Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני בערך חודשיים עשיתי התקנה לרמקולים במאזדה 3 2008, מורל טמפו עם טוויטרים של ויפה שהחלפתי להם קבל לחיתוך טוב יותר.

יחסית לרדיו דיסק מקורי הייתי מאוד מרוצה מהתוצאה, הייתה רק בעיה אחת - דיסקים. הדיסקים הישנים שהיו לי קפצו בלי הפסקה והחלטתי שאני לא נכנע לדיסקים ומשפר את המערכת.

בגלל שאני חייל ותקציב זה לא הכי קיים אז החלפת פלסטיקה + רדיו דיסק לא בא בחשבון.

החלטתי לקנות מתאם אוקס, התקנתי באופן זמני מבלי ממש לקבע ועבד מעולה, אבל חיכיתי לחלק השני שיגיע.

החלק השני הוא מתאם בלוטוף שמשמש גם כדיבורית וגם כמזרים מדיה. מתחבר אוטומטית לפלאפון ומבצע רצף פעולות באמצעות מדבקת nfc. אהבתי.

מאז שהכנסתי את החלק של הבלוטוף יש לי רעשי אלטרנטור, מאמין שהבעיה בגלל שהבלוטוף מתחבר דרך המצת. ושם הבעיה.

יותר מאוחר אנסה להפעיל את ההתקן של הבלוטוף דרך מקור חיצוני בתקווה שהרעשים יעלמו.

אם אכן נעלמים הרעשים, איך מטפלים בבעיה?

• תוכן חדש...