Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנכוויתי מאחרים שהומלצו פה בפורום פעם, ממליץ מאד על מוסך הסמל בראשלצ.

דיאגנוסטיקה מדוייקת ומקצועית ותמחור הוגן.

פורסם
אמנם פתחתי את השרשור וכתבתי שאני מחפש תחליף למוסך היבואן בפ"ת, אבל מכיוון שאתה בסוף האחריות, אז כן הייתי הולך לשם בשביל שיפתרו את הבעייה.

אבא שלי לפחות היה מאוד מרוצה מהם.

אגב, לפי תמונת הפרופיל שלך יש לך A קלאס.

יכול להיות שזו תלונה דומה לתלונות של בעלי CLA שבגללה בין היתר היא דורגה נמוך בסקרי שביעות רצון בארה"ב.

תודה רבה על ההמלצה.

אין לי מושג לגבי ה CLA. אני מכיר את הבעיה הזאת רק ב A45.

פורסם

תודה לעונים

אז עכשיו אני מתלבט בין מוסך רם למוסך הסמל...

תודה רבה על ההמלצה.

אין לי מושג לגבי ה CLA. אני מכיר את הבעיה הזאת רק ב A45.

ה- CLA היא בסך הכל A עם תא מטען.

בארה"ב יש עליה תלונות רבות של לקוחות על זה שהיא לא ברמה לה ציפו ממרצדס (ולמרות זאת, יש סיכוי שהמכונית הבאה שלי תהיה CLA ידנית).

ראה לדוגמה בקישור הבא את הסקירה הלפני אחרונה. הבעלים מתלונן שהיו לו המון בעיות, אחת מהם היא רעש מהדשבורד שלא הצליחו לפתור:

http://www.autoblog.com/buy/2014-Mercedes_Benz-CLA_Class/user-reviews/

ראה גם בעברית

http://www.thecar.co.il/7-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%98%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%A7%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%9F/

פורסם
תודה לעונים

אז עכשיו אני מתלבט בין מוסך רם למוסך הסמל...

ה- CLA היא בסך הכל A עם תא מטען.

בארה"ב יש עליה תלונות רבות של לקוחות על זה שהיא לא ברמה לה ציפו ממרצדס (ולמרות זאת, יש סיכוי שהמכונית הבאה שלי תהיה CLA ידנית).

ראה לדוגמה בקישור הבא את הסקירה הלפני אחרונה. הבעלים מתלונן שהיו לו המון בעיות, אחת מהם היא רעש מהדשבורד שלא הצליחו לפתור:

http://www.autoblog.com/buy/2014-Mercedes_Benz-CLA_Class/user-reviews/

ראה גם בעברית

http://www.thecar.co.il/7-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%98%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%A7%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%9F/

כמובן שאני יודע מה זה cla. התלבטתי קצת בין ה cla45 ל a45

הסיבה שבכתבות שהבאת מדברים רק על ה cla היא כי הסקר נערך בארה"ב ושם הם לא אוהבים האצבקים חוץ מגולף ולכן ה a לא הגיעה לשם.

לא נהגתי על A או cla רגילות אבל מה שבטוח זה שבדגמים הספורטיביים המתלים קשיחים בהרבה

פורסם

טוב, לפני שאני מחליט בין המוסכים, עשיתי בירור טלפוני לעלות טיפול קטן אם אין משהו חריג:

מוסך רם 600 ש"ח כולל מע"מ

מוסך הסמל 600 ש"ח כולל מע"מ

מוסך היבואן 1569 ש"ח כולל מע"מ

אז ברור שהאחרון נפל עבורי (אבל לא עבור Kingkra שצריך לטפל במסגרת האחריות ולו אני ממליץ בחום מניסיון של אבא שלי שהם לא מרפים עד שפותרים בעייה והוא תמיד קיבל רכב חלופי).

בשבוע הבא אחליט בין שני הראשונים.

פורסם

טיפלתי 7 שנים במרצדס שלי במוסך רם.

הייתי מרוצה מאוד.

תוודא שאתה מתאם איתם מועד הגעה, כי לפעמים יש להם עומס / באלגן ואם זה משהו שאפשר לתאם, ולא "עזרה ראשונה", אז עדיף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
טוב, לפני שאני מחליט בין המוסכים, עשיתי בירור טלפוני לעלות טיפול קטן אם אין משהו חריג:

מוסך רם 600 ש"ח כולל מע"מ

מוסך הסמל 600 ש"ח כולל מע"מ

מוסך היבואן 1569 ש"ח כולל מע"מ

אז ברור שהאחרון נפל עבורי (אבל לא עבור Kingkra שצריך לטפל במסגרת האחריות ולו אני ממליץ בחום מניסיון של אבא שלי שהם לא מרפים עד שפותרים בעייה והוא תמיד קיבל רכב חלופי).

בשבוע הבא אחליט בין שני הראשונים.

