Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני כמה ימים רכב ב7000 ש"ח

בנסיעה הביתה הבנתי שנפלתי על רמאי.. הק"מ היה עצור ולא זז

בזמן שבדקתי איתו את האוטו לא התסכלתי על הפרט הזה, כמובן שראיתי את המספר שהוא טען אבל לא הסתכלתי לבדוק אם הקילומטראז פועל ובדקתי את שאר הרכב, בנסיעה הייתי מרוכז בדיקות אחרות ולא יחסתי שום חשיבות לצערי לק"מ.

הק"מ עצור לחלוטין ופשוט לא זז

זה גרם לי להתבאס לגמרי מהרכב ( רכב שני )

מה עלי לעשות עכשיו? אשמח לעצות ..

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב נוסע?, תקין מכאנית?, מה זה משנה מה עומד על מד הק"מ, יחסית למחיר הרכב הפרט הזה (לדעתי) שולי.

אין מה לעשות לגבי העסקה,המוכר באותה נשימה יכול לטעון שזה עבד כשרכשת.

כדי לעמוד מה המרחק ההשערתי שהרכב עבר עד היום אולי ניתן להתחבר למחשב או לבדוק קבלות ממוסכים אם קיימות.

פורסם
הרכב נוסע?, תקין מכאנית?, מה זה משנה מה עומד על מד הק"מ, יחסית למחיר הרכב הפרט הזה (לדעתי) שולי.

אין מה לעשות לגבי העסקה,המוכר באותה נשימה יכול לטעון שזה עבד כשרכשת.

כדי לעמוד מה המרחק ההשערתי שהרכב עבר עד היום אולי ניתן להתחבר למחשב או לבדוק קבלות ממוסכים אם קיימות.

מבחינה מכאנית הרכב מעולה תאמת.. ***תאמת = את האמת ***

מה אני עושה בקשר לק"מ איך אני גורם למד לפעול שוב? במידה וארצה למכור את הרכב בעתיד אצטרך לדאוג הרי שהק"מ פועל ..

ועוד 4 חודש נגמר לו הטסט ואצטרך לעשות חדש, יש לק"מ השלכות כלשהם בטסט?

פורסם

על איזה רכב מדובר?( המונה דיגיטלי או מכני)

מכיוון שמתעדים בטסט את מה שרשום במונה אם המספר תואם לטסט הקודם אז תיפסל,אם לא אז תוכל למשוך לשנה הבאה.

פורסם

קנית אוטו ב 7000 שקל. אני מאחל לך שזו התקלה היחידה שיש בו ולא שמת אליה לב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תוכל גם להתקשר אליו ולתעד את השיחה עימו. תשאל מה הוא אומר על כך? מדוע לא עדכן אותך?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יש בידך רישיון רכב?

האם ק"מ שנרשם בזמן הטסט הקודם זהה לנוכחי או יותר נמוך?

אם הוא יותר נמוך, אז התקלה קרתה ב 8 חודשים האחרונים. זה לא כ"כ קריטי.

כמובן רצוי לתקן את זה.

אם הספידומטר עובד, זו ככל הנראה תקלה בלוח שעונים.

פורסם

נפלת על רמאי,מי ישמע.

אפשר לחשוב שקנית מרצדס ואחרי ששילמת נתן לך חיפושית.

כולה ספידומטר,לך למכון ובדוק עלויות תיקון.

בפעם הבאה תבדוק כמו שצריך לפני הקנייה ולא אחריה.

סלע

פורסם

בהרבה מאוד מכוניות בסכום הזה אתה יכול לגלות זיוף קילומטרים. כשקונים מפרטי זה גם יכול לקרות, רימו אותו לפני 5שנים והוא לא עלה על זה..

בעבר נתקלתי ברכב שנמכר כ 180k ובפועל עבר כ500!, הרכב נסע ממש יפה עוד 100 עד שנמכר הלאה אחרי כמה שנים בפרוטות.

אני מקווה שגם אצלך יקרה ככה...

פורסם

תקשיבו הבעיה רצינית .. בא לי אשכרה למות

התסכלתי עכשיו ברישיון הרכב וגיליתי שהק"מ שם מזוייף והמספר יד מזוייף, זיוף לחלוטין וכאילו מודפס מחדש

קשה מאוד לראות את זה אבל כשמסתכלים ממש מקרוב עם אור על זה אפשר לראות שזה מזוייף

אני בשוק אשכרה

מה אני עושה? אפשר לתבוע אותו על דבר כזה? זה עבירה פלילית לכל דבר

אשמח לעזרה כאן ממישהו

אני מרגיש אשכרה אבוד עכשיו

פורסם
מציע שתפיק "כפל רישיון" ותשווה את הפרטים עם הרישיון שאצלך.

במה זה יעזור לי ? הק"מ שכתוב 183 אלף אבל ה1 מזוייף שזה יכול להיות 2 ומעלה , והיד מזוייפת

• תוכן חדש...