Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,*זהירות חפירה*

לפני מספר חודשים החלטתי שאני רוצה לשנות את החלק האחורי של הרכב "בגאז" לצבע שחור תכמו בדגם היקר יותר S1.

לצורך העניין עמדו לפני מספר שיטות:

1.צביעה,הדרך הטובה ביותר רק חבל שאצלנו בארץ גוררת ירידת ערך.

2. מדבקה,התלבטתי רבות על השיטה הזאת,העניין הוא שמצאתי מקומות זולים שהבטיחו שבעת ההסרה מתי שזה יקרה הצבע מתחת ישאר שלם.

ומקומות יקרים ,הפרשים של פי 4!!, שטענו שבחברות הזולות הצבע מתחת המדבקה בטוח יהרס, ובנוסף גם הם לא כל כך לוקחים אחריות על מה יקרה נגיד עוד 4 שנים בעת ההסרה.

בקיצור עסק טיפה מסוכן ,במיוחד לאוטו בן שנה,חגג לפני שבוע :-P.

3.פלסטידיפ!.

אז בדיוק חל לו בלאק פריידי והחלטתי שאם אני הולך על זה אז עכשיו ההזדמנות.

אבל מאחר שיש אלף צבעים וגוונים רציתי לבחור את האופציה הוורסיטלית ביותר שאני יכול למצוא במחיר הזול ביותר,כמובן שגם לא ידעתי כמה פחיות יספיקו לי ובדברים האלה תמיד טוב שיש אקסטרא ולא פחות.

אז מצאתי דיל שכלל:

2 פחיות שחורות.

2 אפור כהה,אחרי זה גיליתי כמה הוא לא כהה.

3 גלוס.

1 מטלייזר גרפייט(הצבע של העיפרון).

בנוסף גם הזמנתי את הדיפ קואט והתרסיס הכנה, ועל הדרך את הNOZZLE שהם ממליצים,שהסתבר כלא פרקטי ביכלל.

אז הכל נשלח לו בים דרך BUY2, אחרי שחודש שלם עמד בארהב ואז הפליג והגיע תוך שבועיים,משמע הכל עניין של מזל איתם.

אז אחרי שהכל אצלי,קצת תמונות שלא תנטשו אותי :roll:

zde1ztmzniiy.jpg

nzy20rqlyy3j.jpg

וכמה שטויות מאלי

m3kjytymym1t.jpg

ראיתי מלא סרטונים של פונזי,וכל סירטון עולה בי המחשבה מחדש כמה סטרואידים לקח הבחור.

וגם תחקרתי את ליאב לגבי טיפים (שוב תודה!).

החלטתי שיש לי מספיק ידע ללכת להחריב לעצמי את האוטו!:-D

אז לפני הבלאגן צריך לעשות טסטים של איך החומר עובד ומה כל דבר עושה.

תחילה בדקתי את הנוזלים(פיות?!)

ldm23dohmnjk.jpg

והיה נראה שהאדום של DIPYOURCAR לקח ובגדול,סמיך יותר ,קו ארוך יותר .

אז היה נראה,המסקנה שלי מהפייה הזאת, אם אתם צובעים נגיד מכסה מנוע אז אחלה בחירה, אם לא ,לא להתקרב!.

מרסס כמויות מאוד גדולות ולא מתמודד טוב ביכלל עם לחיצות עדינות,גורם לטיפות במקום לMIST.

קשה לתאר את זה אבל אם אתם לא מרססים רכב שלם לדעתי אין טעם בו ואפילו לא הייתי ממליץ לנסות עכב הבעיה שהייתה לי עם ריסוס עדיין שגרם לטיפות כבדות לעוף,לחדשים בפלסטידיפ זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לכם,בשיכבה האחרונה כמה טיפות ענקיות .

אז אחרי חפירת הNOZZLES אפשר להמשיך לטסטים.

הפציינט נבחר:

nxtnyd0y5izc.jpg

עכשיו להכין אותו לניתוח:

ymnmkiwoyxty.jpg

ויאללה לצביעה!, המטרה הייתה כמה שבלונות כדי לבחון את כל האופציות שיש לי , אפור ,שחור, מבריקים ,ומטאלים.

סה"כ 6 ריבועים, מצטער אבל מה שלא עשייתי לא הצלחתי לתפוס תמונה שתמחיש את התוצאות,ותאמינו לי שניסיתי.

אז אלו הנסיינים

0d4hiyjmnomk.jpg

ומה שיצא לפני הגלוס והמטאל

ey3m3qot4yjd.jpg

אפור ושחור מטאלים,אני יודע שלא ברור בכלל בגלל זה העלתי את התמונה שלא בפוקוס שרק היא אולי יכולה סוג של להראות מה אני ראיתי.

gjvcmyw4zmzj.jpg

gmkemndwf212.jpg

zc53odenynxt.jpg

בגדול מה שרואים נראה כמו אפקט של צבע מטאלי, אני ממש התלהבתי מזה!, הבעיה היא שזה קורה רק כאשר מרססים שיכבה אחת דקיקה, אישית לא אהבתי את הצבע בכיסוי מלא מאחר שהוא יצא לטעמי בהיר מידי,סורי אין תמונה,משום מה לא מוצא אותה.

