Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אין מה להתעסק עם הרכב הנ"ל או עם הבעלים שלו.

הסיפור מאוד פשוט - מדובר בנוכל מקצועי, שקונה רכבים ב-2000 ש"ח, מזייף בקומבינה את המסמכים ומחכה לפראייר שיקנה ב-7000 ש"ח. 2-3 התעסקויות כאלה בחודש ויש לו אחלה פרנסה.

סביר להניח שזה אדם שעל הנייר אין לו שום הכנסה רשמית, ולכן גם אם זה יגיע לבית משפט, גם אם זה יגיע להוצאה לפועל - זה יכול להיגמר בהסדר טיעון של תשלום של 50 ש"ח בחודש למשך 8 שנים.

אז בשביל מה כל זה? תקן את הספידומטר, תקן את הקילומטראז' בחזרה ל-489 אלף, סע על הרכב הזה שנה ואם הוא יסע בלי תקלות, הרווחת. תמכור ב-2000 ש"ח ולהבא תקנה את הרכב שלך בתקציב שבו יש פחות סיכוי ליפול.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רכשתי לפני כמה ימים רכב ב7000 ש"ח

בנסיעה הביתה הבנתי שנפלתי על רמאי.. הק"מ היה עצור ולא זז

בזמן שבדקתי איתו את האוטו לא התסכלתי על הפרט הזה, כמובן שראיתי את המספר שהוא טען אבל לא הסתכלתי לבדוק אם הקילומטראז פועל ובדקתי את שאר הרכב, בנסיעה הייתי מרוכז בדיקות אחרות ולא יחסתי שום חשיבות לצערי לק"מ.

הק"מ עצור לחלוטין ופשוט לא זז

זה גרם לי להתבאס לגמרי מהרכב ( רכב שני )

מה עלי לעשות עכשיו? אשמח לעצות ..

בתור התחלה אנא תעלה לפורום צילום של רישיון הרכב הישן והחדש ללא פרטים מזהים של הבעלים בכדי שנוכל להבין אם הרישיון באמת זיוף.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה בדיוק מה שאני גם מבקש ממנו כבר יומיים. להעלות צילום.

ולך פות"ש :

בכל מקרה, אני חושב שכמות האנרגיה במחשבה שניה לא שווה את ההתעסקות. אלא

אם יש לך זמן וכח להשקיע אז אולי הצדק אותך. וזה בהנחה- כי עד עכשיו שמענו רק את הצד שלך.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)
מבחינה מכאנית הרכב מעולה תאמת.. ***תאמת = את האמת ***

מה אני עושה בקשר לק"מ איך אני גורם למד לפעול שוב? במידה וארצה למכור את הרכב בעתיד אצטרך לדאוג הרי שהק"מ פועל ..

ועוד 4 חודש נגמר לו הטסט ואצטרך לעשות חדש, יש לק"מ השלכות כלשהם בטסט?

שתדע שהתגובות שלך ממש מעצבנות ואומר לך את זה בתור מישהו שמסתכל מהצד על האשכול.

חבר אם קנית רכב ב 7,000 שקל! ואתה אחראי מלא בסכום די מינורי לבדיקת הרכב

זו נטו בעיה שלך שלא בדקת את המד מרחק מטפס בנסיעה או לקחת למכון מורשה כדי לבדוק זאת.

אתה פשוט מוציא תכעס שלך במקום הלא נכון וכעס לא מוצדק, לגבי התיקון אני מנחש שמדובר במד מכאני

לכן ברוב המקרים זה משהו שנותק מאחורה וצריך לפתוח כדי להבין במה מדובר.

אני אישית בחיי נתקלתי בהרבה מקרים כאלה כי את האנשים זה לא מעניין אם הקילומטר טיפס או נשאר אותו דבר

מפאת כך שהרכבים ישנים.

נ.ב העדיפות כרגע היא פשוט להוציא רשיון חדש ולהתסכל מה מד מרחק בטסט האחרון.

עריכה אחרונה על ידי Toxido
פורסם

הזוי על סף המזוכיסטי לראות איך אנשים פה אומרים לו להשלים עם זה שרימו אותו... כאילו 7000 שקל זה גרושים, ויודעים מה? יותר מהכסף רק ההרגשה של המרמה יכולה להטריף. לך עם הנוכל הזה עד הסוף, בין אם זה בתביעה ואם זה במשטרה, אל תתן לעצמך תירוצים כדי להרגיש שזה בסדר, רק אחרי שתמצה את כל האפשרויות להחזיר לעצמך את הכסף ולא תצליח? תשאיר את הרכב אצלך אבל בידיעה שעשית הכל.

פורסם
הזוי על סף המזוכיסטי לראות איך אנשים פה אומרים לו להשלים עם זה שרימו אותו... כאילו 7000 שקל זה גרושים' date=' ויודעים מה? יותר מהכסף רק ההרגשה של המרמה יכולה להטריף. לך עם הנוכל הזה עד הסוף, בין אם זה בתביעה ואם זה במשטרה, אל תתן לעצמך תירוצים כדי להרגיש שזה בסדר, רק אחרי שתמצה את כל האפשרויות להחזיר לעצמך את הכסף ולא תצליח? תשאיר את הרכב אצלך אבל בידיעה שעשית הכל.[/quote']

כי האפשרות להסתבך עם עבריין, כי אם יפנה למשטרה בכלל יקחו שנים עד שיקבל את הכסף, וכי צדק לרוב לא נעשה בבית המשפט.

כן כדאי לנסות, רק לקחת בחשבון ששום דבר פה לא טרוויאלי ומיידי, שזה יכול להיות גם לא נעים.

