Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה לגבי מי שצריך, למשל, SolidWorks או MatLab? האם אלה קיימים וזמינים ללינוקס? חלק נכבד מהקבוצה הקרויה סטונדטים זקוק ל"חלונות" כיון שהתוכנות הדרושות להם מחייבות זאת, והתוכנות או שאינן קימות למערכות הפעלה אחרות, או עולות הון תועפות.

אישית התקנתי אובונטו על מחשב נייד ב-dual boot לפני כמה חודשים, שיחקתי אתו קצת ופסקתי להשתמש. מה לעשות, החלונות 8.1 ובהמשך 10 הרבה יותר נוחות וזורמות. וב-6 המחשבים שפועלים אצלי עם חלונת 10 יש אפס תקלות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני משתמש ב OCTAVE שהיא המקבילה ל MATLAB, תואמת אליה ועובדת מצויין על לינוקס. עשיתי איתה קורס הגשתי עבודות הכל בסדר.

אני מכיר מישהי שעובד עם INKSCAPE בצורה מקצועית במקום התוכנה המקצועית של ADOBE לחלונות (illustrator)

גם ל SOLIDWORKS יש את המקבילות שלה

חלק מהתוכנות המסחריות יש גירסת לינוקס ולאחרות אין אבל תמיד תמצא את המקביל הראוי.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

וקצת מידע בנוגע להתפלגות מערכות הפעלה בעולם (מעודכן יומית)

OP.jpg

52.4 של 7 מול 11.8.

ובהתחשב שכל הארגונים הגדולים משתמשים ב 7, לא יהיה "בקרוב" של הפסקת תמיכה

קובי

:-)

פורסם

אני גם על 7. לא חסר כלום. הכל מהיר ונגיש. לא רואה סיבה לשנות.

במחשב של אחותי זה עם 8. היא גם בסדר אבל היא יותר מדי "סמארטפונית" בשבילי.

אחרי שהתרגלתי ל-8, אני יכול להגיד בפה מלא שאני מעדיף את 7 BY FAR.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...