Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם,

ברשותי פורד פוקוס 2012 מדגם 1.6 Trend.

לפני שבוע בערך בעוד אני ממהר להגיע לאסוף את אשתי, אימצתי את הרכב מעבר למה שהוא רגיל (אני נהג די רגוע..) ופתאום שמתי לב שנדלקה לי נורת Check Engine.

עם כל ההסטוריה שיש לגיר בדגם הזה, מיהרתי לבדוק את מספר התקלה כדי לראות שלא קרה משהו לגיר,

ולהפתעתי מצאתי קוד 0420 שמחיפוש ברשת הינו קוד אשר מתריע על קרבה גבוהה בין מדידת חיישני הCO2 שנמצאים לפני ואחרי הממיר הקטליטי - דבר אשר מעיד על תפוקה נמוכה של הממיר (לפי מה שקראתי לפחות..).

חיפשתי קצת בפורום ומצאתי כל מיני פוסטים בנושא, אבל רובם התייחסו לרכבים ישנים יחסית.

הרכב בן שלוש וקצת ויש לו כמעט 75K עליו ולא סובל מאבדן כח\שמן.

כרגע, איפסתי את הקריאה הזו והנורה כבויה כבר כמה ימים.

האם יש לי מה לדאוג או שמא אם זה חד פעמי אני יכול לישון בשקט?

ואם כבר מדברים,

הרכב חוגג 75K עוד כמה מאות קילומטרים בודדים,

מה מחליפים בטיפול 75K לפי היצרן?

מכירים מוסך מורשה פורד אמין באיזור תל אביב \ הרצליה?

תודה מראש,

פורסם (נערך)

אף אחד לא ממליץ על

מוסך מורשה פורד אמין באיזור תל אביב \ הרצליה?

:wink:

עריכה אחרונה על ידי Tweet
פורסם

כבר יצא לי לראות דברים דומים.. מה שקרה כנראה, בגלל היות והרכב ננהג באופן תמידי במצב מאד רגוע ללא מאמץ, הצטבר הרבה לכלוך בממיר ובמעברים באגזוז, שהשתחררו בזמן הלחץ לאשתך..! מה שגרם להקפצת התקלה. אם התקלה לא חוזרת אין כלל מה לחשוש

בלי כל קשר, כדאי לעיתים בכביש בין עירוני, כמובן בצורה בטוחה ,לתת כמה מעיכות לדוושת הגז, לניקוי הפיח במערכת

בהצלחה

• תוכן חדש...