ולגלוסים

vmmwmhjonymy.jpg

סורי,פחות התחברתי לגלוס, אולי בשטח גדול זה יראה יפה, אבל בשטח קטן זה נתן לי מראה של מדבקה זולה מאוד,אבל מאוד יכול להיות שבשטח רציני זה יתן מראה יפה.

אז אחרי ששיחקנו הגיע הזמן לעבור לחלק שלשמו התכנסנו(לאלה ששרדו עד עכשיו!,רק עוד קצת:oops:)

אז שוב להכין את השטח, פנסים הורדו ,מספר רישוי ומיסוך,הרבה יותר עדיין ,אחרי שהבנתי כמה קל להסיר נתזים.

ymzzo4jw2q3w.jpg

שיכבה ראשונה ואחרונה

mv2jzthmymvw.jpg

nhjyf2yzujm2.jpg

והכלה מוכנה ,מודה שהתמונות קצת מפוברקות, לחדי העין שימו לב שחשבתי שיש לי מרווח יותר גדול בין הפנסים לפח עצמו, מה שיצא מזעזע לגמרי והצריך לעשות את הכל מחדש..

mjunjnwytok4.jpg

ואחרי יום בערך הוחלט לחזור לניקליים

dzzhnmowimy3.jpg

fmmmxotqwwiq.jpg

wghmdztm2tmm.jpg

אז לסיכום ,נכון לעכשיו יש רק שחור מט +דיפ קואט על הרכב, הסיבה היא כי אפשר!, זה היופי בפלסטי דיפ, עוד שבוע אני אחליט שבא לי על מטאלי?,גלוס? נוסיף

בינתיים אני מאוד מרוצה ממה שיצא.

מה שיפה זה שהחומר הזה חסכוני בטירוף, גמרתי סה"כ פחית אחת של שחור ,כאשר צבעתי פעמיים את הבגאז ועשייתי ניסויים עליה, כמובן שהכל היה 6 שכבות,והפחית לא נגמרה לגמרי אלא יותר נגמר הגז, היא מעיפה טיפות במקום MIST.

נשאר לי עוד מלא פלסטי דיפ!,אולי נפתח עסק לצביעת בגאזים:lol:.

תודה לכל מי ששרד את החפירה!.

ולליאב ששרד אפילו קצת יותר ממכם !, עזרת לי מאוד!.

טיפ קטן למי שינסה לבצע דבר כזה בלילה קר,פחות מ15 מעלות, טיפ מעולה של פונזי, שימו את הפחיות במים חמים ואפשר להמשיך לעבוד בכיף, בלי זה פשוט לא לנסות!.

וכמובן שחשוב לי לציין הידית הזאת מאלי שמתחברת לפחית זאת הקנייה הכי טובה לפלסטי דיפ לדעתי,תשפר לכם את התוצאה באופן מובטח.

פורסם

טיפ קטן - את הידית הזאת יש בארץ במקס סטוק בערך ב10 שח.

לנושא - יצא לך מאוד יפה, אהבתי.

השילוב של השחור עם הלבן נראה מעולה!

לגבי ההוספה של שכבה בעתיד, אני מציע שתיזהר, אני אישית הרסתי לעצמי ככה את אחת המראות, משום מה כשהוספתי שכבה נוצרו בועות צבע ומרקם לא אחיד, אפילו הוריד לי עובי משאר השכבות באזור מסוים, מה גם שצריך להיזהר ולצבוע צביעה אחידה אבל לפי התמונות אתה כבר הבנת מה עושים, תתחדש!

פורסם (נערך)

בכיף!

סחטיין על העבודה, יצא יפה מאוד עם טיפ טיפה טקסטורה וזה לגיטימי לעבודה ראשונה (אל תשאל איך אני יודע ;) )

מת על החומר הזה, אני צובע איתו שטויות אפילו בבית (מעמד לאוזניות / שלט של XBOX).

לקחת שחור רגיל עם איזה אפור כהה? ANTHRACITE?

הבעיה היחידה עם להוסיף שכבות בעתיד זה בעקרון כי השכבות מהריסוס הראשון סוג של מתגבשות ומתקשות ואז כשתרצה לרסס מעליהן זה יהיה כמו שכבה חדשה לגמרי, יהיה קצת יותר קשה לקלף אבל לא תהיה בעיה, זה כי אתה גם ככה מקלף את הבסיס - שהוא הכי חשוב לעשות כמה שיותר שכבות (יותר עבה יותר קל לקלף).

