Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפש לקנות רכב אספנות בסגנון של גיפ בערך

לדוגמא גיפ סיקס או סופה, בדקתי את העיניין וגם גיפים משנת 80 יקרים מאוד.

התקציב שלי להשקעה הוא בסביבות 5000 לקנייה של משהו ראשוני, אין לי בעיה להשקיע על משהו אפילו שחזור מ0

ראיתי גם לא מזמן בכביש סוג של באגי צהוב, כתוב עליו רכב אספנות. מעניין אותי מזה הרכב הזה

תודה לעונים אשמח לעזרתכם

פורסם
שלום חברים

התקציב שלי להשקעה הוא בסביבות 5000 לקנייה של משהו ראשוני, אין לי בעיה להשקיע על משהו אפילו שחזור מ0

בסכום הזה אולי תמצא חיפושית מקרטעת שזקוקה לשיפוץ..

עדיף להמשיך לחסוך ולהתחיל עם רכב במצב סביר.

בהצלחה.

פורסם

אוקי אז מגדיל את התקציב

אני בעיקר מחפש דגמים ושמות של רכבים ספציפיים כדי להתרשם קודם כול.

כול מה שעולה לכם בראש...

פורסם

זה חייב להיות ג'יפ?

אם כן אז רק סוזוקי סמוראי מודל 84-86, ג'יפ סיקס או איזה משהו אמריקאי Full size כמו שברולט בלייזר. כולם יקרים משעותית מהתקציב.

הבאגי שראית היא ככל הנראה באגי חיפושית. מכלולים של חיפושית רגילה ומרכב פתוח. עם השנים ברבים מהן החליפו את המרכב מרכב פיברגלס מעוצב.

ב 5000 שקל אגב אפשר לקנות רכב אספנות במצב נסיעה וכזה שלא דורש שום שיפוץ. אבל זה יהיה אוטו רגיל עממי. לא ג'יפ, לא רכב ספורטיבי, לא גג נפתח וכו'. רכב סטנדרטי לגמרי שהיה בקטגוריה של מאזדה 3 לפני 30 שנה.

פורסם

יש מציאות כל הזמן

עד לפני כמה שעות היה GMC ג'ימי שנת 87' עם גיר גמור למכירה ב5000 שקל שזו מציאה לכל הדעות.

פיספסתי את הרכב בכמה דק'

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...