Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או בקיצור - איפה המהגרים הפכו את המקום לפחות נעים? ואנא -רק מניסיון.

חברה שלנו חזרה מבריסל, אמרה שלא חוזרת לשם יותר, ושלא נעים להסתובב לבד ברחובות.

מה קורה במינכן? בנירנברג? בזלצבורג?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
משתלב יפה בנוף החדש של אירופה.

כאחד שגר בסביבה ומכיר את הנוף אני מבין שהוא בלונדיני, חטוב וגבוה ?

אל תאמינו לכותרות ב YNET ורוטר. באמת.

לפני די הרבה חודשים בשיאה של אופנת ה "מסוכן להראות סימנים שאתה יהודי באירופה" כמה ישראלים ויהודים ערכו נסוי והסתובבו בסטוקהולם כשהם לובשים סממנים יהודיים- כיפה, מגן דויד וכו. אבל הם לא עיתונאים ולא חיפשו סקופים ופשוט חיו את החיים שלהם והסתובבו במקומות שהם רגילים אליהם. הם לא הצליחו לסחוט אפילו קללה.

כן, יש קבצנים מרומניה (AKA צוענים) ויש שכונות שעדיף לא להכנס אליהן גם אם אתה שוודי ויש פשעים שמבוצעים על ידי מהגרים אבל עדיין אני מעדיף את שוודיה על ישראל כשהילדים שלי צריכים ללכת לבד לחברים בשעה חשוכה (פחות או יותר כל היום בשיא החורף).

פורסם

אותי לא צריך לשכנע. אני מסתובב באירופה חופשי ומרגיש מאוד בטוח (גם במקומות כמו גרמניה). גם אחרי כל גל ההגירה הזה עדיין אחוז המוסלמים שם קטן משמעותית מאחוז המוסלמים בארץ וזה לפני שבכלל התייחסנו לזה שמוסלמי לא בהכרח אנטי ישראלי או מחבל.

אישית תמיד מעדיף את ישראל כי זה הבית שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון לנובמבר האחרון אין שום בעיה.

אני רק מחכה שהמהגרים יתחילו לפתוח מסעדות מזרחיות באירופה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברומא היה ממש סבבה.

הרוב היו איטלקים אורגינל.

כדאי להגיע מצוייד במוט סלפי -

כי בכל פינה יש נודניק שמנסה למכור לך אחד.

פורסם
זה מה שקורה כשלא עוקבים אחרי הפורום באדיקות.

שוודיה ? לא השכנה ממזרח ?

בשכנה ממזרח ביקרתי פעמיים בשנה וחצי האחרונות, ופעם אחת בשכנה מדרום מערב. שום תגובה שלילית (לא התסתובבתי עם תיקים של סיירת, אבל גם לא הסתרתי את זהותי, כולל שימוש בשפת עבר בעצמת דיבור סבירה). היו מקומות שהיה אפילו נדמה שפרגנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...