Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במסך שמציג את השעה התאריך ועוד כל מיני דברים.

אין לי בעיה להזמין מחו"ל ואין לי בעיה לקנות לא מקורי העיקר שיהיה תואם ובאותו צבע ( כתום ) וכו'

הxs משנת 2003

פורסם

אין מסכים תחליפיים, תצטרך לקנות מפירוק או לקנות חדש. אתה חייב מק״ט מדוייק, שלח לי מספר שלדה ואבדוק לך.

פורסם

גם אם המסך נראה זהה, יש פונקציות שונות במקטי"ם שונים.

אם תחבר מסך עם מק"ט שונה הוא לא יעבוד כלל.

פורסם

יש שני מקטי"ם, חדש וישן לפי רכיב מספר 2 בטבלה. שניהם יתאימו.

נסה עם המוכר הפולני אחרי שתברר את המחיר בארץ. בהצלחה

ללא שם.jpg

פורסם

הוא עובד מעולה. הכפתורים עובדים לא עשה בעיות. מה שלא בסדר זה נטו המסך עצמו - הצג - אפשר לומר שהוא חצי שרוף כזה. רואים טוב את המרכז ובצדדים ולמטה ולמעלה רואים שהמסך שרוף

פורסם
המוכר הפולני כבר מכר.

איפה אני יכול לקנות את זה בארץ?

לא הבנתי- למה הכוונה ב"המוכר הפולני כבר מכר"?

בארץ תוכל לקנות רק בלובינסקי או אצל ג'אן, המחירים יהיו דומים מאוד.

או שתנסה את מזלך באיביי.

פורסם

מה הכוונה "שרוף בצדדים"?

יש מאחורי המסך 3 נורות רקע, אולי 2 מהן נשרפו וזה גורם לתצוגה להיות מאוד מאוד חלשה.

אולי זו הבעיה אצלך. את הנורות אפשר להחליף.

פורסם

לדעתי מדובר רק בנורות שרופות,כמו שבוקי רשם,אם יש אפשרות להחליף את המנורות הן בתוך 3 בתים מפלסטיק שיוצאים החוצה נגד כיוון השעון.

פורסם

הסיבה שבגללה שאלתי מה הבעיה במסך היא שהרבה חושבים שהוא התקלקל אבל בסופו של דבר רק הנורות של התאורה האחורית נשרפו. יש שם 3 נורות של 1.2w כל אחת, נורות סטנדרטיות של לוחות שעונים של פעם. תחליף אותם ואני מאמין שפתרת את הבעיה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מעלה כמה תמונות, זה של ברלינגו והמסך הזה שם כולל רק שעון זמן ונורה אחת.

אבל העיקרון הוא אותו עיקרון בדיוק, אותו פנל רק עם תצוגה מורחבת ו-3 נורות רקע מאחור במקום אחת.

1 (6).jpg1 (7).jpg1 (9).jpg

• תוכן חדש...