Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי דואג יותר ממצב הרכב מאשר ממה שמודפס על דף כזה או אחר.

בדוק שהרכב בטיחותי לנסיעה ולא מרותך מ3 רכבים אחרים.

יום טוב גם לך

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גש למכון רישוי ובדוק את אמינות הפרטים, במידה ומשהו הכי קטן לא נכון, יש לך את הפרטים של המוכר מהעברת הבעלות, גש למשטרה עם מכתב ממכון הרישוי שיש פרטים שקריים ברישיון הרכב.

פורסם

קודם תירגע חבר - זה לא סוף העולם.

האם תוכל להעלות צילום של הרישיון רכב, בטשטוש פרטים אישים מזהים שלך?

כמו כן נשמח אם תעלה צילום של מד הקילומטראז' ברכב שלך.

יהיה יותר קל לראות ולהבין מה כוונתך.

כמו כן לפני שקופצים להאשימו בעבירות פליליות וזיופים צריך להבין מה קורה כאן והאם יש עוד ליקוי/ים חמור/ים. מדובר כאן בתקלה זניחה ולכן אל תתרגש אחי - והאמן לי אני יודע שבשבילך הרכב שרכשת הוא המקס' שיכולת להשקיע וזה כל מה שיש לך. כתבת שאתה מרגיש אבוד - הכל בסדר, אתה חי ונושם :-)

נשמח אם תשתף אותנו בתמונות - אל תשכח לטשטש פרטים אישים.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
קודם תירגע חבר - זה לא סוף העולם.

האם תוכל להעלות צילום של הרישיון רכב, בטשטוש פרטים אישים מזהים שלך?

כמו כן נשמח אם תעלה צילום של מד הקילומטראז' ברכב שלך.

יהיה יותר קל לראות ולהבין מה כוונתך.

כמו כן לפני שקופצים להאשימו בעבירות פליליות וזיופים צריך להבין מה קורה כאן והאם יש עוד ליקוי/ים חמור/ים. מדובר כאן בתקלה זניחה ולכן אל תתרגש אחי - והאמן לי אני יודע שבשבילך הרכב שרכשת הוא המקס' שיכולת להשקיע וזה כל מה שיש לך. כתבת שאתה מרגיש אבוד - הכל בסדר, אתה חי ונושם :-)

נשמח אם תשתף אותנו בתמונות - אל תשכח לטשטש פרטים אישים.

אין לי אפשרות לצלם עכשיו (אני מהמחשב והפלאפון בתיקון) אבל אני אוסיף תמונה מחר

וכן אתה צודק.. זה המקסימום שיכולתי להשקיע וזה באמת מרגיש לי סוף העולם כשאני יודע שהלך לי הכסף..

בכל מקרה

אין ממש מה לא להבין

הק"מ והיד ברישיון הרכב כאילו מודפסים מחדש אני בספק אם יהיה אפשר לראות את זה בתצלום אבל כשמסתכלים על זה בבירור רואים מספר מזוייף לחלוטין (כתב שונה ולא במקום )

הק"מ ברכב לא זז, עומד על 204, ברישיון הרכב כתוב 183 אלף אבל הסיפרה 1 שונה לחלוטין ומזוייפת

פורסם

גש לעמדה של משרד הרישוי בסופר פארם ותוציא רישיון חדש. מה שכתוב שם זה מה שבתוקף.

בכל מקרה, רכב מעפן של 7000 ש"ח - אין שום משמעות לקילומטראז' או למספר הידיים. הדבר היחידי שתקף זה המצב המכני שבו הרכב נמצא והאם הרכב עבר תאונות בעבר.

אם בדקת את הרכב והוא נמצא לשביעות רצונך, אז סע לשלום ותהנה ממנו.

פורסם

רישיונות שמודפסים בעמדות רישוי אוטומטיות בסניפי סופרפארם לפעמים יוצאים עם הדפסה ב offset רציני כלומר ההדפסה לא בדיוק במשבצות אלא בורחת למעלה או למטה. כמו כן זו מדפסתת לייזר רגילה שאולי לא הייתה במייטבה.

גש לסניף סופרפארם שיש בו עמדה כזאת (רשימת סניפים יש באימטרנט) ותוציא כפל רישיון. עולה 10 שקלים. אפשרי רק אם יש לך כרטיס אשראי והוא על אותו שם כמו שרשום הרישיון רכב.

תראה בתור התחלה איזה פרטים מופיעים בו. אפשר להוציא. במוסף דף מידע אודות הרכב כולל מספר בעלויות (עוד 10 שקלים).

פורסם

רישיון עדיין לא על שמי ככה שאני לא יכול לעשות את זה בסופר פארם

אני לא מעוניין להשאר עם הרכב, מה האופציות שלי? במידה ואני מוציא כפל רישיון והק"מ הוא מעל 300 לדוגמא, הסיכוי שלי למכור אותו הוא אפסי..

פורסם

תמיד תוכל למכור אותו לפירוק תמורות כמה מאות שקלים (ואולי גם אלפים) - תלוי מה מידת הסחירות של הרכב.

תעמיד אותו כמה שבועות והמדבקות יצוצו על הרכב.

פורסם

החיים זה בית ספר. תמיד לומדים.

תעשה מה שהציעו לך כאן מעליי ונוכל להוית חכמים יותר לפני שאתה קובע עובדות.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
רישיון עדיין לא על שמי ככה שאני לא יכול לעשות את זה בסופר פארם

אם ביצעת העברת בעלות על שמך, אז אתה יכול להוציא כפל רישיון.

אם תצליח להוכיח זיוף פרטים אפשר לבטל את העסקה דרך בית משפט. אבל זה הרבה טרחה.

פורסם (נערך)

אני יכול להגיד לך בתור אחד שגם רכש לאחרונה רכב בסכום דומה שמי שאמר לך שאם הק"מ זו הבעיה היחידה ברכב אז לא רק שלא דפקו אותך אז הרווחת!

לי אישית עלה 3000 שח לעשות יישור קו לרכב שלי ואני מניח _במידה וזו התקלה היחידה) שלך יעלה פחות.

לך למשרד הרישוי, ברר כמה ק"מ הרכב עשה רק בשביל השקט הנפשי שלך וסע לשלום.

גם עם הרכב עשה מעל 200 זה לא נורא לרכב כזה, העיקר שהוא נוסע.

לדעתי להתעסק עכשיו עם בתי משפט והעלויות הכרוכות בכך לרכב בסכום כזה הוא מיותר מאד.

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם

על איזה רכב מדובר? שנה דגם, תת דגם, נפח מנוע וכו....

תבקש ממשרד הרישוי לשלוח לך כפל רשיון נהיגה.

לאחר כל אלה תתקשר אל המוכר ותקליט את השיחה.

בהצלחה. כשתרצה למכור את הרכב אני מאמין שבתור ברזל תרוויח על יותר (הכוונה עוד מספר שנים)

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

מה זה יעזור אם יהיה לו תיק פלילי?

הרי האוטו ישאר בידי הקונה.

אם אין שיתוף פעולה של המוכר שמוכן להחזיר את הכסף ולקחת את האוטו בחזרה, אז

לבטל עסקה אפשר רק דרך בית משפט, לא מכיר דרך אחרת.

• תוכן חדש...