Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אמש נסעתי בכביש החוף באמצע הליל, הWAZE היה דלוק לכן נסעתי רגוע יחסית במהירות מופרזת. היה עוד רכב איתי, שקילומטר או שניים לפני מה שעומד להתרחש הוריד מהירות במעט כך שאני הייתי קדימה. הייתה גם משאית אך כנראה הייתה הרבה יותר מאחורה, כאשר אני קולט, מאוחר מדי, רכב עומד בשטח הפרדה של המחלף, עם הפגוש הקדמי ממש קרוב לכביש המהיר עצמו. האטתי מאוחר מדי. שום זכר בWAZE.

1. למה הWAZEלא התריע? (נראה לי שאני יודע הסיבה אך שואל ליתר בטחון).

2. האם עצם הימצאות רכב נוסף אשר היה מאחורי אך בנתיב האמצעי, יכולה לשמור אותי מהמתרחש?

עצרה אותי שוטרת יפה, ניסיתי להכחיש כמו שאחי לימד אבל היא שלפה מיד את מכמונת המהירות המצביעה על 131 קמש. היא שאלה אם יש לי משהו להגיד ואמרתי שאין. אבי טוען שאם הייתי אומר שאני מצטער לא היו רושמים דו"ח (גם שאלו אם עברי התעבורתי נקי והוא נקי).

3. האם טענת אבי נכונה?

4. באם היה לי מצלמת דרך (שזה כלי טוב גם שהיה מאפשר לי לבדוק האם היה אפשר להבחין לפני כן בניידת) האם היה אפשר להאשים האשמת נגד כלפי הניידת שעמדה בצורה מסוכנת?

חוץ מלנסוע לאט מה אפשר לעשות? משבשי ראדר זה לא חוקי נכון? וגלאי מכמונות, שווה לקנות? או שזה כל הזמן חתול ועכבר עם המשטרה כי הם ישכללו משהו שיערים על גלאי מכמונות, יצא גלאי יותר טוב ואז שוב המשטרה תערים עליו וחוזר חלילה? מה עם משבשי ראדר שמוסווים כמשהו אחר?

5. בהנחה שהWAZE פחות מתעדכן בלילה, האם בטוח יותר לנסוע מהר באור יום בשעות שיש רכבים רבים בכביש?

6. בדוח נרשמה מהירות הנמוכה ב5 קמש מהמהירות שצוינה בגלאי, מטעמי חוסר דיוק?

7. האם לניידות מותר לעמוד כך על שטחי הפרדה אחרי מחלף, בין הכביש עצמו לנתיב שמתחבר אליו?

עריכה- הערה- קראתי פה כתבה על זה וכתוב שצריך לדאוג שיצוין בדו"ח שהיו עוד רכבים איתי בכביש במידה והיו. מאוחר מדי?

עריכה אחרונה על ידי hochdorf
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפעמים גם נתפסים. זה חלק מלקיחת הסיכון.

ה- waze לא התריע כי המערכת בנויה על שיתוף מידע בין משתמשים.

אם משתמש אחר לא התריע על כך- לא תקבל התרעה אצלך.

בנוסף נשמע שהניידת הייתה סמויה כנראה, מה שלא כל אחד יודע לזהות.

יכול להיות שציוד מיגון נוסף היה עוזר לך במקרה כזה, אבל אני לא בטוח.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

וויז זה לא תחליף לא לצ'יטה ולא לוולנטיין.

אם אתה נוסע מהר תצטייד באמצעים המתאימים.

וויז זו תוכנת ניווט סה טו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

קודם כל מצטער לשמוע על החוויה שלך,

1- waze לא תמיד מעודכן - תלוי באנשים שמעדכנים ובלילה כניראה או שלא עברו הרבה אנשים כמו ביום, ולא שלחו התראה ולכן עברת את החוויה. (אתה הוספת את ההתראה אחרי שנתפסת?)

2- אם יש מכונית שקרובה אליך מאד/מסתירה אותך כן זה היה יכול לעזור

3 - יכול להיות, אותי זה היציל בכביש הערבה אחרי שהשוטר בדק וראה שאין לי עברות כלל מיום הוצאת הרישיון

4 - אין קשר בין מצלמת דרך לזה שנתפסת, וזה לא יכול היה לעזור.

מצלמות דרך טובות כנגד עברות ששוטר למשל אומר שלא עצרת בעצור או חצית פס הפרדה ושמצלמת הדרך מראה משהו שסותר

5- וודאי שביום עדיף שי יש הרבה יותר מדווחים

ולהתגונן - וולנטיין כנגד לייזר (לא תמיד עוזר אבל מינימום הכרחי)

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם (נערך)

ככל הנראה באזור של נתניה על כביש החוף.

מהם אחוזי ההצלחה של וולנטיין ואלו של צ'יטה?

(וכאמור תתייחסו לעריכה שנוספה קצת מאוחר).

+אני לא דיווחתי על הניידת. חששתי שאצל השוטרים הוויז גם פועל וזה עלול היה לעצבן אותם.

ולמה מצלמת דרך לא הייתה עוזרת במידה וניידת לא עומדת תקין על הכביש? האזרח הקטן לא יכול לעשות עם זה כלום?

האם שווה לי לבקש להישפט?

