Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי כפל רישיון .. היד של הרכב היא 9 הוא טען שהיא 4 וככה רשום ברישיון שלו

הק"מ 489 אלף לשנת 2015 הוא טעם שהק"מ 203 כמו שהוא תקוע במונה

דיברתי איתו והוא לא מוכן לבטל את העיסקה

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באיזה רכב ובאיזו שנה מדובר?

תבע אותו בתביעות קטנות - השופטים מתים על חכמולוגים כאלה ומשיבים להם כגמולם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רמאי מסריח. אני מקווה שאכן ישתלם לך לתבוע אותו בתביעות קטנות, במיוחד כשעכשיו יש לך הוכחות חותכות - רישיון מזוייף מול המקור.

אם אני לא טועה, זיוף הרישיון זה עברה פלילית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחר אני נוסע למשטרה להגיש תלונה ולברר איתם מה לעשות הלאה ובמקרה ואי אפשר לעשות דרכם ביטול עסקה אני אפנה לעורך דין

לפי מה שהבנתי במקרה של ניצחון במשפט התשלום על העורך דין חל עליו, אני צודק?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בבית משפט לתביעות קטנות לא צריך עורך דין. זה אתה והרמאי מול שופט.

תקרא את זה ותבין יותר את המצב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מחר אני נוסע למשטרה להגיש תלונה ולברר איתם מה לעשות הלאה ובמקרה ואי אפשר לעשות דרכם ביטול עסקה אני אפנה לעורך דין

לפי מה שהבנתי במקרה של ניצחון במשפט התשלום על העורך דין חל עליו, אני צודק?

בתביעות קטנות זה הרבה יותר פשוט. תבע ממנו את סכום העסקה + עוד כמה אלפים עוגמת נפש - בלי לפרנס עורכי דין.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

היי,

לצערנו באמת יש הרבה נוכלות בתחום הרכב. נפלת על אחד כזה שאני מניח שזה המקצוע שלו. אף אדם נורמטיבי לא יעסוק בזיופים ברמה שתארת בשביל כמה אלפי שקלים.

תראה בזה שכר לימוד.

בקשר לבית משפט - אני מציע לך לאסוף בצורה מסודרת את כל החומר שיש בידך - רשיון שקיבלת מהמוכר וכן הוכחה שיש בידך לזיוף, פרטים מדויקים של המוכר, תאריכים שונים - העברת בעלות, שיחת טלפון שקימת להבהרת המצב, וכן הקלטות של שיחות אם יש לך.

כל זה יעזור לך בבית משפט לתביעות קטנות כפי שאמרו לך כאן.

בהצלחה!

עופר

פורסם

תתקשר אליו, וכמובן תקליט את השיחה. תודיע לו שאם הוא לא מבטל את העיסקה אתה מגיש נגדו תלונה

במשטרה על זיוף מסמכים ומרמה, ואח"כ תובע אותו בתיעות קטנות. יכול להיות שהוא "ישתכנע" ויבוא

לבטל את העיסקה.

אם הוא נשאר בשלו, גש למשטרה, תגיש תלונה על מרמה וזיוף מסמכים. כמו כן כמו שכתבו לך כאן,

תאסוף את כל החומר שיש לך, כתוב כתב תביעה מסודר, בו אתה מתאר את המקרה בצורה טובה,

צרף צילומים של הראיות שיש בידך, ותבע בתביעות קטנות. יכול להיות שעם קבלת התביעה הוא יפנה

אליך כדי להגיע להסדר.

קח בחשבון שיכול להיות שזה אחד שכל החיים שלו מעוקלים, ואז לא יעזור לך כלום, כי גם אם תזכה

לא יהיה לך ממי ואיך לגבות את הכסף. תלונה אני הייתי מגיש בכל מקרה.

פורסם

תביעות קטנות ובלי עורך דין זה הכי טוב.

במיוחד במקרים כאלו שהם די CLEAR CUT (ברורים מאוד) השופטים בקלות מזהים מי הנוכל ומי האזרח התמים שנפל בפח.

תאסוף מסמכים, תקליט אותו פעם אחת, תן לו צ'אנס לבטל עיסקה ולהחזיר לך את הכסף בתוך מספר ימים (שלא ישחק וימשוך אותך סתם). לא הולך, תלונה במשטרה ותביעות קטנות.

בהצלחה.

פורסם

אי אפשר לתבוע בתביעות קטנות אם מתלוננים במשטרה - במקרה כזה הוא יוכל לתבוע רק כשיסתיים ההליך הפלילי. לכן יש לפנות לתביעות קטנטת בלבד.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תתארו שפותח השרשור היה ראש ארגון פשע, הנוכל הזה היה מבין כנראה למה אסור להיות נוכל.

גועל נפש.

מאחל לך בהצלחה בכל מה שתעשה עם זה ואל תוותר.

ובוקי , נכון שאמרת שמה יעזור אם יהיה לבחור תיק פלילי - האוטו עדיין יישאר אצלו, אבל בוא נגיד שבנאדם שיש לו רישום פלילי זה לא גן עדן בשום תחום בחיים בלשון המעטה.

פורסם

לפנות ישר לתביעות קטנות, בתלונה תטפל אחכ, לאפס כזה בטוח כבר יש תיק אחד או שניים, רק כסף זה מה שמכאיב להם.

אם תצטרך ייעוץ כלשהו תוכל לפנות אלי בפרטי.

ד"א בזמן הרכישה הולכים לדואר להעברת בעלות, לא ? אין שם בדיקה של הטפסים לעומת הפרטים שמופיעים בצג המחשב?

פורסם

אתה צריך להניח כמה דברים שאף אחד לא כתב פה -

שכנראה האיש לא עשה את זה בפעם הראשונה,

יתכן שהוא מוכר במשטרה,

יתכן ויש לו רישום פלילי ומעבר,

יתכן וייאיים עליך.

תנסה לבטל את העסקה,

אתה חייב להקליט את השיחה ושהשיחה תהיה בנוכחות אדם נוסף.

אני מניח שהרכב לא על שמו ושהוא סוחר למעשה, הוא הציג את עצמו כבעלים?

• תוכן חדש...