Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - עוד כוח לאודי RSQ3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הבסיסית היא למה?

התשובה הבסיסית היא ככה!

הפרטים המלאים כאן

2.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

זה היה רק עניין של זמן שאאודי יוציאו גרסה משודרגת של ה-RS.

במרצדס יש גרסאות S ל-AMG, יגואר ולנד רובר הוציאו גרסאות SVR קיצוניות יותר מה-RS ול-BMW יש ערכת ביצועים לגרסאות ה-M.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

התשובה לשאלה "למה" צריכה להיות, למה לא?! אני לא מכיר חובב רכב ושונא מכמונות שיתנגד לתוספת של עוד כמה עשרות כוחות סוס. אלה גרסאות קצה ומן הסתם היצרן ימשיך להגביה את הרף כל עוד וכמה שאפשר.

פורסם

למה כלב מלקק לעצמו את הביצים?

כי הוא יכול.

הם יכולים להוסיף עוד סוסים, יהיו לקוחות שיקנו את זה, אז למה לא?

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם
אני אישית לא ארכוש ג'יפון כזה אבל בהחלט מפרגן ל-Audi ששוב יצרה נישה חדשה ומעניינת.

יש לה מתחרה בדמות GLA45AMG.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...