על הג'אנטים אצלי זה עבד מצויין.

SHANDOR - הפלסטידיפ "דוהה" בגלל לכלוך, תנקה אותו עם החומרים המתאימים והוא חוזר להיות חדש. אצלי יש כבר שנה וחצי על הג'אנטים והצבע לאחר שטיפה חוזר להיות כמו שהיה לראשונה - אעלה דוגמא לאחר שאשטוף את הרכב שלי שלא עבר שטיפה כבר חודשיים.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

מסכים עם ליאב, לא חוויתי שום דהייה אחרי שנה, ואם בא לי להתפרע אפשר לשים קצת ENDURANCE וזה מקבל ברק חזק יותר מהיום הראשון.

פורסם

eran89 נראה טוב, אהבתי.

כמה עולה תענוג שכזה?

ואת הטסטים עשית על דלת הרכב? או שלא הבנתי נכון.

ישנה אפשרות להסיר את החומר ביום מן הימים ללא פגיעה?

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות!.

Mzn

נקודה מעניינת בקשר להוספת עוד שכבות, בסירטונים של פונזי הוא מתייחס לזה כאילו אין ביכלל בעיה להוסיף עוד שכבות, קיבלתי את ההמלצה!.

בנוסף בקשר לידית, 10 שקל?!, פעם ראשונה שאני שומע על מוצר שעולה בארץ יותר זול מחול!, עלה לי בערך 24 שח, אבל טוב לדעת למקרה שתשבר לי או משהו.

אור,

הטסטים היו על הדלת של הנוסע.

החומר יורד באותה קלות שמרססים אותו, שזה ייתרון וחיסרון, אם ילד יחליט לסרוט לי את הבגאז זה יהיה מאוד חבל, על הילד. :twisted:

כמובן שבהסרה אין שאריות והכל יורד כמו מדבקה אחת גדולה.

בקשר לעלות, בארץ נראה לי כל פחית 60-100 שח.

לי אישית ביגלל הבלאק פריידי והמשלוח של החודשיים יצא הרבה פחות.

ליאב,

הפחית נקראת dark grey, חלק מקיט שנקרא gloss kit

כמו שראית זה יותר לכיוון אפור עכבר, או אפילו מזכיר את הגאנמטאל שלהם.. לא לטעמי ביכלל.

בקשר לטקסטורה אתה צודק מאוד, וגם הבנתי ממה היא נגרמה, מקום לא סגור ושכבות לא שמנות מספיק באחרונות.

מבטיח להשתפר:lol:

מה שכן לא בדיוק הבנתי איך משתמשים בגלוס/מטאלייזר כמו שצריך.

הוא לא גורם לשיכבת הבסיס לחזור להיות מימית, וזה מקשה מאוד על הורדת המיסוך, או שיכול להיות שלא ריססתי מספיק מהם כי פחות התחברתי למה שיצא?

אין ספק שיכול להיות מעניין לצבוע את הכל בגרפייט, וזה בטוח משהו שאני אנסה מתישהו.

דרך אגב קניתי את ה endurance לצמיגים בעיקר, אבל שירגע הגשם מבטיח לבדוק אם יש הבדל בין הדיפ קואט לזה מבחינה ויזואלית.

פורסם

הפחיות בארץ עולות משהו כמו 100 שקל ליחידה, מהיבואן אולי 90 אבל אין פה את כל הצבעים לצערי הרב, יש אולי 2 סוגי מטלייזר (כסוף זהוב) כשבארה"ב יש קרוב לעשרות (כחול סגול אדום ומה לא).

פחות התחברתי ל DARK GREY, האנטרסייט הוא היחיד שאהבתי, ואם היה לי כוח וכסף לזרוק הייתי קונה גם את ה COPPER METALIZER שהוא לדעתי הצבע הכי מתאים שקיים ללבן :p

במטלייזר אני עשיתי 2 שכבות עדינות, כנראה שמרססים אותו בצורה קצת יותר מהירה מאשר פלסטידיפ רגיל אבל לי זה יצא בסדר גמור ואהבתי מאוד את התוצאה הסופית.

הפלסטידיפ סלחן בשכבות הראשונות, אם שכבה ראשונה ושניה יצאו לך מעט תפוזיות אפשר לתקן את זה בשכבות הבאות - בצבע הרגיל בפלסטידיפ עושים שכבות כבדות יחסית, לא עוברים מהר עם הפחית אחרת תצא תקסטורה.

חוצמזה אתה השתמשת בראש הרחב יותר ולא ברגיל?

אני משתמש באנדורנס ואוהב את זה מאוד, מראה מבריק בנוסף להכל, לא יודע עד כמה ההגנה כי הוא שומני אז לכן כדאי מאוד לאחר המריחה לנקות עם מטלית (אני נותן לחומר לשבת כמה דק' על הג'נט ואז מנקה עם מטלית את השאריות)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...