:mm_yeah:

פורסם

שוב תודה על ההמלצות.

בחרתי בסוף במוסך רם והייתי שם הבוקר.

הם נחמדים מאוד (כולל הפקידה), יש רק ליפט אחד (השני היה תפוס ע"י המוסטנג של הבעלים), הייתי הלקוח היחיד והטיפול היה פשוט ולא ניסו לדחוף לי שום דבר.

סה"כ, אני מתחבר יותר לדרך כזו של טיפול שבו מדברים עם המכונאי מאשר לחדר המתנה ממוזג/מחומם עם מכונה של פרנץ' ונילה.

בניגוד למוסך היבואן שלא עושה כלום לפני המחשב, למחשב הוא חיבר את האוטו רק אחרי הטיפול ולא מצא שום דבר. הוא גם פירגן שהאוטו טופל היטב עד עכשיו.

אין לי את היכולת לבדוק מקצוענות, אבל בדקתי באינטרנט את השמן שבו השתמשו: ENI סינטטי 5W40 והוא מאושר ע"י מרצדס.

מה שמדהים זה השורה התחתונה: פחות מאלף ש"ח!

צירפתי את החשבונית (צריך לקזז ממנה תיקון של שני פנצ'רים שבוצע בפנצ'ריה הסמוכה בזמן הטיפול, היו ברגים בשני צמיגים).

מצורפת גם תמונה (ביקשתי כמובן את רשותם לצלם).

זה מעורר מחשבות על למה בעצם לפחד מלהחזיק מכונית יוקרה משומשת.

עם הגרנדיס של אשתי יצאתי בפעם אחרונה ממוסך מורשה מיצובישי עם 4,000 ש"ח על טיפול "שוטף".

אני מודע לזה שיהיו טיפולים יקרים פי כמה ועלות חלקים גבוהה, אבל אם הטיפול היום הוא פתח לבאות, אני מרוצה מאוד ומצטרף להמלצות על המוסך.

חשבונית מרצדס.jpg

Ram Garage.jpg

פורסם

איתן, זה בדיוק מה שכותבים בעלי מכוניות מהסגמנט בפורום, שהטיפולים השוטפים ותיקונים קטנים לא

עולים יותר מידי, בטח ובטח שלא הולכים למוסכי היבואן, אלא למוסך מתמחה.

אבל, וזה אבל גדול, אסור לשכוח שאם יש תקלה גדולה, היא לרוב תסתכם בסכום של 5 ספרות,

ולא בארבע כמו רכב "רגיל".

אני יכול להגיד לך שמה ששילמתי פעם אחרונה על טיפול שכלל שמן מנוע(8 ליטר!), פילטר שמן, שני פילטרי

אוויר, פילטר מזגן, ברקסים קדימה ואחורה, וצלחות קדימה, היה פחות ממה ששילמת על הטיפול לגרנדיס.

והכל בחלקים ושמנים איכותיים, שהם OEM ולא איזה זבל סיני/טורקי עלום שם.

פורסם
שוב תודה על ההמלצות.

בחרתי בסוף במוסך רם והייתי שם הבוקר.

הם נחמדים מאוד (כולל הפקידה), יש רק ליפט אחד (השני היה תפוס ע"י המוסטנג של הבעלים), הייתי הלקוח היחיד והטיפול היה פשוט ולא ניסו לדחוף לי שום דבר.

סה"כ, אני מתחבר יותר לדרך כזו של טיפול שבו מדברים עם המכונאי מאשר לחדר המתנה ממוזג/מחומם עם מכונה של פרנץ' ונילה.

בניגוד למוסך היבואן שלא עושה כלום לפני המחשב, למחשב הוא חיבר את האוטו רק אחרי הטיפול ולא מצא שום דבר. הוא גם פירגן שהאוטו טופל היטב עד עכשיו.

אין לי את היכולת לבדוק מקצוענות, אבל בדקתי באינטרנט את השמן שבו השתמשו: ENI סינטטי 5W40 והוא מאושר ע"י מרצדס.

מה שמדהים זה השורה התחתונה: פחות מאלף ש"ח!

צירפתי את החשבונית (צריך לקזז ממנה תיקון של שני פנצ'רים שבוצע בפנצ'ריה הסמוכה בזמן הטיפול, היו ברגים בשני צמיגים).

מצורפת גם תמונה (ביקשתי כמובן את רשותם לצלם).

זה מעורר מחשבות על למה בעצם לפחד מלהחזיק מכונית יוקרה משומשת.

עם הגרנדיס של אשתי יצאתי בפעם אחרונה ממוסך מורשה מיצובישי עם 4,000 ש"ח על טיפול "שוטף".

אני מודע לזה שיהיו טיפולים יקרים פי כמה ועלות חלקים גבוהה, אבל אם הטיפול היום הוא פתח לבאות, אני מרוצה מאוד ומצטרף להמלצות על המוסך.

תודה רבה על הדיווח.

• תוכן חדש...