Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוקי דארווין זה טוב ויפה, אבל אם הוא ימות או ייפצע זה יעלה הרבה כסף לי, לך ולכל אחד אחר שמשלם ביטוח חובה. לי אין שום בעיה עם ביטוח חובת חגירה וחובת חבישת קסדה, בתנאי שאותו אחד מוותר על פניה לביטוח חובה בשם עצמו ובשם כל מי שלא חגור/חובש קסדה ברכב/אופנוע שלו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מובילאיי לא אמור להתריע אם אתה מאותת, זה אמור להתריע אם אתה חותך נתיב בלי לאותת (זה מחובר ל CAN ברכב).

למה בלהעליב, הוא לא חותך, הוא "מזגזג"!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני נוסע עם מובילאיי כמעט 8 חודשים, ושמח על כל דקה שזה אצלי.

אין אצלי יותר מעבר נתיב בלי איתות (גם קודם כמעט לא היה, אבל בכל זאת), אין להתקרב יותר מדי לרכב קדימה בטעות, ומי מדבר על מצבים רבים שזה מציל אותך?!

נסיעה בפקק על 10 קמ"ש, הורדת לשניה את העיניים בשביל להחליף דיסק במערכת או לראות מי הנהג ברכב הסמוך, ואופס, נשיקה לרכב שלפניך.

פורסם (נערך)
חוקי דארווין זה טוב ויפה, אבל אם הוא ימות או ייפצע זה יעלה הרבה כסף לי, לך ולכל אחד אחר שמשלם ביטוח חובה. לי אין שום בעיה עם ביטוח חובת חגירה וחובת חבישת קסדה, בתנאי שאותו אחד מוותר על פניה לביטוח חובה בשם עצמו ובשם כל מי שלא חגור/חובש קסדה ברכב/אופנוע שלו.

ואני מוסיף:

רוב ההתנגשויות הן לא עם עץ או חומה אלא עם משתמש דרך אחר. בכל מצב כזה עם נפגעים, יש הגיון בלנסות לצמצם את כמות הנפגעים בזירה כך שכוחות ההצלה יבצעו את עבודתם על הצד הטוב ביותר וגם כך שאלו שלא נפגעו יוכלו להציע עזרה לזולתם.

חבר כמו פותח השרשור שיהיה מעורב בהתנגשות עם מספר נפגעים, לא יהיה חגור, וייפצע פציעות קשות או קטלניות, לא יוכל להגיש עזרה לנפגעים אחרים וכן ידרוש סיוע רפואי על חשבון הנפגעים האחרים.

ושלא נתחיל לצלול להשפעות של הרוגים כאלו על כלכלה (אבדן כוח אדם) וגם לא על מצב שבו הם שורדים את ההתנגשות אך נותרים בעלי מום חלילה.

אין להתקרב יותר מדי לרכב קדימה בטעות.

על כמה מכוונת התרעת המרחק אצלך? ברירת המחדל של המערכת היא כולו 0.8 שניות מסכנות. אתה צריך לכל הפחות 1.5 שניות כדי להיות בטוח.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אני נוסע עם מובילאיי כמעט 8 חודשים, ושמח על כל דקה שזה אצלי.

נסיעה בפקק על 10 קמ"ש, הורדת לשניה את העיניים בשביל להחליף דיסק במערכת או לראות מי הנהג ברכב הסמוך, ואופס, נשיקה לרכב שלפניך.

יאללה יאללה, "להחליף דיסק במערכת" עאלק. כל הפקק את מתכתב עם המאהבת. על מי אתה מנסה לעבוד?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודות לכל מי שעזר, היום הזמנתי שני אבזמים חמודים עם סמל מיצובישי, לי ולזה שלידי, תוקעים את זה שם לצמיתות ומשתחררים מהדבר המעצבן הזה סוף סוף. חסל צפצופים מלחיצים ומעצבנים, נסיעה חופשית ומאושרת בלי חגורה ובלי כאבי בטן...

Screenshot_2016-02-15-10-50-47.jpg

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
תודות לכל מי שעזר, היום הזמנתי שני אבזמים חמודים עם סמל מיצובישי, לי ולזה שלידי, תוקעים את זה שם לצמיתות ומשתחררים מהדבר המעצבן הזה סוף סוף. חסל צפצופים מלחיצים ומעצבנים, נסיעה חופשית ומאושרת בלי חגורה ובלי כאבי בטן...

[ATTACH=CONFIG]451560[/ATTACH]

חבל מאוד שככה אתה מתייחס לבטיחות שלך ושל אחרים.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

למרבה הצער המשטרה לא תעיף אותו מהכביש. מה שכן, במקרה של תאונה השרשור הזה ישמש את חברת הביטוח ככלי להתנער מתשלום :wink:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ההצדקה היחידה למוצר הזה הוא למושב ליד הנהג, אם מניחים עליו תיק או משהו.

אבל אתה הזמנת גם אחד בשביל עצמך...

בן אדם שמתעופף דרך שמשת הרכב שלו עלול להיות מסוכן גם לאחרים!

פורסם
למרבה הצער המשטרה לא תעיף אותו מהכביש. מה שכן, במקרה של תאונה השרשור הזה ישמש את חברת הביטוח ככלי להתנער מתשלום :wink:

רומן,

תרשה לי שניה להשתמש בשרותיך המשפטים (למרות שלא מדובר בתחום ההתמחות שלך), חוקר מגיע לתאונת דרכים קטלנית, הנהג פצוע, הנוסע שלידו הרוג, רואה את שני האבזמים האלה תקועים במקום חגורה, האם יש מקום לכתב אישום פלילי על הריגה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי חבר שיותר בקיא ממני בתחום הרלוונטי, לא מן הנמנע.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...