עריכה אחרונה על ידי hochdorf
פורסם
אמש נסעתי בכביש החוף באמצע הליל, הWAZE היה דלוק לכן נסעתי רגוע יחסית במהירות מופרזת.

מה השאלה בכלל?

נסעת במהירות מופרזת בכביש שכנראה מותר שם 100.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
...היא שלפה מיד את מכמונת המהירות המצביעה על 131 קמש.

לייזר או דבורה? (סתם סקרן)

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

אם "שלפה" אני משער שממל"ז. ולנטיין מחובר לדש ומי שרוצה לראות מגיע לניידת.

בלילות חגיגה בכביש החוף: החל מווינגייט ועד זכרון, ראיתי ניידות בכל השתלבות מחלף.

הנשק הראשון נגד ממל"ז הוא ערנות. זה נשק מעולה נגד כל סכנה בכביש, אבל גם נגד אוכפי החוק.

בנוסף, אם אי פעם בחיי הייתי נוסע במהירות גבוהה מהמותר, אז כל רכב שיש בשוליים היה מהווה סיבה להאטה.

ולנטיין מעולה נגד דבורה, אבל פחות יעיל נגד ממל"ז. נגד מה שעצר אותך זה בעיקר ערנות.

בכביש שאני לא מכיר, או בכביש שאני מכיר ויש שם ניידות, אני לא נוסע במהירות שלילה בלילות [ובכלל אני תמיד נוסע 85]. בלילות כבישים ריקים, נהגים משועממים וזה הלחם והחמאה של אוכפי מהירות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
עצרה אותי שוטרת יפה, ניסיתי להכחיש כמו שאחי לימד אבל היא שלפה מיד את...

אם אתה מתכוון להשפט, אני בטוח שהשופט יעצור את הדיון איפה שעצרתי את הציטוט

;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איזה בזבוז של ביטים. עברת עבירת תנועה, אתה אפילו מודה שנסעת במהירות מופרזת, DEAL WITH IT! מה אתה מחפש עכשיו להאשים את השוטרת שהעמידה את הניידת ככה וככה? אולי אתה רוצה לתבוע גם את WAZE שלא התריע? תהיה בטוח שהיא לא רוצה למות ובטח ובטח שלא לגרום למישהו אחר למות.

אין לך קייס פה, השופט יתפוצץ לך מצחוק בפנים ויגרום לך לשלם עוד על בזבוז הזמן.

שלם את הקנס, קנה וולנטיין וצ'יטה ותהיה ערני אם אתה נוסע במהירויות כאלה.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

חוץ מלנסוע לאט מה אפשר לעשות?[...]האם בטוח יותר לנסוע מהר באור יום בשעות שיש רכבים רבים בכביש?

עצוב שהמשמעות של "בטוח" כיום היא של הישמרות מפני מכמונות מהירות ולא מפני מפגש עם עצם דומם או משתמש דרך אחר...

בכל אופן, בשתי המשמעויות בטוח יותר לנסוע "מהר" (וזכור שלא מדובר בדרך מהירה!) בשעות היום, בהנחה כמובן שמצב התנועה מאפשר...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
1. למה הWAZEלא התריע? (נראה לי שאני יודע הסיבה אך שואל ליתר בטחון).

כי השוטרים בניידת לא דיווחו ב-Waze על המארב.

עצרה אותי שוטרת יפה, ניסיתי להכחיש כמו שאחי לימד אבל היא שלפה מיד את מכמונת המהירות המצביעה על 131 קמש. היא שאלה אם יש לי משהו להגיד ואמרתי שאין. אבי טוען שאם הייתי אומר שאני מצטער לא היו רושמים דו"ח (גם שאלו אם עברי התעבורתי נקי והוא נקי).

3. האם טענת אבי נכונה?

רק אם אתה יפה כמוני יוותרו לך.

4. באם היה לי מצלמת דרך (שזה כלי טוב גם שהיה מאפשר לי לבדוק האם היה אפשר להבחין לפני כן בניידת) האם היה אפשר להאשים האשמת נגד כלפי הניידת שעמדה בצורה מסוכנת?

אתה יכול להגיש תלונה.

איך זה עוזר לך?

חוץ מלנסוע לאט מה אפשר לעשות?

עשה חיפוש בפורום אחרי גלאי רדאר, משבשים וכו'.

5. בהנחה שהWAZE פחות מתעדכן בלילה, האם בטוח יותר לנסוע מהר באור יום בשעות שיש רכבים רבים בכביש?

מן הסתם.

אתה רוצה לבנות על זה?

6. בדוח נרשמה מהירות הנמוכה ב5 קמש מהמהירות שצוינה בגלאי, מטעמי חוסר דיוק?

מחוייב מפסיקת בתי המשפט בעניין.

7. האם לניידות מותר לעמוד כך על שטחי הפרדה אחרי מחלף, בין הכביש עצמו לנתיב שמתחבר אליו?

שוב, ואם לא, איך זה עוזר לך?

7עריכה- הערה- קראתי פה כתבה על זה וכתוב שצריך לדאוג שיצוין בדו"ח שהיו עוד רכבים איתי בכביש במידה והיו. מאוחר מדי?

כן.

ולא היה עוזר לך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...