Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כזכור (או שלא...) רכשתי לאחרונה מאבא שלי מרצדס 230C (מנוע 2500 V6) שהוא רכש חדשה בשנת 2006 (W203, רשומה כמודל 2007).

הרכב טופל מיום היוולדו במוסך היבואן בפתח תקווה ואבא שלי היה מרוצה מאוד מהיחס שהוא קיבל ומפקידת השירות הקבועה.

יש לי בקרוב טיפול 225,000 והשאלה היא האם המוסך הזה לא מכוון רק לבעלי המכוניות החדשות יותר (שאוהבים למשל שלוקחים להם ומחזירים להם את האוטו לבית, אני אוהב יותר לראות את הטיפול, אם הוא מתבצע בזמן סביר שאני יכול לחכות בו במוסך) והאם לא כדאי שאחפש מוסך זול יותר.

אני גר בת"א ומשרשורים רבים בפורום וכן מהתכתבויות פרטיות שלי, עלו המלצות חמות על מוסך רם.

מצד שני, היו אחד או שניים שטענו בתוקף שאסור להתקרב אליו.

מישהו אחר המליץ לי על מוסך אילן ששינה את שמו למוסך DNA.

אציין שכניראה שלא אעשה יותר מ 15 אלף ק"מ בשנה, כך שאם הכל יהיה בסדר אני לא צפוי לבקר במוסך יותר מפעם בשנה, אז המחיר חשוב, אבל חשוב גם שיהיה מוסך מקצועי ומנוסה עם מכשירי אבחון מתאימים.

תודה

פורסם

לפני שנים הרבה טיפלתי באוטו-בנץ ברחוב הסוללים בתל אביב. זולים הם לא, אבל הוגנים ומקצועיים כן. אבל מדובר בסוף שנות ה90 העליזות. לא יודע מה קורה איתם היום.

פורסם

משני חברים שהרבה שנים עם מרצדסים, הם מטפלים

באוטובנץ, שכמו שנכתב הוא לא הכי זול, אבל מקצועי

מאוד. כמובן שעל העלויות יש גם מקום למיקוח.

בנוסף אני יודע שאחד המכונאים הבכירים שם

עזב, ופתח מוסך משלו לא רחוק משם. יש לי את

הנייד שלו למי שרוצה בפרטי. המליץ לי עליו בחור

שאני סומך מאוד על טביעת העין שלו, אבל עדיין

אין לי פידבק ממישהו שטיפל אצלו.

פורסם

מוסך הסמל - ראשון לציון

מטפל שם כבר המון שנים , מקצועיים ויש להם המון ניסיון

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם
אני יודע שאחד המכונאים הבכירים שם

עזב, ופתח מוסך משלו לא רחוק משם. יש לי את

הנייד שלו למי שרוצה בפרטי. המליץ לי עליו בחור

שאני סומך מאוד על טביעת העין שלו, אבל עדיין

אין לי פידבק ממישהו שטיפל אצלו.

אתה מדבר על המוסך ברחוב מיטב שעל שמו נקרא גם המוסך.

גם לי איו חוות דעת אישית אבל חברים שהיו אצלו אמרו שיש הרבה מוטיבציה לצוות שירות ברמה גבוהה והמחירים נוחים.

מדובר על מוניות, שבדרך כלל מקבלים קצת יותר הנחה , ככה שאני לא יודע לגבי רכב פרטי.

שווה לבדוק.

פורסם

לדעתי לא, אבל אני לא בטוח. לבחור קוראים רמזי, הוא עבד הרבה שנים באוטובנץ, ואז פתח מוסך משלו.

אם אני זוכר נכון הם מטפלים בעיקר במרצדס, אבל לא רק, אלא בעוד רכבי יוקרה למיניהם.

כמו שכתבתי, לי אישית אין נסיון או קשר אליהם, אבל המליץ לי עליו מישהו שאני סומך מאוד על דעתו,

שמבין מאוד ברכבי יוקרה ותיקון/טיפול בהם.

פורסם
מה לא טוב לך שם?

יש לי בעיה של קרקושים של פלסטיקה באוטו. לא משהו חריג אבל משהו שלי קשה לקבל ברכב של 400K.

בכל תיקון של למעלה מיום הם אמורים לספק לי רכב חלופי. לפני יותר משנה הכנסתי את הרכב לשלושה ימים וקיבלתי חלופי. הם מרחו איזה חומר מסריח על הגג והחזירו לי את הרכב. מבחינת קרקושים הם כמעט ולא תיקנו כלום.

עכשיו, כחודש לפני סיום אחריות, אני רוצה שישאירו אותי עם מינימום ענייני פלסטיקה. בלי קשר, יש לי איזו בעיה מכנית קלה ואני רוצה שיעשו טסט וטיפול שני. כבר שלושה שבועות שהם מושכים אותי עם העניין הזה בטענה שאין להם רכב חלופי (מה זאת אומרת אין רכב חלופי? בפעם הקודמת שכרו לי רכב. מה שונה הפעם?) ושלשום הודיעו לי שאולי בשבוע הבא יתנו לי את אחד מהרכבים של עובדי המוסך ויחזירו לי את הרכב באותו היום למרות שזה שנסע איתי ברכב כדי לשמוע על מה מדובר, טען שצריך יומיים שלושה לפחות כדי לפתור את העניינים האלה. בקיצור, שוב הולכים למרוח לי את החומר המסריח ולשחרר אותי.

פורסם

עכשיו, כחודש לפני סיום אחריות, אני רוצה שישאירו אותי עם מינימום ענייני פלסטיקה.

אמנם פתחתי את השרשור וכתבתי שאני מחפש תחליף למוסך היבואן בפ"ת, אבל מכיוון שאתה בסוף האחריות, אז כן הייתי הולך לשם בשביל שיפתרו את הבעייה.

אבא שלי לפחות היה מאוד מרוצה מהם.

אגב, לפי תמונת הפרופיל שלך יש לך A קלאס.

יכול להיות שזו תלונה דומה לתלונות של בעלי CLA שבגללה בין היתר היא דורגה נמוך בסקרי שביעות רצון בארה"ב.

• תוכן חדש...