פורסם

שינויים בפסיכומטרי היום עבירה פלילית. לכן חובה להתלונן במשטרה, אחרת תחשוף את עצמך לסכנה שיאשימו אותך במעשה הזה

פורסם
שתדע שהתגובות שלך ממש מעצבנות ואומר לך את זה בתור מישהו שמסתכל מהצד על האשכול.

חבר אם קנית רכב ב 7,000 שקל! ואתה אחראי מלא בסכום די מינורי לבדיקת הרכב

זו נטו בעיה שלך שלא בדקת את המד מרחק מטפס בנסיעה או לקחת למכון מורשה כדי לבדוק זאת.

אתה פשוט מוציא תכעס שלך במקום הלא נכון וכעס לא מוצדק, לגבי התיקון אני מנחש שמדובר במד מכאני

לכן ברוב המקרים זה משהו שנותק מאחורה וצריך לפתוח כדי להבין במה מדובר.

אני אישית בחיי נתקלתי בהרבה מקרים כאלה כי את האנשים זה לא מעניין אם הקילומטר טיפס או נשאר אותו דבר

מפאת כך שהרכבים ישנים.

נ.ב העדיפות כרגע היא פשוט להוציא רשיון חדש ולהתסכל מה מד מרחק בטסט האחרון.

אולי בג'ונגל אלה החוקים.

בעולם עם בני אדם, מי שרימו אותו לא אשם מכיוון שלא בדק מספיק טוב, אלא הרמאי אשם. נכון שכדאי לבדוק, אבל לומר "בעיה שלך" על מקרה של זיוף מסמכים??

פורסם

זה הסיבה שטני לא מתקרב ליד שניה... רק חדש... נכוותי פעם אחץ מנוכל שאמנם לא זייף מסמכים וקילומטרז' אך הסתיר תקלות ואת זה שהאוטו יד 2 ולא יד 1 - גיליתי בהעברת הבעלות שהרכב נרשם על בנו של המוכר יומיים לאחר הביקור הראשון שלי, יום לפני הבדיקה ויום לפני שבאתי לראות את הרכב הוא מחק תקלה ברכב וכידוע מכוני בדיקה לא לוקחים אחריות על אלקטרוניקה - בדקתי מטעמי וגיליתי שאכן היו מחיקות של התקלה בדיוק לפני שבאתי לראות והבדיקה, מה שהשאיר אותי עם ממיר קטליטי סתום, רדיאטור סדוק (שתוקן זמנית בצורה הכי חאפרית שיש) וחיישן vvt תקול (שהקשה על ההתנעה ברכב כשעמד מעל שעה)

יצאתי עליו והוא החזיר לי 2000 שח, בכל מקרה די סבלתי מהרכב, מאז לא קונה יותר יד שניה - סוזוקי sx4 2008

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק. ומה יהיה כשהוא ירצה למכור את הרכב, ישקר לקונה כמו הנוכל שמכר לו?

נכון שהוא היה צריך לבדוק יותר טוב לפני הקניה אבל הכי קל להיות חכמולוג באינטרנט. כולנו טועים לפעמים ואם אפשר לתקן את המעוות, אז למה לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכון שאמרתי מקודם שאם זו התקלה היחידה עדיף לספוג את "המכה" ולהמשיך ליסוע אך לא תיארתי לעצמי שהנתונים יהיו כאלו חמורים ולדעתי אי אפשר להתעלם מחומרתם.

פה לא מדובר על איזה מוכר שהסתיר תקלה כלשהי, פה מדובר על מרמה מכוונת כלפי קונה הרכב וזיוף של נתונים.

לכן אני הייתי פועל בכל האמצעים ברשותי כדי למצות עם המוכר את הדין.

אם אין לך כוח להתעסק בזה ואתה רוצה להעיף ממך את העניין הזה מהר מעליך אז תנסה למכור אותו בכל דרך אפשרית. ויש היום המון דרכים להיפטר מרכב (טרייד אין, פירוק וכו)

לגבי ההפסד הכספי, זו שאלה שתצטרך לשאול את עצמך, אם אתה מוכן לספוג את ההפסד או להילחם ולתבוע אותו.

פורסם
הזוי על סף המזוכיסטי לראות איך אנשים פה אומרים לו להשלים עם זה שרימו אותו... כאילו 7000 שקל זה גרושים' date=' ויודעים מה? יותר מהכסף רק ההרגשה של המרמה יכולה להטריף. לך עם הנוכל הזה עד הסוף, בין אם זה בתביעה ואם זה במשטרה, אל תתן לעצמך תירוצים כדי להרגיש שזה בסדר, רק אחרי שתמצה את כל האפשרויות להחזיר לעצמך את הכסף ולא תצליח? תשאיר את הרכב אצלך אבל בידיעה שעשית הכל.[/quote']

7000 ש"ח זה לא גרושים אבל זה גם לא סכום פסיכי.

עכשיו תשקלל בפנים את העלויות של המשפט, ימי עבודה מבוזבזים, התעסקות עם הוצאה לפועל - ובסוף עוד אפשר לקבל הסדר פשרה של 50 ש"ח בחודש ל-10 שנים.

רכב ממוצע מאבד 7000 ש"ח מערכו מדי שנה על הכביש - ככה שאם הרכב יהיה טוב במשך שנה, שנה וקצת - ואח"כ יימכר ב-2000 ש"ח, הוא עשה את העבודה וזה הכל.

פורסם
שינויים בפסיכומטרי היום עבירה פלילית. לכן חובה להתלונן במשטרה, אחרת תחשוף את עצמך לסכנה שיאשימו אותך במעשה הזה

מדובר בהונאת האמרגן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...