הנוכחי שלי? אם לא מה צריך לעשות כדי לעשות את השדרוג הזה?

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

פורסם

האם אתה מדבר על הדאבל דין? כי לא הבנתי את הכוונה שלך..

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

מלבד עניין הגודל הפיזי של המסך, ביררת לגבי "פתיחה" של המסך הנוכחי ברכב?

אם אני לא טועה פועלת שם מערכת אנדרואיד שניתנת לפתיחה והוספת פיצ'רים.

פורסם

"משומש" זה הרבה פעמים גנוב. יתכן מצב בו המכשיר יגיע מחו"ל ובהפעלה הראשונה ידרוש קוד שאין לך, מה שהופך את המכשיר לחסר ערך.

כמו כן, בקונצרן VAG מכשירי מולטימדיה שדווחו כגנובים על ידי בעליהם המקוריים נרשמים במחשב הראשי של היצרן ובעת טיפול במוסך מורשה עלולה להופיע הודעה למוסך שהמכשיר שרכשת גנוב על כל המשתמע מכך. אני לא יודע אם המסך של הלאון נכלל גם הוא במכשירים שלגביהם מנוהלת רשימה אבל זה שווה בדיקה.

אם זה מ-eBay תוודא שאתה קונה את זה ממוכר בעל Feedback גבוה מ-100 ושנראה שהוא עוסק בתחום (מוכר מכשירים דומים). התעקש לוודא שיש למוכר את הכרטיס עם הקוד של המכשיר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
"משומש" זה הרבה פעמים גנוב. יתכן מצב בו המכשיר יגיע מחו"ל ובהפעלה הראשונה ידרוש קוד שאין לך, מה שהופך את המכשיר לחסר ערך.

כמו כן, בקונצרן VAG מכשירי מולטימדיה שדווחו כגנובים על ידי בעליהם המקוריים נרשמים במחשב הראשי של היצרן ובעת טיפול במוסך מורשה עלולה להופיע הודעה למוסך שהמכשיר שרכשת גנוב על כל המשתמע מכך. אני לא יודע אם המסך של הלאון נכלל גם הוא במכשירים שלגביהם מנוהלת רשימה אבל זה שווה בדיקה.

אם זה מ-eBay תוודא שאתה קונה את זה ממוכר בעל Feedback גבוה מ-100 ושנראה שהוא עוסק בתחום (מוכר מכשירים דומים). התעקש לוודא שיש למוכר את הכרטיס עם הקוד של המכשיר.

את האמת שאני סומך על המוכר ממנו אני קונה אך השאלה שלי אם אולי מישהו ממכם יודע האם לשני המסכים יש את אותם החיבורים כי החלק מגיע נטו מסך שטוח.

ושוב חברים תודה על העזרה

פורסם

שים לב גם לתאריך הייצור של המסך, או שאל את המוכר.

הפיצרים של CAR PLAY ו- ANDROID AUTO, נמצאים רק במערכות שיוצרו אחרי מאי 2015 (שבוע 23).

יש מערכות עם המסך הגדול שיוצרו לפני ולא תומכים בזה ואין אפשרות לשדרג.

פורסם

היי,

אנחנו לא פותחים מערכות. זה לא תחום העיסוק שלנו.

עד כמה שידוע לי המערכת בסיאט כמו בכל רכבי VAG מונעת ע"י מערכת הפעלה של QNX ולא אנדרואיד. זאת מע' הפעלה מאוד סגורה ומוגנת.

פורסם
שים לב גם לתאריך הייצור של המסך, או שאל את המוכר.

הפיצרים של CAR PLAY ו- ANDROID AUTO, נמצאים רק במערכות שיוצרו אחרי מאי 2015 (שבוע 23).

יש מערכות עם המסך הגדול שיוצרו לפני ולא תומכים בזה ואין אפשרות לשדרג.

אהלן דיטק אתה נראה לי בחור שמבין עניין אתה יודע אם החלק שאני צריך הוא המסך (מק״ט - 5f0919603a) בלבד על מנת לשדרג מהמסך הקטן או שאצטרך עוד חלקים?

ואם יש למישהו מושג אם יש אופציה להשיג בארץ במחיר נורמאלי (לא 13,500₪) אני גם אשמח לברר.

תודה.

פורסם

דור,

אין לי מושג אם המק"ט הנ"ל הוא מה שצריך לרכב לך.

אני רק יכול לתת לך כמה דגשים לשים לב אליהם:

1. המערכת מורכבת משני חלקים המסך והיחידה שנמצאת בתא הכפפות. בהחלט יתכן שאתה צריך את שניהם כחבילה אחת בשביל לשדרג.

2. שים לב לתאריך הייצור - רק מכשירים שיוצרו אחרי סוף מאי 2015 יתמכו ב- CAR PLAY ו- ANDROID AUTO.

נסה ליצור קשר עם טי גי חלפים. זו פירוקיה ענקית שמתמחה ברכבי VAG ויושבת באשקלון.

בדף הפייסבוק שלהם הם מציינים שיש להם את המסך הגדול של הליאון מפירוק ומבקשים עבורו 2700 ש"ח לפני מע"מ.

ברר איתם אם זה הדגם שמתאים לך ואם תאריך הייצור הוא מיוני 2015 והלאה.

• תוכן חדש...